Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já budu mít v říjnu snad to nejhorší za sebou. Před týdnem jsem dostala inj na přechod a 13.9. jdu na kontrolní uzv a když bude ok tak začnu pichat.
Jéé sisi tak to jsi o krok přede mnou. Já jdu na kontrolu 23.9. a snad bych měla od začátku října začít stimulku - teda dostat injekci na přechod…
Jak to snášíš?
řekla bych, ře žádná hrůza, občas návaly(ale to možná z teplého počasí
) a jak se začíná šeřit tak mně je do pláče, ale to možná z celkové situace, mám smíšené pocity z toho všeho.
a nemůže to být jen celkově rozhozený organizmus z toho umělého přechodu?
ale nejsi na to sama - pěkně se opřít o mužíčka - k čemu by jinak byl???? kdyby nepomohl
no může to být ten přechod,aspoň si ho vyzkůšám a k stáří budu vědět do čeho jdu
Partner je skvělý, ale teď spolu moc nejsme,pracuju mimo bydliště takže mezi směnama tam musím přespávat a v poslední době jsem v práci snad pořád… ![]()
budu mít určo rizikové, zaprvní kvůli celkovému zdrav.nálezu a za druhé dělám v prostředí které je nevhodné pro mimiško.
Jak to? tak práci chápu - kamarádka pošťačka šla taky rovnou…
Já právě uvažuju že zůstanu v práci - kancelářská krysa může být těhu a pracovat ![]()
Ahoj holky ![]()
mě dnes brala dr.krev na HP 3DC a AMH tak jsem to posílala poštou,jak mi bylo řečeno.Doufám,že to bude o.k.? ![]()
Tak tady už někdo začal se stimulací?Teda s přechodem
.
Taky jsem krev posílala poštou, doporučeně v bublinkové obálce a bylo to v pohodě. Výsledky nám naštěstí vyšly všechny OK, takže brzy začnou injekce. ![]()
Kači stejně to bylo i u mě - taky jsem si říkala, jestli je to normální. a buď v klidu
- projde to v pohodě.
A kdy jdeš na další konzultaci?
Kačí tak to jdeš pár dnů po nás. Uvidíš že to bude v pohodě… a jak to máš teď s MS? myslíš že stihneš začátek října se stimulkou?
Simí já teď jdu ještě na jeden ten odběr 21DC(to znáš)to vychází na 26.9. pak bych měla dostat MS 30.9.tak podle výsledků bych už mohla začít se stimulkou už tuto MS
.
Jen pořád nevím jak se domluvíme jestli jen ta minimální stimulaci nebo klasické IVF s tím dlouhým protokolem ![]()
Strsim píše:
Jak to? tak práci chápu - kamarádka pošťačka šla taky rovnou…
Já právě uvažuju že zůstanu v práci - kancelářská krysa může být těhu a pracovat
já dělám ve špitále, často s infekčníma lidma,teď jedna dvanáctka za druhou, tak nevím jak při tom zvládnu stimulku
a s tím nálezem-dr si není jistá jestli pujde udělat punkce,zatím se dovídám samé špatné zprávy tak doufám, že bude nakonec dobrý konec ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.