Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
a já už to peču Kačí - budu brát všechno a snad nic nezkazím…
Maki jsem moooc zvědavá jak pochodíš na kontrole ![]()
Kaci,aspon budes od nas plne informovana a pujde to samo ![]()
Simco,vytej v kolotoci
Marky,
hodne stesti na kontrole,tyjo,blizi se ti to,jdu ti v patach,za tyden budu tam kde ty dnes a pak to cekani,to bude..
za chvilku si jdu bodnout ![]()
papča píše:
uz se ti to blizi,ze?rekli ti priblizne,kdy udelaji punkci?
Ahoj holky,
Papčo přibližný termín punkce na 25/9, to je zítra a neplatí to
Dnes na kontrole o jeden folikul míň než minule, ale dr podle všeho spokojen.
Endometrium 9mm,vlevo folikuly 13,13 a 14 mm, vpravo 15 a 15 mm
Vybrala jsem zbytek léků na pojišťovnu, to mně vydrží do pondělí a v úterý mám kontrolu.
Holky dnes jsem vypotřebovala poslední pero, doktor mě napsal 3 amp Gonalu po 75 j (to je 225j), které si mám pichnout v pondělí. Zítra si mám pichnout 150j, ale ty už nemám, vzhledem k tomu, že do dneška mám pichlých 1350j (ve 3 perech je celkem 1350j) tak na zítra nemám nic. Doktor to neřešil a já až teď páč jsem myslela, že to má doktor spočítané, že mi to vyjde. Naštěstí jsem ty pera nevyhazovala a farmac.firma tam dala něco navíc, takže jsem si spočítala kolik ml je těch 150 j a natáhnu to do normální stříkačky. Ale proč vám to píšu: nevyhazujte dobrané pera a kdyžtak se na to poptejte jak to řešit. ![]()
Ahoj holky ![]()
Tak kdy budeš mít teda Market OPU?
Jj v těch perech je jště nějaká rezerva ![]()
Já mám víkend pracovní tak doufám,že to rychle uteče
.
Ahoj Katy, termín punkce nevím, v úterý kontrola a pak se uvidí, doufám že to je už poslední kontrola před OPU.
Ať ti práce uběhne, máš to náročné?
Market spíš se tady nudím proto jsem si vzala ntb. ![]()
Ale do 20h je daleko ![]()
Teď si doplácela něco za léky co ti ještě dal?
Tak máš zatím 5 folíků,počítám dobře?
dnes jsem ještě nedoplácela, vyzvedla jsem si zbytek toho co mi hradí pojišťovna,tzn 3 ampulky Gonalu(není to pero takže budu ředit jak Menopur) a 3 amp Menopuru (v balení je 5 amp tak 2 vyndali a nechali v lékárně). Pokud to nebude ještě stačit tak už si budu platit sama, jenže jsem se nezeptala kolik asi
já jsu vždycky s tím doktorem taková nesvá
přitom není nepříjemný nebo tak něco, je v pohodě.
Katy zatím 5 folíků, doufám, že už žádný neubude. ![]()
A jak to,že máš o jeden míň?
Já pořád uvažuji jestli nejít do té minimální stimulace? ![]()
Nevím, nekomentoval to, jen byl spokojený s velikostí. Snažím se nenervačit, kdybych jich měla třeba 14 není zaručeno že tam budou dobrá vaja. Tak mám 5 a třeba budu překvapená ![]()
přesně Kači - taky jsem to Maki už psala. Důležitá je kvalita ne kvantita ![]()
ahoj holky,
Marki,chci napsat to same,co holky…neres kvantitu,ale kvalitu,ja pri prvnim ivf tam mela kamosku,tady z netu:-) a byly jsme na utz a ona mela snad kolem 20 a ja vylezla a 7,byla jsem uplne zoufala,nemela jsem nastudovano a vidis,mala se povedla,ve finale to byli teda dvojky,ale jedno se pustilo a kamaradka nemela nic:-(
Tak ja si myslela,ze uz budes mit ted OPu a jak koukam,tak se to pekne tahne,ja myslela,ze budu uz po pristim vikendu mit opu,ale chapu,ze je to individualni..
Dobré ráno holky ![]()
Mockrát vám děkuju, že mě tak klidníte, chvilkama mám pocit, že se mě zmocňuje panika, ale bráním se jak můžu
a vaše slova mě pomáhají ![]()
Papčo a tvůj případ mně vhání naději a je mě z toho dobře
Je to strašně krásné, že máš děťátko hned z prvního a teď sis přišla pro druhé ![]()
Maki neboj
všechno bude v pořádku uvidíš…
já taky panikařím a ještě ani nejsem v IVF cyklu…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.