Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
a já už to peču Kačí - budu brát všechno a snad nic nezkazím…
Maki jsem moooc zvědavá jak pochodíš na kontrole ![]()
Kaci,aspon budes od nas plne informovana a pujde to samo ![]()
Simco,vytej v kolotoci
Marky,
hodne stesti na kontrole,tyjo,blizi se ti to,jdu ti v patach,za tyden budu tam kde ty dnes a pak to cekani,to bude..
za chvilku si jdu bodnout ![]()
papča píše:
uz se ti to blizi,ze?rekli ti priblizne,kdy udelaji punkci?
Ahoj holky,
Papčo přibližný termín punkce na 25/9, to je zítra a neplatí to
Dnes na kontrole o jeden folikul míň než minule, ale dr podle všeho spokojen.
Endometrium 9mm,vlevo folikuly 13,13 a 14 mm, vpravo 15 a 15 mm
Vybrala jsem zbytek léků na pojišťovnu, to mně vydrží do pondělí a v úterý mám kontrolu.
Holky dnes jsem vypotřebovala poslední pero, doktor mě napsal 3 amp Gonalu po 75 j (to je 225j), které si mám pichnout v pondělí. Zítra si mám pichnout 150j, ale ty už nemám, vzhledem k tomu, že do dneška mám pichlých 1350j (ve 3 perech je celkem 1350j) tak na zítra nemám nic. Doktor to neřešil a já až teď páč jsem myslela, že to má doktor spočítané, že mi to vyjde. Naštěstí jsem ty pera nevyhazovala a farmac.firma tam dala něco navíc, takže jsem si spočítala kolik ml je těch 150 j a natáhnu to do normální stříkačky. Ale proč vám to píšu: nevyhazujte dobrané pera a kdyžtak se na to poptejte jak to řešit. ![]()
Ahoj holky ![]()
Tak kdy budeš mít teda Market OPU?
Jj v těch perech je jště nějaká rezerva ![]()
Já mám víkend pracovní tak doufám,že to rychle uteče
.
Ahoj Katy, termín punkce nevím, v úterý kontrola a pak se uvidí, doufám že to je už poslední kontrola před OPU.
Ať ti práce uběhne, máš to náročné?
Market spíš se tady nudím proto jsem si vzala ntb. ![]()
Ale do 20h je daleko ![]()
Teď si doplácela něco za léky co ti ještě dal?
Tak máš zatím 5 folíků,počítám dobře?
dnes jsem ještě nedoplácela, vyzvedla jsem si zbytek toho co mi hradí pojišťovna,tzn 3 ampulky Gonalu(není to pero takže budu ředit jak Menopur) a 3 amp Menopuru (v balení je 5 amp tak 2 vyndali a nechali v lékárně). Pokud to nebude ještě stačit tak už si budu platit sama, jenže jsem se nezeptala kolik asi
já jsu vždycky s tím doktorem taková nesvá
přitom není nepříjemný nebo tak něco, je v pohodě.
Katy zatím 5 folíků, doufám, že už žádný neubude. ![]()
A jak to,že máš o jeden míň?
Já pořád uvažuji jestli nejít do té minimální stimulace? ![]()
Nevím, nekomentoval to, jen byl spokojený s velikostí. Snažím se nenervačit, kdybych jich měla třeba 14 není zaručeno že tam budou dobrá vaja. Tak mám 5 a třeba budu překvapená ![]()
přesně Kači - taky jsem to Maki už psala. Důležitá je kvalita ne kvantita ![]()
ahoj holky,
Marki,chci napsat to same,co holky…neres kvantitu,ale kvalitu,ja pri prvnim ivf tam mela kamosku,tady z netu:-) a byly jsme na utz a ona mela snad kolem 20 a ja vylezla a 7,byla jsem uplne zoufala,nemela jsem nastudovano a vidis,mala se povedla,ve finale to byli teda dvojky,ale jedno se pustilo a kamaradka nemela nic:-(
Tak ja si myslela,ze uz budes mit ted OPu a jak koukam,tak se to pekne tahne,ja myslela,ze budu uz po pristim vikendu mit opu,ale chapu,ze je to individualni..
Dobré ráno holky ![]()
Mockrát vám děkuju, že mě tak klidníte, chvilkama mám pocit, že se mě zmocňuje panika, ale bráním se jak můžu
a vaše slova mě pomáhají ![]()
Papčo a tvůj případ mně vhání naději a je mě z toho dobře
Je to strašně krásné, že máš děťátko hned z prvního a teď sis přišla pro druhé ![]()
Maki neboj
všechno bude v pořádku uvidíš…
já taky panikařím a ještě ani nejsem v IVF cyklu…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď