FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17327
9.9.11 18:17

ahoj Kačííí
já dnes relaxuju - zítra dopo na stavbu - na oběd ke tchyni - jsou tam švagrovci tak popřejeme aspoň švagrové a pomuchlím se s miminkem - mají 2 měsíční holčičku - viděla jsem ji zatím jen jednou tak se těším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
9.9.11 20:51

ahoj holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
9.9.11 21:41

tak co u tebe nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
10.9.11 10:21

Ahojky, nic, všechno při starém, byla jsem teď mimo město. Těším se na úterý, snad uzv dobře dopadne a začnu si pichat.Mám zakázané cokoliv číst páč jsem zas vyčetla, že úspěšnost ivf při neprůchodných vejcovodech je téměř nulová, tak mě schvátil splín.Kuknu sem na chvílu po obědě.Tak zatím paa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
10.9.11 11:47

Ahoj Marki :mavam: já myslela že při IVF nemusí být vejcovody průchodné :think:?
Jinak holky mě tááák bolí záda jak si sednu nemůžu se postavit ani prdel jsem si nemohla… :oops: (promiňte za výraz).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
10.9.11 13:01

Ahojky Katy, z čeho tě bolí záda? Prej když jsou vejcovody nefunkční tak se mají odstranit, protože znemožňují uhnízdění embrya.Ani by mě to nenapadlo,ale-dívala jsem se na Ordinačku( :lol: ) a tam to téma zaznělo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
10.9.11 14:33

Ahoj holky,nechci vám brát iluze o CARu v FN,já tam taky chodila 2 roky a opravdu už bych tam nepáchla. Protože to co si tam s pacientama dělají (vytírají zadek) to se mi opravdu nelíbí. Naposledy v listopadu jsem měla min.stimulaci a odebírala to michnová,tak mi posrala tak levý vaječník,že do teď mám problémy dostat normálně MS a to jsem byla zdravá a neměla jsem žádné problémy. A těch věcí tam bylo víc,ale to by bylo tak na tři listy minimálně. Znám další tři holky,které měli problémy po jejich pokusech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
11.9.11 17:58

Piki tak klidně napiš další… On je to totiž úhel pohledu. Podívej se kolik lidí chválí CAR ve Zlíně a tam už nestrčím nohu já - ani za zlatý prase…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sarkinka007
11.9.11 18:02

Ahojky,
léčím se s neplodností dva roky, jezdili jsme do Zlína do CAR. Řekla bych, že z nás tahali jen peníze a skutek utek. Teď jsme začali jezdit do FN Olomouc a jsem nad míru spokojená.Udělali mi veškerá vyšetření, které nebyli schopni ve Zlíně mi udělat a přišli mi na špatnou srážlivost krve, což mohlo vést k potratům, které jsem prodělala kvůli sraženinám krve.I cenově je to bomba.I když jak už jsem gtady četla prostřrdí nic moc, ale jinak jsem ráda, že jsme ruhle změnu uskutečnili… 8-)

• Citovat
  • Upravit
17327
11.9.11 18:10

Sarki tak vítej v klubu uprchlých ze Zlína

mě ve Zlíně neudělali ani vyšetření na AMH a to vzhledem k tomu že mi je 30 teď vidím jako docela základní vyšetření

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sarkinka007
11.9.11 18:30

Děkuji za přivítání..:) :) no já mám pocit, že u nich je asi všechno nadstandartní vyšetření..Ovšem když jsem si ještě zjišťovala z pojišťovny co všechno si vykázali na manželovu péči tak jsem šla do kolen..A to jsme tam dovezli papír o tom, že je neplodný,takže mu nedělali vůbec nic a přitom si to vesele účtovali.. :roll: No ale jsem ráda, že jsem od tama pryč, Tady ve FN už mám za sebou první inseminaci a pak najíždímé na IVF a p.doktorka Michnová je v elmi příjemná a cítím se tam dobře.. :-)

• Citovat
  • Upravit
1098
11.9.11 18:51

Ahoj,mužu se k vám přidat?Taky jezdíme do FN OL.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
11.9.11 20:00

Sarki a co je s manželem?
A co všechno si účtovali??? Že bych taky skočila na pojišťovnu poptat se? Mýmu chlapovi dělali jen 2× spg, jednou odběry krve na genetiku a jednou (mnou) vynucený HP

Příspěvek upraven 11.09.11 v 20:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
11.9.11 20:00

Papčo jasný že můžeš - teda nejsem zakladatelka, ale určo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
11.9.11 20:03

Sarkinka007 + papča vítejte mezi náma:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.