FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16732
26.9.11 18:43

Simi tak to pak musíš podat hlášení jak na tebe působí, už jsem nad tím také uvažovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
26.9.11 18:47

tohle mi poslala kamarádka dnes:

je to volně dostupné, já to kupuji normálně v lékarně, vždy tam zavolám a paní mi to objedná.Ne každá lékarna to ale má, musíš zkusit.
Návykové to není, je to přírodní a neškodí to organismu, je to jen na rozhýbání těch pravých „nitek“ v těle, není to žádná chemie nic takového, čistě přírodní lék. Poradila mi to kolegyně, její mamka se tím zabývá, tak mi to doporučila.
Jsou to takové malé kuličky, vypadají jako antiperle, já jich beru 1×denně 3kuličky a když mi je hůř tak beru 2× denně 3 kuličky a necháváš to volně rozpustit v ústech, ale nesmíš se jich dotýkat, balení je udělané tak aby jsi je nechytala do ruky, je to taková malá tubička a ne konci se otočí víčko a vypadnou ti ty kuličky do toho víčka a pak je jen šupneš do pusy bez dotyku ruky..... já jsem to brala asi půl roku a zklidnila jsem se po tom a měla jsem lepší náladu, nebyla tak nervozní a když mi bylo dobře tak jsem to přestala brát a pak když jsem se zase cítila špatně tak jsem to zase začala a tak dokola.
Stojí to 70-80kč (dle lékarny) a je tam tak 200kuliček.

jmenuje se to : Aurum mmetalicum 15ch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
26.9.11 18:51

tak to zní dobře a ta cena je také nějaká sympatická. jsem myslela, že homeopatika jsou drahé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
26.9.11 18:55

V překladu to znamená zlatá metalica :-P :-P :-P
To bych si měla pořídit taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
26.9.11 18:58

vidíš Kačko - to mi nedocvaklo - už to mám objednané a uvidím - jestli se to projeví. Už takhle prostě dál nemůžu.
Od pátku jsem nespala pořádně - prostě se mi pořád honí hlavou ty výsledky z Olmiku - doufala jsem že dnes budu vědět více a zase prd…
Může se to prý i v těhu a při kojení tak snad… jsou prý nějaká homeopatika i proti únavě tak možná zkusím i něco dalšího - poslední 2 měsíce jsem jak chodící zombie. uvidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
26.9.11 19:57

Ahoj holky, chtela jsem vas pozdravit a taky se na neco zeptat :-) Jezdim taky do Olmiku, na zacatku listopadu budu stimulovat na sve 1. IVF. Jen at mate pro srovnani mou medikaci: prvni 2 dny 75j gonal, od 3 do 8 dne 150j gonal, potom tam mam 6 a 7 den menopur - 1. vedle te tabulky mam poznamku 2×, ale to nevim k cemu to patri. Jinak mam mirne snizenou ovarialni rezervu. Chtela jsem se zeptat, kdyz si budu pichat tech 7 dni tyto injekce, 8 den (streda prijdu na kontrolu), kolik dni se pak vetsinou jeste dopichava? Na netu jsem cetla, ze stimulace vetsinou trva 10-12 dni. Kolik dni jste si pichaly vy? Muze to byt i 14 dni? Od toho 8 dne asi budu muset chodit co 2 den na kontrolu ze? Musim to nejak vymyslet v praci. Diky a preji uspesnou stimulaci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
26.9.11 20:02

ahoj Marky, tak já byla po tom týdením píchání teď minulou středu na kontrole, dávkování mi nechali stejné(150 Gonalu a 1 amp Menopuru), další kontrola v sobotu,stejné dávkování s tím, že dnes jsem si měla píchnout 225j Gonalu a další kontrolu mám zítra a uvidíme.
Ta poznámka 2× patří pravděpodobně ke Gonalu, že ti vydali 2 pera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
26.9.11 20:46

Ahojky Markét1111 - tak to máš stejné dávkování jako já…
a jak to že začínáš až v listopadu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
26.9.11 21:20

Ahoj Sisi, je diky, to me nenapadlo. (ty pera). At ti zitra vyjde kontrola :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
26.9.11 21:27

Ahoj Simi, zacinam az v listopadu, protoze jsem to tak sama chtela. Porad jsem to odsouvala a doufala, ze nebudu na IVF muset. Chtela jsem mit miminko prirozene :cry: Tak jsem si rikala jeste mesic zkusim a kdyz nic, tak v listopadu pujdu. Byla jsem uz na 4 inseminacich (3× ve Fertimedu a 1× v Olmiku) a nevyslo to. Snazim se uz rok a 9 mesicu. Pani doktorka rikala, ze tim, ze mam mirne snizenou plodnost a manzel mirne snizeny pocet spermii, tak to muze trvat trochu dele. Ze to muze vyjit klidne pristi mesic, ale taky za 5 let. No a ja uz moc nemuzu cekat, budu mit 29, ale manza je o neco starsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
26.9.11 21:46

Ahoj Market :mavam: vítám tě tady.
Doufám,že tady s náma zůstaneš? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
26.9.11 21:57

Kači, právě pro ty důvody co jsi jmenovala se mi do Eurofertilu nechce a o gyncentru jsem taky slyšela své :( a v Polance jsem už po úvodním pohovoru řekla, že nee:( jenže si nedovedu představit, že budu muset do olomouce nějak častěji během měsíce :( nevím nevím … ale a FN Olomouc jsem slyšela jen a jen chválu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
26.9.11 22:01

Ahoj Katus, diky za privitani :-) Urcite vas rada budu cist a drzet vam pesti :palec:, at to vyjde na poprve a jsou kvalitni vajucha. Napisu pak, co je u me noveho, ale asi budu posledni a vy uz to vsechny budete mit za sebou. Tak alespon budu moc prijit na radu :dance: Mejte se hezky holky, dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
27.9.11 07:11

ahoj vsem,též zdravím novačky.....
dnes bude v OL narváno,co? :lol: drzim vám vše palečky,at dobre dopadnete…
a ja se rozpadnu,boli me bricho,asi jsem predavkovana.....hezky den vsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
27.9.11 08:54

Ahoj holky tak já za chvilku jedu :mavam:
Zatím se mějte tady hezky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.