Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Katka1311 Katy tak mám dlouhý protokol, všechny léky mám doma a neplatila jsem vůbec nic.
tak to je dobrá zpráva - docela - podle toho co jsem slyšela od jiných holek tak ještě doplácely… uvidíme ale ještě jak se navýší dávky nebo nenavýši v lepším případě
Strsim : no tak vidíš, já jsem zdravotník a stejně tomu houby rozumím a to že mám dlouhý protokol vím z toho, že jsem si to přečetla z toho stimulačního schématu ![]()
Sisi137 píše:
Katka1311 Katy tak mám dlouhý protokol, všechny léky mám doma a neplatila jsem vůbec nic.
Strsim: podle toho co mi paní doktorka řikala tak je minimální počet žen, které si musí dokupovat a že ta částka nepřesahuje většinou cca 7 tisíc, abych byla upřimná, vzhledem k tomu, že mám našetřeno(sice na bydlení) tak si řikam ať to stojí co to stojí hlavně ať to dobře dopadne.
já myslím že tím 2DC a tou injekcí na navození přechodu se začíná…
SISI my stavíme - bojujeme s hypotékou - všechno je drahé, ale říkala jsem si totéž - ať to stojí co chce, prostě ty dva dětské pokoje na pracovny předělávat nebudu
![]()
Katka1311 Katy během prvních dvou dnů krvácení jsem šla na uzv, píchli mi Diphereline na navození přechodu a 14 potom mám jít na uzv a když bude ok tak začnu stimulovat.
Strsim přítel právě do toho chtěl jít až opraví barák, to bude tak za 5 let nejdřív a teď po pár návštěvách caru je rád, že to nakonec pro mě udělal páč mi dr řekla, že tak za 3 roky už by bylo pozdě, prostě budu bez vajec.
já jsem taky řekla, že jdu prostě do toho teď ať už to dopadne jak chce. doufám že zůstane i na zamražení a jak bude mít prcek rok tak si do olmiku zajedeme pro druhého - nebo rozjedeme další kolo IVF. Nebudu už na nic čekat. a už vůbec ne na to kdy se dostaví
Simi to je správný názor, než si pak vyčítat, co by bylo kdyby…
Tak mi máme výhodu že bydlíme u tchánovců jinak by jsme na 2IVF nenašetřili.
Sisi a první investice léků tě teda příjde na kolik?
Ať vím cca
.
už tak se snažíme skoro 3 roky (bez 1 měsíce) tak už prostě došla síla čekat
Katka1311 Katy první investice je celá na pojišťovnu, takže pokud budu dobře reagovat tak budu platit akorát za ty výkony jako je např prodloužená kultivace a tak.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.