Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
jo jo, chytá mě nervík, moc to nevidím na úspěch páč jsem začala špinit ![]()
buĎ v klidu a přečti si papírky z caru - je to v pořádku - píší tam že 7-14 dnů po té první injekci můžeš začít špinit - takže buď v klídečku ![]()
jo jo to vím, ale nevím jestli se to teda neoddálí, když tam píšou, že ultrazvuk za 14 až 20 dní(nebo tak nějak). Ovlivnit to neovlivním, v 9 budu vědět co bude:-)
budu muset do hajan, 4:50 vstávám a to mám zítra noční, tak nevim kdy já se vyspim ![]()
holky ať máte hezký večer, zitra dám vědět hned jak budu mít možnost. ![]()
No holky co mi jiného zbývá
musím vydělávat penízky na IVF.A to moje děcko na střední to je taky záhul na peněženku ![]()
já zase vydělávám penízky na domeček - balíííík peněz bych potřebovalal ![]()
dobré ráno,
nejprve,SISI,nezoufej,proste to tak je,uz kdyz koukneš na ordinacni hodiny ,tak zjistis kdo tam v dany den ordinuje,ale bud v klidu,jsou vsichni dobri,musime jim VERIT.jsi krucek prede mnou,fakt nezoufej,pojedem v tom spolu…hodne stesti ![]()
pro ostatni,až budete delit ten balik penez,jak piseste,tak k nam taky trosku,jo?
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď