Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
to jako fakt a já se jí neptala, jestli je to problém páč jsu tam vždycky vyjukaná a zmatená jak lesní včelka. Řekla mi to sama od sebe, že to problém ještě není.Tak to určo nebyla milosrdná lež.
asi opravdu záleží na všem výsledcích - nejen na jednom hormonu…
Simi musím do hajan páč jsem se rozhodla, že do práce pojedu až zitra(normálně musím večer před), takže budu vstávat ve 3hod ![]()
ale fuj Maki - to je strašná hodina…
krásné sny
někdy musíš napsat kde že to vůbec pracuješ paaa ![]()
Ahoj holky moje ![]()
Marki přeji dobrou noc.Ježíííííši v kolik to vstáváš
??????
Vítám tady nováčka ![]()
Dnes se nám to rozjelo
.
z FNOL uz máme jedno dite (skoro 3,5),ted jdeme pro druhý,tak snad to vyjde…
papča píše:
z FNOL uz máme jedno dite (skoro 3,5),ted jdeme pro druhý,tak snad to vyjde…
ahoj,prvni je z ivf,pak byl ket,kterej nedopadl a ted dalsi ivf,uz mam za sebou injekci a 20.9 utz,pokud vse ok,tak zacinam pichat ![]()
no u nas spatny spermiogram..ted uz to ani nekontrolovali a u me AMH 0,51,ale to pry az tak nevadi,ale je dobře,že jsme už přisli… ![]()
jinak jak jsem psala,dostala jsme injekci,pak mam menopur a gonal…mam uplne jiny protokol,nez u prvniho,tak mi drzte palečky!!
Je tu někdo,koho uz taky v blizké dobe čeka pichani,nebo kdo už zacal?At v tom nejedu sama ![]()
Sisi už asi začne tu iniciální stimulku - zítra jde na UTZ. Já čekám na vyšetření kvůli zvýšenému prolaktinu a 23.9. jdu na konzultaci s tím že bychom sepsali papíry na pojišťovnu a chtěla bych začátkem října rozjet stimulku.
aha,tak hodně štěstí-vám všem.
už máte některá z Vás nějakého prcka,nebo jste všechny prvobojovnice:-)
tak já nemám dítko žádné - jen uřvaného papouška
a držkatého manžela ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď