FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17327
13.9.11 14:32

a co máš v plánu když jsi doma??? Máš vycházky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
13.9.11 18:21

Ahoj sluníčka :mavam:
Marki co to tady čtu?Super už si začala stimulku :dance:,který DC si začala?Super zprávy :palec: Kolik si platila za injekce(Gonal a Menopur)?
Simííí jak se ti dnes daří? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
13.9.11 19:48

ahoj kačí dnes pracovně - jsem zvládla naházet 6 míchaček - dělali jsme druhý pilíř pro střechu - zítra se chystáme začít zdít komín. Zítra v poledne přijede dřevo na střechu a v pátek se začíná makat na střeše - konečně se ten náš hektar (tak tomu říká střechař) začne rýsovat :dance:
já vyfasuju el.hoblík a budu hoblovat desky na podhledy a pak taky natírat - uvidíme kolik barvy skončí na deskách a kolik na mě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
13.9.11 20:08
Katka1311 píše:
Ahoj sluníčka :mavam:
Marki co to tady čtu?Super už si začala stimulku :dance:,který DC si začala?Super zprávy :palec: Kolik si platila za injekce(Gonal a Menopur)?
Simííí jak se ti dnes daří? :hug:

Katy 31.8.(první den krvácení) jsem dostala Dipherine inj na přechod a od 14.9. začínám vlastní stimulku a za Godal a Menopur jsem neplatila vůbec nic :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
13.9.11 20:10
Strsim píše:
a co máš v plánu když jsi doma??? Máš vycházky?

doma budu od zítra, dnes ještě noční a co budu dělat uvidím, podle toho jak budu snášet tu stimulku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
13.9.11 20:11

jéžiškotky tak to jsi už v práci nebo se tam chystáš??? fuj to bych nedala… já jsem sice sova, ale kolem 2 je moje hodinka a to už musím do postýlky a chrupat. Jak se nevyspím není se mnou druhý den řeč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
13.9.11 20:31

jsu v práci, chodím na šest-dvanáctihodinovka, dvě noci jsem pořádně nespala tak nevim jak to dnes zvládnu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
13.9.11 20:33

Maki ještě že to je poslední a pěkně zítra začít odpočívat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
13.9.11 22:02

Holky moje já se teď vrátila z nemocnice vezla jsem tam manžela a nechali si ho tam :cry: .
To je den :-( a nevím jaká bude noc asi myšlením moc neusnu.
Market,děkuji za informace pro mě důležíté :hug:
Simi ty si teda pracant,pak budeš stavět baráky na zakázky ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s6339.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s6339.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
14.9.11 01:32
Katka1311 píše:
Holky moje já se teď vrátila z nemocnice vezla jsem tam manžela a nechali si ho tam :cry: .
To je den :-( a nevím jaká bude noc asi myšlením moc neusnu.
Market,děkuji za informace pro mě důležíté :hug:
Simi ty si teda pracant,pak budeš stavět baráky na zakázky ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s6339.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s6339.gif
Šmankote Katy a co je manžílkovi? 8-o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
14.9.11 06:47

ahojky
tak Marki,pokud u nas vse pujde jak ma,tak jsi rovny tyden prede mnou..nejspis mame i stejny protokol a leky..
Jinak všechny zdravím… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
14.9.11 08:41

Kačí co se stalo????

Týjo holky vy jste teda rychlíci…
Maki určitě chrupká po noční…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
14.9.11 09:17
papča píše:
ahojky
tak Marki,pokud u nas vse pujde jak ma,tak jsi rovny tyden prede mnou..nejspis mame i stejny protokol a leky..
Jinak všechny zdravím… :mavam:

no tak to je super, to bysme se aj někdy mohly potkat v čekárně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
14.9.11 09:18

Jaktože nechrupeš Maki?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
14.9.11 09:18
Strsim píše:
Kačí co se stalo????Týjo holky vy jste teda rychlíci…
Maki určitě chrupká po noční…

ještě nee, přišla jsem vás pozdravit, v půl si chcu pichnout a pak konečně do hajan, se na to těším celou noc :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.