Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Sisi tak to určitě nebude dobré,raději jít na nemocenskou když se zadaří.
Vše určitě dopadne dobře ![]()
Kači tak to je fakt šance že bychom to mohli projít spolu - já čekám teď MS okolo 3-4.10. takže by to vycházelo +-okolo sebe. Bysme zvládly i to kafčo z automatu ![]()
Tak to je opravdu lepší SISI jít rovnou na rizikové. A jak to že na ten problém s punkcí nepřišli už dříve ![]()
Katka1311 píše:
Sisi tak to určitě nebude dobré,raději jít na nemocenskou když se zadaří.
Vše určitě dopadne dobře
Děkuju ![]()
Strsim : o té problémové punkci jsem se dověděla hned při první návštěvě, kdy si dr četla zprávu z laparky, pak mně udělala uzv a řekla, že na té jedné straně to snad půjde, tak uvidím.
děkuju, také doufám, jak jsem říkala, mám z ní dobrý pocit, přijde mi, že jde na jistotu, udělala nám i genetiku a pro zichr mi odebrala trombofilie(páč mám jeden potrat za sebou).
Já z nich mám opravdu dobrý pocit. Chodila jsem do Zlína a to byl mazec. Všichni mi říkají že to byl blbý doktor, ke kterému jsme chodili, ale i tak. Třeba mému muži řekl, že má HP v pořádku jen tak - od pohledu ![]()
Sisi a jaký máš problém?
Simi snad to budeme prožívat spolu ![]()
Sisi je kousek před náma.
A já o Ostravě ani nemluvím
.
A jinak kafe z automatu by mohlo vyjít
.
Jáááááj už ať je 27.9.
![]()
Holky děsně mě dnes bolí hlava,nejraději bych zalehla do pelechu a spala.
Kačko neříkej to nahlas nebo mě začne taky bolet, zatím jsem v klídku…
No jako já myslím že když to půjde tak jak si myslíme tk jdeme na OPU spolu - včetně průběžných UTZ (krom prvního)
to by bylo super ![]()
Katka1311 : Katy mám endometriozu, při lps mi odstranili co se dalo,museli nějak odpreparovávat aj střevo, ale stejně tam dost srůstů zůstalo, vejcovody průchodné minimálně a pod tlakem, v CARu mně ještě zjistili sníženou ovariální rezervu a trombofílie. Aspoň že přítel má spermiogram luxusní ![]()
holky dnes je určo změna tlaku páč mě hlava bolela od probuzení, brufen zabral, ale už ju cítím zas…
Jsem tak zvědavá napnutá jak struna.
Příští týden mám v práci hodně náročný.pak se to zas trochu uklidní a šupky pak do FN.
Sisi a kolik ti zjistili AMH - mě právě přišli na to že mám 0,75 (v předchozím CARu mi to vůbec nezjišťovali) s ohledem na věk (31) už asi i mohli…
Strsim: ohledně výběru CAR - FN jsem si vybrala proto, že mi to tak nějak řikal instinkt. Věděla jsem, že na Tomášov nechcu určitě, i když by to pro mě bylo v mnoha směrech pohodlnější.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď