FN Olomouc

10572
30.8.11 22:12

FN Olomouc

Zakládám toto téma po nevydařeném prvním IVF a proto jsme se rozhodli pro změnu CAR.FN Olomouc,proto kdo navštěvujete tento CAR přidejte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1
31.8.11 11:30

Ahoj, s manžou centrun navštěvujeme už asi 2 roky, zatím bez úspěchu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
31.8.11 11:44

jen chci povzbudit.Vždy tak 5-6 vajíček,ICSI,PK,AH a máme od nich 2 krásné holčičky.
Mají tam levno a umí.Sice prostředí nic moc,dlouhé čekání,když si na UTZ objednají všechny najednou,ale jako jedni z mála dělají minimálku (ne nativ) za 7000 komplet (vlastně IVF bez léků za 7 000) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
31.8.11 15:32
Jani moc děkuji za info.Právě mě zajímá ta minimálka.Čekání a prostředí mi nevadí.Předtím jsme chodili do soukromého CARu a tam nám napočítali i čísla od bot :cert: .
Jak to je s tou minimálkou?7tis.za co vše?Děkuji.
jana32 píše:
jen chci povzbudit.Vždy tak 5-6 vajíček,ICSI,PK,AH a máme od nich 2 krásné holčičky.
Mají tam levno a umí.Sice prostředí nic moc,dlouhé čekání,když si na UTZ objednají všechny najednou,ale jako jedni z mála dělají minimálku (ne nativ) za 7000 komplet (vlastně IVF bez léků za 7 000) :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
31.8.11 15:33
Whirpool snad se jednou zadaří,držím palečky. :hug:
WHIRPOOL píše:
Ahoj, s manžou centrun navštěvujeme už asi 2 roky, zatím bez úspěchu :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
31.8.11 22:59

ahoooj Kačí - já jsem tu takýýýý

utekli jsme ze Zlína - zkoušeli jsme léčbu manžela. Teď v Olomouci udělali znovu všechna vyšetření jak ve Zlíně jen s tím rozdílem, že mi udělali i AMH a zjistili nízkou ovariální rezervu - takže za mě zatím super :palec: stoprocentně lepší pocit jak z pana doktora Křenka ve Zlíně… žádné načančané prostředí, ale pohodoví lidi a žádné nafučené sestřičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
1.9.11 07:42

Simííí já tě tady vítám ale zatím málo lidiček co chodilo nebo chodí to FN :-( .
Ale doufám,že se nám to tady rozjede :dance: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
1.9.11 07:58

Neboooj

já byla ráno u obvoďáka - mám místo své obvodní doktorky jejího mladého syna :jazyk: . mám doporučení z Olmiku na vyšetření kvůli zvýšenému prolaktinu. Tak jsme tak kecali - na rovinu mi řekl, co jsem už sama zažila. Že zlín je jen továrna na prachy. Ptal se proč nechodíme do Brna, tak jsme tak nějak rozproudili debatu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
1.9.11 08:06

Ahojík :mavam:
Na Brno jsem slyšela samou chválu na Reprofit ale nakonec jsme se rozhodli pro FN i kvůli financím a je to předse jenom blíže od nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
1.9.11 08:10

NO já jsem to stopovala - vy jížděli jsme těsně před 12 a 12.52 jsme byli už přededveřmi u zvonku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
1.9.11 08:39

No my po dálnici taky asi hodinku ale teď pojedeme po staré cestě ať nemusíme kupovat dál.známku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
1.9.11 15:55

Holky to vás tady víc nechodí nebo chodilo do FN :nevim: ????????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
1.9.11 19:35

Kači na minimálku je potřeba mít průchodný aspoň jeden vejcovod.Dr mi napsal žádanku na léky na inseminaci (tuším jsem nic nedoplácela,ale už nevím)Měla jsem Fostimon i.m.,Ovitrel a Prednison.Žádali jsme pojišťovnu o úhradu léků na IUI s následnou konvertací na IVF v případě více jak 3 foliklů.A v ceně 7 000,– je zbytek jako u IVF - odběr oocytů,Katetr,zavedení,PK,AH,ICSI,UTZ,prostě vše.
Já měla 4 oocyty a chtěli jsme vyloženě 5 denní PK a ET 1 embrya.Nakonec jedno jediné zbylo a z toho je Lucinka.
Kačenku máme ze 3 IVF (1. Fertimed,2 a 3. IVF FN Ol.)nNa zamražení nikdy nic nebylo,vždycky jsme měla pouze na zavedení a šmytec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
1.9.11 20:38

Jani tak to je super :palec: .Netušila jsem co vše ale děkuji za odpověď.
My teď byli u dr.Michnové.U 1IVF jsem měla málo vajíček tak jsem myslela že by jsme zkusili tu minimálku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
1.9.11 21:07

Kači já měla při různě vysokých dávkách vždycky dost folíků,ale jen pár bylo velkých.Prostě se živili na úkor ostatních.takže z 10 bylo třeba jen 5 k punkci,ostatní malé.proto mi po vypotřebování IVFek nabídl tu minimálku,Já chodila k Dr. Dostálovi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.