Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj ,jsem doma,pichám od ctvrtka…
jejda mankote-váha,to hnusný slovo ,fuj..taky mám strach,abych nebyla jak balon,ale to jsem už ted ![]()
holky,vite proc?Protoze dalsi stredu by byla kontrola,zejo a on je svatek,tak nam to vsem posouvali na cvtrtek…a ja se tesila,ze se manza ulije z prace bez dovolene,celkem,jsem pocitala,ze tam ve svatek budou..chjo
valim na masaž..papa
ahoj holky,mam dotaz,manzu bolel zub,tam mu to vyvrtala,ze tam ma vacek a boli ho dal,tak rikala,ze mu to bude muset rozriznout,to znamena urcite i atb,myslite ze to ma vliv na spermije?nevim,co mam delatodpoledne jede k zubarce a ja mam od zitra pichat.. ![]()
Papčo určitě - doktor nám kdysi říkal, že to může mít vliv. Záleží asi na tom jaký prášky by si vzal. Ibalgina si nevadí… ale možná to taky pletu…
jsem zvědavá co Maki na kontrole ![]()
Ahoj holkyyy, nenapínám schválně,teď jsem přijela.Nebyla tam dr,ale byl tam dr tak jsem z toho byla trošku mimo,ale co jsem pochopila tak je prej vidět,že je to v začátku,na každé straně mám 1+2. Tak nevim, houby tomu rozumím, ale asi ze mě žádná nosnica nebude cooo
Dostala jsem další pero a budu píchat dál 150j Gonalu,1amp Menopuru a v sobotu kontrola
také se tím uklidňuju, dávku mi nezvýšil tak to tak asi má být.
Jako Maki já myslím že 6 vajuch je dobrý počet - z toho přece musí vybrat i kdyby nechtěli a určitě tam pár bojovníků bude.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.