Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Zakládám toto téma po nevydařeném prvním IVF a proto jsme se rozhodli pro změnu CAR.FN Olomouc,proto kdo navštěvujete tento CAR přidejte se.
Ahoj, s manžou centrun navštěvujeme už asi 2 roky, zatím bez úspěchu ![]()
jen chci povzbudit.Vždy tak 5-6 vajíček,ICSI,PK,AH a máme od nich 2 krásné holčičky.
Mají tam levno a umí.Sice prostředí nic moc,dlouhé čekání,když si na UTZ objednají všechny najednou,ale jako jedni z mála dělají minimálku (ne nativ) za 7000 komplet (vlastně IVF bez léků za 7 000) ![]()
jana32 píše:
jen chci povzbudit.Vždy tak 5-6 vajíček,ICSI,PK,AH a máme od nich 2 krásné holčičky.
Mají tam levno a umí.Sice prostředí nic moc,dlouhé čekání,když si na UTZ objednají všechny najednou,ale jako jedni z mála dělají minimálku (ne nativ) za 7000 komplet (vlastně IVF bez léků za 7 000)
WHIRPOOL píše:
Ahoj, s manžou centrun navštěvujeme už asi 2 roky, zatím bez úspěchu
ahoooj Kačí - já jsem tu takýýýý
utekli jsme ze Zlína - zkoušeli jsme léčbu manžela. Teď v Olomouci udělali znovu všechna vyšetření jak ve Zlíně jen s tím rozdílem, že mi udělali i AMH a zjistili nízkou ovariální rezervu - takže za mě zatím super
stoprocentně lepší pocit jak z pana doktora Křenka ve Zlíně… žádné načančané prostředí, ale pohodoví lidi a žádné nafučené sestřičky
Simííí já tě tady vítám ale zatím málo lidiček co chodilo nebo chodí to FN
.
Ale doufám,že se nám to tady rozjede
?
Neboooj
já byla ráno u obvoďáka - mám místo své obvodní doktorky jejího mladého syna
. mám doporučení z Olmiku na vyšetření kvůli zvýšenému prolaktinu. Tak jsme tak kecali - na rovinu mi řekl, co jsem už sama zažila. Že zlín je jen továrna na prachy. Ptal se proč nechodíme do Brna, tak jsme tak nějak rozproudili debatu…
Ahojík ![]()
Na Brno jsem slyšela samou chválu na Reprofit ale nakonec jsme se rozhodli pro FN i kvůli financím a je to předse jenom blíže od nás.
NO já jsem to stopovala - vy jížděli jsme těsně před 12 a 12.52 jsme byli už přededveřmi u zvonku…
No my po dálnici taky asi hodinku ale teď pojedeme po staré cestě ať nemusíme kupovat dál.známku.
Holky to vás tady víc nechodí nebo chodilo do FN
????????????
Kači na minimálku je potřeba mít průchodný aspoň jeden vejcovod.Dr mi napsal žádanku na léky na inseminaci (tuším jsem nic nedoplácela,ale už nevím)Měla jsem Fostimon i.m.,Ovitrel a Prednison.Žádali jsme pojišťovnu o úhradu léků na IUI s následnou konvertací na IVF v případě více jak 3 foliklů.A v ceně 7 000,– je zbytek jako u IVF - odběr oocytů,Katetr,zavedení,PK,AH,ICSI,UTZ,prostě vše.
Já měla 4 oocyty a chtěli jsme vyloženě 5 denní PK a ET 1 embrya.Nakonec jedno jediné zbylo a z toho je Lucinka.
Kačenku máme ze 3 IVF (1. Fertimed,2 a 3. IVF FN Ol.)nNa zamražení nikdy nic nebylo,vždycky jsme měla pouze na zavedení a šmytec
Jani tak to je super
.Netušila jsem co vše ale děkuji za odpověď.
My teď byli u dr.Michnové.U 1IVF jsem měla málo vajíček tak jsem myslela že by jsme zkusili tu minimálku.
Kači já měla při různě vysokých dávkách vždycky dost folíků,ale jen pár bylo velkých.Prostě se živili na úkor ostatních.takže z 10 bylo třeba jen 5 k punkci,ostatní malé.proto mi po vypotřebování IVFek nabídl tu minimálku,Já chodila k Dr. Dostálovi ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.