Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ježiš,ted to vypadá blbě,jak jsem to napsala,bylo to myšleno na toho papouška a manžela.....
jinak Vám všem samozřejmně mimíska moc moc přeju…a věřím,že se brzy dočkáte a za pár týdnu už tu budem řešit uplně jiné téma…
![]()
Tak to by mě teď fakt zajímalo čím jsi byla tak pobavená???
tak u tebe je to už druhé IVF tak nějak už tušíš co tě čeká…
jasně,tuším co me ceka,takze muzu rict,ze jsem takova klidnejsi,tenkrat jsem byla primo vyrizena…
klido se ptejte,co budu vedet poradim..
jinak chodim ted k Dostalovi,ale znam i Michnovou ![]()
Já měla jít k Michnové a skončila jsem u Dostála a zatím v klídku… I sestry v pohodě…
ono je to totiz uplne jedno,protoze tam pak dochaziš na utz,pak odber,transfer ,krev a to by byla fakt nahoda trefit se pokazdy na toho svyho.. ![]()
ja si myslim,ze jsou vsichni dobri,,Dostal mi delal tenkrát odber a Michnova transfer a to tam tehdy byla jeste Oborna,k te jsme chodili..ale ve finale prosli vsema ![]()
papča píše:
ono je to totiz uplne jedno,protoze tam pak dochaziš na utz,pak odber,transfer ,krev a to by byla fakt nahoda trefit se pokazdy na toho svyho..
ja si myslim,ze jsou vsichni dobri,,Dostal mi delal tenkrát odber a Michnova transfer a to tam tehdy byla jeste Oborna,k te jsme chodili..ale ve finale prosli vsema
ty jo, tak to jsi mě teda zaskočila, doufala jsem, že se mně bude věnovat jeden doktor ![]()
ahojky
víš co ono to asi není v silách - já myslím že oba jsou v pohodě. Jaký byl den? jak jsi zvládla vstávání?
vstávání v pohodě, jen cesta na autobus (pěšky 30 min) mě dala zabrat, jsu posera tak jsem se bála, že mě někdo chňapne.
tak to se ti nedivím - taky mám strach chodit potmě - ne tak ještě takhle brzy ráno
pro začátek
nám se rozmnožily rybičky tak teď je řada na nás ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.