Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj Kačííí
já dnes relaxuju - zítra dopo na stavbu - na oběd ke tchyni - jsou tam švagrovci tak popřejeme aspoň švagrové a pomuchlím se s miminkem - mají 2 měsíční holčičku - viděla jsem ji zatím jen jednou tak se těším
Ahojky, nic, všechno při starém, byla jsem teď mimo město. Těším se na úterý, snad uzv dobře dopadne a začnu si pichat.Mám zakázané cokoliv číst páč jsem zas vyčetla, že úspěšnost ivf při neprůchodných vejcovodech je téměř nulová, tak mě schvátil splín.Kuknu sem na chvílu po obědě.Tak zatím paa
Ahoj Marki
já myslela že při IVF nemusí být vejcovody průchodné
?
Jinak holky mě tááák bolí záda jak si sednu nemůžu se postavit ani prdel jsem si nemohla…
(promiňte za výraz).
Ahojky Katy, z čeho tě bolí záda? Prej když jsou vejcovody nefunkční tak se mají odstranit, protože znemožňují uhnízdění embrya.Ani by mě to nenapadlo,ale-dívala jsem se na Ordinačku(
) a tam to téma zaznělo
Ahoj holky,nechci vám brát iluze o CARu v FN,já tam taky chodila 2 roky a opravdu už bych tam nepáchla. Protože to co si tam s pacientama dělají (vytírají zadek) to se mi opravdu nelíbí. Naposledy v listopadu jsem měla min.stimulaci a odebírala to michnová,tak mi posrala tak levý vaječník,že do teď mám problémy dostat normálně MS a to jsem byla zdravá a neměla jsem žádné problémy. A těch věcí tam bylo víc,ale to by bylo tak na tři listy minimálně. Znám další tři holky,které měli problémy po jejich pokusech.
Piki tak klidně napiš další… On je to totiž úhel pohledu. Podívej se kolik lidí chválí CAR ve Zlíně a tam už nestrčím nohu já - ani za zlatý prase…
Ahojky,
léčím se s neplodností dva roky, jezdili jsme do Zlína do CAR. Řekla bych, že z nás tahali jen peníze a skutek utek. Teď jsme začali jezdit do FN Olomouc a jsem nad míru spokojená.Udělali mi veškerá vyšetření, které nebyli schopni ve Zlíně mi udělat a přišli mi na špatnou srážlivost krve, což mohlo vést k potratům, které jsem prodělala kvůli sraženinám krve.I cenově je to bomba.I když jak už jsem gtady četla prostřrdí nic moc, ale jinak jsem ráda, že jsme ruhle změnu uskutečnili… ![]()
Sarki tak vítej v klubu uprchlých ze Zlína
mě ve Zlíně neudělali ani vyšetření na AMH a to vzhledem k tomu že mi je 30 teď vidím jako docela základní vyšetření
Děkuji za přivítání..:)
no já mám pocit, že u nich je asi všechno nadstandartní vyšetření..Ovšem když jsem si ještě zjišťovala z pojišťovny co všechno si vykázali na manželovu péči tak jsem šla do kolen..A to jsme tam dovezli papír o tom, že je neplodný,takže mu nedělali vůbec nic a přitom si to vesele účtovali..
No ale jsem ráda, že jsem od tama pryč, Tady ve FN už mám za sebou první inseminaci a pak najíždímé na IVF a p.doktorka Michnová je v elmi příjemná a cítím se tam dobře.. ![]()
Sarki a co je s manželem?
A co všechno si účtovali??? Že bych taky skočila na pojišťovnu poptat se? Mýmu chlapovi dělali jen 2× spg, jednou odběry krve na genetiku a jednou (mnou) vynucený HP
Příspěvek upraven 11.09.11 v 20:02
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.