Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky,jsem v praci,tak pisu z mobilu.Papco ja mela to same se zubama.Chtela dat atb.ale ja si radeji delala vyplach a krasne se to vylecilo.
víte co na to říká můj muž???? SLIVOVICE JE LÉK NA VŠE - takže vypláchnout slivovicí a ono to pomůže - ale bacha ať se ti mužíček nezmrská jak zákon káže Papčo
Kačíí ![]()
Jj,slivka je vzacny lek:-).Skoda ze neni na spermijky!!Jinaj ahojik Simiiii.
jo to tak - by se v ní ten můj začal i koupat…
Jakoby nestačilo že když jsou s bratrem spolu tak se nějak „záhadně“ odpařuje… ![]()
ahoj holky,prijeli jsme od zubarky,zase mu to vycistila a napsala antibiotika,ale jan pro krajni pripad,ani si je nevyzvedl,ale cpe se panadolem,tak ja ted nevim,co mam delat…
ať vyplachuje heřmánkem nebo šalvějí a občas aj tou slivovicou,ale pozor tu plivat dovnitř ![]()
Papči určitě to bude dobré - navíc si uvědom, že spermijky se tvoří min 6 týdnů - do té doby budete mít po IVF ![]()
Papčo tak ať jsi klidnější tak tam ráno zavolej,popiš jim situaci a uvidíš,ale myslím,že píchat od zítra budeš ![]()
Dobré ráno holky ![]()
Papčo tak co, jak jsi se nakonec rozhodla?Už máš aj včelku za sebou? ![]()
Hezký den holky moje ![]()
Já mám dnes a zítra volno tak tady budu s váma ![]()
Papčo tak jak holka ![]()
Marki ![]()
ahoj holky,diky ze na me myslite…
takze pro jistotu jsme zavolala,dr.Michnova ruika,to nam vubec nevadi,ani kdyby musel brat atb,tak jsem si hned bodla a jeste jsme hazela dotaz do poradny na netu a ted ctu odpoved,ze nevadi…takze uz se vezu…bodani zdar.
mejte vsechny krasny den..
Papčo tak supéééér a gratulace k píchanečku ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s8417.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s8417.gif
tada takových problémů s jedním zoubkem…
Já jsem zrovna přifičela do druhé kanceláře a okamžitě žhavím emimino ![]()
ahoooj děvčátka ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.