FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10572
23.9.11 09:12

Nebo myslíte že raději zavolat do FN?
Dr.na gyndě říkala,že tam je nějaké od-do tak :nevim: ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
23.9.11 09:24

Kači buď v klidu - já jsem byla 22DC v Olmiku na vstupní konzutlaci a vzali mi normálně krev na HP - takže klíďo běž až v pondělí ráno, klidně bych nechala ampuli schovanou doma v lednici (je to napsané i na „návodu“) a vzala bych ji jak pojedeš do OLmiku a nechala jim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
23.9.11 09:29

Simi tak ty myslíš,že mám jít normálně v pondělí na odběr,neposílat to poštou,nechat to doma v lednici a vzít to v úterý do OL? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
23.9.11 09:30

stejně bych to v neděli neposlala - poslala bys to v pondělí a do OL by to přišlo v úterý.
V těch pokynech je psané, že to máš v případě odběru o víkendu nechat doma v lednici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
23.9.11 10:02

Tak volala jsem do FN a sestra mi neuměla poradit :cert: Tak co to je?dala mi nějaké číslo ale tam mi nikdo nebere asi volám do krematoria :zed: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
23.9.11 10:36

ahojky,
tak me tehdy taky brali krev na pohotovosti,ale uz nevim,jestli sobota,nebo nedele…

jinak Simi,ja to tedy shltla,musim to precit znovu v klidu,ale pises o ovu ale vse se preci pocita podle posledni menstruace,ne?Nebo to myslis,ze mas posunutou ovu,tak se ti posune i menzes?
A na svatbu po 14 dnech nebo tydnu po ET preci muzes jit,akorat si promysli,proc nemuzes pit…ale troska vinka… :palec:

JA nechci bricho jak nafouklej balooon,prosím…ikdyz,ja to vlastne vydrzim,jen at vse dopadne na 1 :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
23.9.11 10:43

Taj já se tam holky dovolala.Musí ten odběr být přesně 21DC.Tak musím na pohotovost na odběr.Papčo a ty si něco platila za odběr krve na pohotovosti?Teď jsem volala i na poštu když to hodím v nděli na poštu do Ostravy tak v pondělí to tam mají ale za jaký šílený poplatek. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
23.9.11 10:54

neplatila jsme za odber nic a posilala az v pondeli,to vim,bo u nas se v nedeli nedela :-)
akorat na te pohotovosti bylo sileny vysvetlovani sestricce,proc tam jako jdu a blá blá,no pak pochopila a poprala mi hodne stesti… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
23.9.11 10:59

Jen já to musím poslat ještě v neděli aby to tam v pondělí už měli a stihli udělat rozbor do úterý.Jinak sestra říkala že se to posune o měsíc :cert: :cert: :cert: .Jak to pošlu v pondělí přijde to tam v úterý a spolu s balíčkem.Pak by to nestihli udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
23.9.11 11:44

snad to stihnou udělat Kačí :hug:
já mizím :mavam: večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
23.9.11 13:44

Holky tak ymáte ten menstruační kalendář?Já tam teda zapisuji křížky v kolečku :mrgreen: a dny MS ale neměřím bazální teplotu,já to nikdy nedělala je to problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
23.9.11 15:08

Kaci a to musis mit do OL?ja to nikdy nepsala,pisu si akorat MS k sobe do denicku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
23.9.11 15:38

Papčo mě dali ten menstruační kalendář a mám ho donést vyplněný ale nepíšu tam právě tu bazalku :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
23.9.11 16:03

ahoj holky,

tak jsem zpět z konzultace…
na začátku nás sestřička v podstatě nastolila pravdu otázkou na chodbě: Už jste byli na urologii??? Odpověděli jsme že ne a tak nějak nám bylo jasné že se opět nic nenašlo…
Jenomže pak vylezl doktor a začal se omlouvat, že čekáme ještě na embryoložku… a zase zalezl - sestřička mezitím zase vykoukla a když viděla jak se na sebe díváme tak nám řekla, že našli a zamrazili 4 pěkné spermijky :dance:
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
takže v pondělí znovu spg, znovu zkusí všechno zamrazit aby byla větší možnost úspěchu při rozmrazování na IVF. Snad se najdou potvůrky i v pondělí a snad i následně před IVF a nebude muset Alda na operaci… JInak v pondělí pohovor s embryoložkou co si myslí, jestli to půjde bez M/T… tak snad jo, snad nejsme nadšeni předčasně a nebudeme pak zklamáni

někdo se raduje z milionů - my ze 4 spermijek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
23.9.11 16:56

Simíííí to jsou dobré zprávy ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s11909.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s11909.gif :dance: :dance: :dance:
A kdy asi začneš se stimulkou?Byli jste u Dostála?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.