FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16732
7.9.11 09:25

Já budu mít v říjnu snad to nejhorší za sebou. Před týdnem jsem dostala inj na přechod a 13.9. jdu na kontrolní uzv a když bude ok tak začnu pichat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
7.9.11 09:29

Jéé sisi tak to jsi o krok přede mnou. Já jdu na kontrolu 23.9. a snad bych měla od začátku října začít stimulku - teda dostat injekci na přechod…
Jak to snášíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
7.9.11 09:33

řekla bych, ře žádná hrůza, občas návaly(ale to možná z teplého počasí :lol: ) a jak se začíná šeřit tak mně je do pláče, ale to možná z celkové situace, mám smíšené pocity z toho všeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
7.9.11 09:35

a nemůže to být jen celkově rozhozený organizmus z toho umělého přechodu? :hug: ale nejsi na to sama - pěkně se opřít o mužíčka - k čemu by jinak byl???? kdyby nepomohl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
7.9.11 09:39

no může to být ten přechod,aspoň si ho vyzkůšám a k stáří budu vědět do čeho jdu :-D Partner je skvělý, ale teď spolu moc nejsme,pracuju mimo bydliště takže mezi směnama tam musím přespávat a v poslední době jsem v práci snad pořád… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
7.9.11 09:41

Tak to je blbé, ale brzy skončí i směny… plánuješ rizikové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
7.9.11 09:44

budu mít určo rizikové, zaprvní kvůli celkovému zdrav.nálezu a za druhé dělám v prostředí které je nevhodné pro mimiško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
7.9.11 09:47

Jak to? tak práci chápu - kamarádka pošťačka šla taky rovnou…
Já právě uvažuju že zůstanu v práci - kancelářská krysa může být těhu a pracovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
7.9.11 10:23

Ahoj holky :mavam:
mě dnes brala dr.krev na HP 3DC a AMH tak jsem to posílala poštou,jak mi bylo řečeno.Doufám,že to bude o.k.? :roll:
Tak tady už někdo začal se stimulací?Teda s přechodem :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kackasli
7.9.11 10:30

Taky jsem krev posílala poštou, doporučeně v bublinkové obálce a bylo to v pohodě. Výsledky nám naštěstí vyšly všechny OK, takže brzy začnou injekce. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
17327
7.9.11 10:30

Kači stejně to bylo i u mě - taky jsem si říkala, jestli je to normální. a buď v klidu :wink: - projde to v pohodě.
A kdy jdeš na další konzultaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
7.9.11 10:40

Jedeme 27.9.já jsem tak zvědavá :roll:.I na to AMH.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
7.9.11 10:47

Kačí tak to jdeš pár dnů po nás. Uvidíš že to bude v pohodě… a jak to máš teď s MS? myslíš že stihneš začátek října se stimulkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
7.9.11 11:05

Simí já teď jdu ještě na jeden ten odběr 21DC(to znáš)to vychází na 26.9. pak bych měla dostat MS 30.9.tak podle výsledků bych už mohla začít se stimulkou už tuto MS :nevim: .
Jen pořád nevím jak se domluvíme jestli jen ta minimální stimulaci nebo klasické IVF s tím dlouhým protokolem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
7.9.11 11:30
Strsim píše:
Jak to? tak práci chápu - kamarádka pošťačka šla taky rovnou…
Já právě uvažuju že zůstanu v práci - kancelářská krysa může být těhu a pracovat :mrgreen:

já dělám ve špitále, často s infekčníma lidma,teď jedna dvanáctka za druhou, tak nevím jak při tom zvládnu stimulku :-? a s tím nálezem-dr si není jistá jestli pujde udělat punkce,zatím se dovídám samé špatné zprávy tak doufám, že bude nakonec dobrý konec :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.