FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10572
22.9.11 11:39

Ahoj Simííí :mavam:
Ty už jedeš zítra do Olmíku,držím palečky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
22.9.11 11:43

jojo - jedu. Doufám že nedostanu zdupa za tu cytolku… jinak zbytek vyšetření mám zřejmě v pořádku, tak snad budeme vyplňovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
22.9.11 11:47

Mě serou ty moje cysty zasrané(omlovám se :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
22.9.11 12:05

Oni říkají, že to naroste po IVF, tak doufám že se tu stejně jako ty nebudu za 2 měsíce čílit i já… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
22.9.11 12:38

Marki,sim te,ten menopur ,kdyz se redi,tak dlouho jehlou a picha tou kratkou,ze?
A jaky jsi mela pocit z Dostala?Ja tam vlastne v to utery mela uplne nejakou jinou dr,Michnova byla na sekretariatu..nevim kdo to byl,neznam ji.ale bylo tam plno mediku,ja tam mela mladou medicku,ale jednou se mi stalo,ze tam byli medici,zrovna pri UTZ :oops: a kdyz jsme sedeli v te cekarne uz uu kabinek,tak 3 medici sli a zensky zacly suskat,jenom at nevlezou sem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
22.9.11 13:02

Papči já myslím že souhlas s medikama jsi buď podepsala nebo nepodepsala v těch úvodních papírech když jsi byla na vstupní konzultaci. měli by to respektovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
22.9.11 13:16

Papčo, gratuluju k pichancu :potlesk:
Ano ta velká jehla je ředění a malá tenká na píchání.
Nestrašte mě s medikama, já sice podepsala,žesouhlasím,ale předtím jsem se ptala co to obnáší a prej,že se budou jen koukat :-(
S Dostálem jsem se právě už jednou setkala a nic moc pocit z něho nemám,ale asik umí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
22.9.11 13:20

On je takový psí čukám Dostál - já u něj byla dvakrát, ale jinak super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
22.9.11 13:27

No já jsem se s ním setkala, když jsme sepisovali žádost na pojišťovnu,to jsem byla domluvená s doktorkou, že můžu přijít bez ničeho, no a byl tam on a nadal mě, že nemám stimulační schéma a pak mě ještě řekl výsledky těch trombofílií a že budu pichat fraxiparine, tak jsem mu řekla, že nevím co to obnáší ta trombofilie a on že ať si to najdu v odborné literatuře.Jsu zdravotník, ale prostě z těch výsledků nevim co vlastně mám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
22.9.11 13:29

tak to je fakt divné Maki - já u něj byla dvakrát arelativně v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
22.9.11 13:33

myslela jsem,že mě tak odbyl kvůli tomu,že nejsu jeho pacientka,ale když to vlastně nemají uplně rozdělené tak nechápu, že mě třeba nedoporučil hematologa…zeptám se dr, Michnové až k tomu bude příležitost,páč někdo mě ten fraxiparin bude muset psat a prej se k tomu všeobecně doktoři moc nemají páč je drahý, ale přece bych neriskovala, že kvůli tomu potratím, to bych si ho radši platila sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
22.9.11 13:36

Jo Papčo tak mě napadlo na té zprávě je ta dr určo podepsaná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
22.9.11 16:09

ani nevim,jestli vam to sem mam psat…na te zprave je razitko Michnove a pres to klikihak…byla to takova blondyna a myslim,ze mela bryle a Michnova byla na sekretariatu..vim,ze nektery zensky za ni chodili(za Michnovou)a oslovovali ji sestri :-) takze takovej malej zmatek tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
22.9.11 16:59

tak ona je mladá a vypádá ještě mladší takže proč by si ji nepletly :-) mě si pacienti také někdy pletli se studentkou, i když ze školy jsu takových 12 let :mrgreen: ale teda že ju máš podepsanou na zprávě a přitom tě nevyšetřovala a ta dotyčná se ti nepředstavila tak to se mně vůůbec nelíbí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
22.9.11 17:01
:cert: :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.