FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10572
1.9.11 21:47

Já měla u IVF jen 5 vajíček.Taky jsme byli objednaní k Dr.Dostálovi ale přišli jsme pozdě,protože jsme tam jeli poprvé a netrefili jsme,tak jsme měli zpoždění.Už tam byla jen dr.Michnová ale byla super :palec: .
Jsi hodná že mi dáváš pro mě tyto vzácné informace :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
2.9.11 08:34

no my teď jedeme na 10 dní pryč,tak budeš bez nich :mrgreen: Ale podstatné víš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
2.9.11 08:35

Užij si dovču Jani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
2.9.11 09:33

díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
2.9.11 13:56

Jani podstatné si mi napsala :palec:
Užij si dovču a zas se tady vrať!!! :mavam:
Simííí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
4.9.11 09:39

Ahoj holky tady je mrtvo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
5.9.11 13:31
Katka1311 píše:
Zakládám toto téma po nevydařeném prvním IVF a proto jsme se rozhodli pro změnu CAR.FN Olomouc,proto kdo navštěvujete tento CAR přidejte se.

Ahojky, já tam chodím a jsem velice spokojená s přístupem, paní doktorka si hned získala mou důvěru:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kackasli
5.9.11 13:37

Ahoj holky! Máme za sebou druhou návštěvu, jsme u paní doktorky Michnové a musím říct, že je velice sympatická a příjemná, stejně tak i sestřičky. Mám z toho moc dobrý pocit, příští měsíc jdu na injekci a pak si budu píchat sama, snad to klapne! ;o)

• Citovat
  • Upravit
16732
5.9.11 14:09

Ahojky, taky chodím k dr Michnové, má na mě uklidňující vliv, vždycky od ní odcházím s pocitem, že to vyjde a přes to vlak nejede:-) I když mi doktor po laparoskopii řekl, že vlastní děti mít nikdy nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
5.9.11 17:16

Jééé ahoj holky :mavam: .
My byli objednaní k doc.Dostálovi ale dr.Michnová si nás získala :palec: .Je fakt super.
A co holky podstupujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
5.9.11 18:53

Tak já to měla naopak - objednaná k Michnové a nakonec jsme šli k Dostálovi a taky v pohodičce. Taky bysme měli od října začít se stimulkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
5.9.11 19:06

Sisi buď v klidu - moje gynekoložka (ke které jsem už teda nikdy nešla a už ani nikdy nepůjdu) mi řekla, že manžel nikdy nebude mít vlastní děti - a to jen na základě jednoho spermiogramu… bez genetiky či jakýchkoliv dalších výsledků a o operami M/T taky nikdy neslyšela…

Manža byl dnes na spg tak jsem zvědavá jestli se náhodou nestal zázrak… dnes v noci se mi zdálo, že nám volali, že našli 4 spermijky… mi z toho začíná pomalu ale jistě hrabat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
7.9.11 09:05

Strsim : řekl mi to dost nevybíravým způsobem, moje doktorka(která mě i operovala) tak mě řekla, že to dá sice hodně práce, ale miminka se nakonec dočkám. Ale na toho dr si vzpomenu několikrát denně :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
7.9.11 09:11

Sisi - živě si to dovedu předsdtavit. Já přišla s výsledkem SPG ke svojí dr. Ta se koukla a vypálila myšlenku „No váš manžel nikdy nebude mít děti“…
Kdyby neexistoval přítel google se kterým jsem se dopředu radila :mrgreen: tak se jí v té ordinaci sesypu. kráva jedna - už jsem k ní nikdy nešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
7.9.11 09:12

A jak to s váma vypadá - jaký je další postup ve FN?

Kači co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.