Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
přesně - bude to v pořádku Kači uvidíš. A na spermijky má vliv teplota, kapačky mu neuškodí ![]()
tak dřevo dorazilo - hurááá ale teda je ho hafol… dám fotečku až stáhnu z foťáku
Simi hod fotečku baráčku
.Heeej to je tak super,že budete ve svém ![]()
Papčo já vlastně taky,bude to moje 2IVF doufám,že poslední
.
kaci,posledni urcite,ne!bude to prvni z podarenych a pak pojedes jeste dal,ne? ![]()
dobré ráno děvčátka
já fičím dnes na echo - jsem objednaná na 11.00 - tak okolo půl 11 vypadnu z práce… Kvůli tomu mému vysokému prolaktinu.
fotečky mám stažené, ale bohužel jen pár - zbytek mám u manži v iphonu - ale bohužel mu včera nešly stáhnout. Dnes už bude mít zase svůj noťas opravený tak snad to večer stáhnu zbytek - tady malá ukázečka co jsme včera přivezli…
Katka1311 poslušně hlásím
, že stimulka zatím bez problémů, akorát jsem včera bojovala s inj - ne a ne se k tomu pichnutí odhodlat - toš komedie veliká
Katy ta dehydratace myslím spermijky nějak neovlivní, i kdyby jo tak se dají určitě do punkce dohromady neboooj.
Simi tak ať to dnes dopadne o.k. ![]()
Ty jo to dřeva a dřeva,pak ukázku celého domečku.
Papčo tak u nás to bude poslední a doufám,že vydařené IVF ![]()
My už máme dvě děti
![]()
Sisi137 píše:
Katka1311 poslušně hlásím, že stimulka zatím bez problémů, akorát jsem včera bojovala s inj - ne a ne se k tomu pichnutí odhodlat - toš komedie veliká
Katy ta dehydratace myslím spermijky nějak neovlivní, i kdyby jo tak se dají určitě do punkce dohromady neboooj.
taky jsem Kači koukali kolik toho dřeva bylo - nejdelší trám byly 10 m dlouhé 22×18 cm
bratránek řekl, že to pojistí ať je to pevnější
Kačí tak ho pustí zítra, neboj
přijedou ti domů oba zároveň.
Simi ![]()
Zjistili mu nějaký zánět a dostal další láhev infuze.Možná to bude sobecké ale doufám,že to neovlivní stimulaci a pak OPU
?
jémine, to je mně líto
jednou se dostaneš do nemocnice a hned tak tě nepustí…
a sobecké to není, já taky drahému řikám ať na sebe dává pozor aby nechytil nějakou virózu, aby měl kvalitní spermijky.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.