Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
to jako fakt a já se jí neptala, jestli je to problém páč jsu tam vždycky vyjukaná a zmatená jak lesní včelka. Řekla mi to sama od sebe, že to problém ještě není.Tak to určo nebyla milosrdná lež.
asi opravdu záleží na všem výsledcích - nejen na jednom hormonu…
Simi musím do hajan páč jsem se rozhodla, že do práce pojedu až zitra(normálně musím večer před), takže budu vstávat ve 3hod ![]()
ale fuj Maki - to je strašná hodina…
krásné sny
někdy musíš napsat kde že to vůbec pracuješ paaa ![]()
Ahoj holky moje ![]()
Marki přeji dobrou noc.Ježíííííši v kolik to vstáváš
??????
Vítám tady nováčka ![]()
Dnes se nám to rozjelo
.
z FNOL uz máme jedno dite (skoro 3,5),ted jdeme pro druhý,tak snad to vyjde…
papča píše:
z FNOL uz máme jedno dite (skoro 3,5),ted jdeme pro druhý,tak snad to vyjde…
ahoj,prvni je z ivf,pak byl ket,kterej nedopadl a ted dalsi ivf,uz mam za sebou injekci a 20.9 utz,pokud vse ok,tak zacinam pichat ![]()
no u nas spatny spermiogram..ted uz to ani nekontrolovali a u me AMH 0,51,ale to pry az tak nevadi,ale je dobře,že jsme už přisli… ![]()
jinak jak jsem psala,dostala jsme injekci,pak mam menopur a gonal…mam uplne jiny protokol,nez u prvniho,tak mi drzte palečky!!
Je tu někdo,koho uz taky v blizké dobe čeka pichani,nebo kdo už zacal?At v tom nejedu sama ![]()
Sisi už asi začne tu iniciální stimulku - zítra jde na UTZ. Já čekám na vyšetření kvůli zvýšenému prolaktinu a 23.9. jdu na konzultaci s tím že bychom sepsali papíry na pojišťovnu a chtěla bych začátkem října rozjet stimulku.
aha,tak hodně štěstí-vám všem.
už máte některá z Vás nějakého prcka,nebo jste všechny prvobojovnice:-)
tak já nemám dítko žádné - jen uřvaného papouška
a držkatého manžela ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.