Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
jojo - jedu. Doufám že nedostanu zdupa za tu cytolku… jinak zbytek vyšetření mám zřejmě v pořádku, tak snad budeme vyplňovat…
Oni říkají, že to naroste po IVF, tak doufám že se tu stejně jako ty nebudu za 2 měsíce čílit i já… ![]()
Marki,sim te,ten menopur ,kdyz se redi,tak dlouho jehlou a picha tou kratkou,ze?
A jaky jsi mela pocit z Dostala?Ja tam vlastne v to utery mela uplne nejakou jinou dr,Michnova byla na sekretariatu..nevim kdo to byl,neznam ji.ale bylo tam plno mediku,ja tam mela mladou medicku,ale jednou se mi stalo,ze tam byli medici,zrovna pri UTZ
a kdyz jsme sedeli v te cekarne uz uu kabinek,tak 3 medici sli a zensky zacly suskat,jenom at nevlezou sem ![]()
Papči já myslím že souhlas s medikama jsi buď podepsala nebo nepodepsala v těch úvodních papírech když jsi byla na vstupní konzultaci. měli by to respektovat
Papčo, gratuluju k pichancu ![]()
Ano ta velká jehla je ředění a malá tenká na píchání.
Nestrašte mě s medikama, já sice podepsala,žesouhlasím,ale předtím jsem se ptala co to obnáší a prej,že se budou jen koukat ![]()
S Dostálem jsem se právě už jednou setkala a nic moc pocit z něho nemám,ale asik umí ![]()
On je takový psí čukám Dostál - já u něj byla dvakrát, ale jinak super
No já jsem se s ním setkala, když jsme sepisovali žádost na pojišťovnu,to jsem byla domluvená s doktorkou, že můžu přijít bez ničeho, no a byl tam on a nadal mě, že nemám stimulační schéma a pak mě ještě řekl výsledky těch trombofílií a že budu pichat fraxiparine, tak jsem mu řekla, že nevím co to obnáší ta trombofilie a on že ať si to najdu v odborné literatuře.Jsu zdravotník, ale prostě z těch výsledků nevim co vlastně mám ![]()
tak to je fakt divné Maki - já u něj byla dvakrát arelativně v pohodě
myslela jsem,že mě tak odbyl kvůli tomu,že nejsu jeho pacientka,ale když to vlastně nemají uplně rozdělené tak nechápu, že mě třeba nedoporučil hematologa…zeptám se dr, Michnové až k tomu bude příležitost,páč někdo mě ten fraxiparin bude muset psat a prej se k tomu všeobecně doktoři moc nemají páč je drahý, ale přece bych neriskovala, že kvůli tomu potratím, to bych si ho radši platila sama.
Jo Papčo tak mě napadlo na té zprávě je ta dr určo podepsaná…
ani nevim,jestli vam to sem mam psat…na te zprave je razitko Michnove a pres to klikihak…byla to takova blondyna a myslim,ze mela bryle a Michnova byla na sekretariatu..vim,ze nektery zensky za ni chodili(za Michnovou)a oslovovali ji sestri
takze takovej malej zmatek tam…
tak ona je mladá a vypádá ještě mladší takže proč by si ji nepletly
mě si pacienti také někdy pletli se studentkou, i když ze školy jsu takových 12 let
ale teda že ju máš podepsanou na zprávě a přitom tě nevyšetřovala a ta dotyčná se ti nepředstavila tak to se mně vůůbec nelíbí ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.