Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já měla u IVF jen 5 vajíček.Taky jsme byli objednaní k Dr.Dostálovi ale přišli jsme pozdě,protože jsme tam jeli poprvé a netrefili jsme,tak jsme měli zpoždění.Už tam byla jen dr.Michnová ale byla super
.
Jsi hodná že mi dáváš pro mě tyto vzácné informace
.
no my teď jedeme na 10 dní pryč,tak budeš bez nich
Ale podstatné víš ![]()
Jani podstatné si mi napsala ![]()
Užij si dovču a zas se tady vrať!!! ![]()
Simííí ![]()
Katka1311 píše:
Zakládám toto téma po nevydařeném prvním IVF a proto jsme se rozhodli pro změnu CAR.FN Olomouc,proto kdo navštěvujete tento CAR přidejte se.
Ahojky, já tam chodím a jsem velice spokojená s přístupem, paní doktorka si hned získala mou důvěru:-)
Ahoj holky! Máme za sebou druhou návštěvu, jsme u paní doktorky Michnové a musím říct, že je velice sympatická a příjemná, stejně tak i sestřičky. Mám z toho moc dobrý pocit, příští měsíc jdu na injekci a pak si budu píchat sama, snad to klapne! ;o)
Ahojky, taky chodím k dr Michnové, má na mě uklidňující vliv, vždycky od ní odcházím s pocitem, že to vyjde a přes to vlak nejede:-) I když mi doktor po laparoskopii řekl, že vlastní děti mít nikdy nebudu.
Jééé ahoj holky
.
My byli objednaní k doc.Dostálovi ale dr.Michnová si nás získala
.Je fakt super.
A co holky podstupujete?
Tak já to měla naopak - objednaná k Michnové a nakonec jsme šli k Dostálovi a taky v pohodičce. Taky bysme měli od října začít se stimulkou
Sisi buď v klidu - moje gynekoložka (ke které jsem už teda nikdy nešla a už ani nikdy nepůjdu) mi řekla, že manžel nikdy nebude mít vlastní děti - a to jen na základě jednoho spermiogramu… bez genetiky či jakýchkoliv dalších výsledků a o operami M/T taky nikdy neslyšela…
Manža byl dnes na spg tak jsem zvědavá jestli se náhodou nestal zázrak… dnes v noci se mi zdálo, že nám volali, že našli 4 spermijky… mi z toho začíná pomalu ale jistě hrabat ![]()
Strsim : řekl mi to dost nevybíravým způsobem, moje doktorka(která mě i operovala) tak mě řekla, že to dá sice hodně práce, ale miminka se nakonec dočkám. Ale na toho dr si vzpomenu několikrát denně ![]()
Sisi - živě si to dovedu předsdtavit. Já přišla s výsledkem SPG ke svojí dr. Ta se koukla a vypálila myšlenku „No váš manžel nikdy nebude mít děti“…
Kdyby neexistoval přítel google se kterým jsem se dopředu radila
tak se jí v té ordinaci sesypu. kráva jedna - už jsem k ní nikdy nešla
A jak to s váma vypadá - jaký je další postup ve FN?
Kači co ty?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď