Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
a copak děláte děvčátka???
já jsem strávila odpoledne s flexou v ruce - jsem prý úúúžasný řezač cihel
ale bolí mě ruka - mám pocit, že zítra budu v práci nepoužitelná ![]()
Simi ty aspoň nevnímáš jak ten čas se vleče.Tobě ale utíká rychle
.
Já dnes zas měla depku,Simi však ty víš
.
Kačííí ![]()
to se ti zdá že mi to utíká - na stavbě jo ale v práci se to strašně vleče. Co se zákazníci dověděli, že podpora jejich softwaru končí za rok a půl tak přestaly chodit požadavky a požadavky na nový software - těch ještě moc není.
Pořád se mi stejně honí hlavou spousta věcí AMH, M/T atd…
Simi ale mě taky teď jak mi brala tu krev tak od té doby nad tím přemýšlím i jaký měl SPG manža ![]()
Odpoledne jak jsem vytuhla tak jsem pak vstala a chytlo mě pečení,tak jsem upekla švestkovou buchtu,Davídek mi pomáhal a zítra to hodím Simi na intr.
Kačí neboj - proč by měl být horší???
a na intru se určitě po buchtě zapráší - už bude čtvrtek a to všem došly zásoby z domu
znám to ![]()
Jj zítra už je čtvrtek a pátek jedu z práce a stavuji se pro Simi a beru ji domů.
Manža bral kotvičník na lepší SPG tak doufám,že bude lepší
.
no vidíš - zbytečně stresuješ - určitě bude všechno dobrý.
Marki nepsala, že by měla v protokolu nějaké extra dávky hormonů tak i tohle bude v pohodě. uvidíš ![]()
Fakt mě hodně překvapilo že neplatila vůůůůbec nic.
Tak proč jsem platila i když to bylo přes pojišť.?Asi doktorovi do kapes
.
Strsim píše:
já myslím že to je o tom rozdílu soukromých CAR a FN…
taky už mizím chrupkat - jsem dnes nějak kožka a taky mě bolí pravá ruka - mám ji asi namoženou ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď