FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17327
30.9.11 10:20

teď přemýšlím kde se mi touláte a už mi to cvaklo… MAKI je dnes na OPU a Kačka s ní :hug: :hug: :hug:
Maki sice to máš už asi za sebou ale držím :palec: všechny co mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
30.9.11 17:50

Tak jsem tady, zvládla jsem to dobře, ale tedy žádná sláva. Dá se říct, že jsu aj zklamaná :roll: 4 vajca mi odebrali :-( Ani nevím jestli kvalitní, doktorka mi řekla, že se to musí prvně prohlédnout a když za mnou potom byla embryoložka tak taky nevěděla,ale řekla, že na zmrazení nebude. Tak mám strach, aby vůbec bylo co zavádět :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
30.9.11 18:14

Sisi,netahuj kalhoty kdyz brod je jeste daleko,je jich malo,ale budou zas kvalitni…kdy si mas volat?My jedem zitra a pocitam,ze v po bude opu…

kolik vas tam bylo?jak dlouho jsi tammusela lezet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
30.9.11 18:30

Market jak píše Papča budou kvalitní :palec:
V kolik hodin si tam dnes byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
30.9.11 18:35

V nedělu v 10 hodin mám volat. Já tam byla hned ráno v 7:15, 7:45 jsem šla na sál a v půl 11 už jsem šla dom.
Ještě jsem dostala Utro-cosi na podporu děl.sliznice, jenže mi neřekli jak to užívat(na balení je napsané buď pusou nebo vaginálně) :nevim:
Katy možná ses tam potkala s mojím páč si zašel akorát na snídaňu a jinak tam na mě vesměs čekal v čekárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
30.9.11 18:42

tak ja jsem vzdy utroš zavadela,ale je to na slipovku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
30.9.11 18:42

tak ja jsem vzdy utroš zavadela,ale je to na slipovku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
30.9.11 18:46

já jsem si říkala, že přes den budu polykat a na noc zavádět :lol: zkusím se zeptat té embryoložky, teda pokud mi nevyrazí dech nepříjemnou zprávou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
30.9.11 18:46

Ahoj Sisi,
verim, ze ty 4 vajicka budou kvalitni :palec: Ty jsi psala, ze na posledni kontrole jsi mela 10 foliklu, promin, ze se tak ptam, ale ty ostatni byly prazdne? Jinak pokud jde o utrogestan tak ten jsem si zavadela vzdycky vaginalne, protoze se lepe vstrebava a pry te z toho neboli zaludek. Ale nevim co holky. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
30.9.11 18:48

jo po zavedeni utrogestanu je lepsi pul hodky lezet, ale kdyz jsem ho brala pres den, kdyz jsem byla v praci, tak jsem normalne chodila a je pravda, ze po chvili mi pak rozpusteny zbytek vytekl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
30.9.11 18:50

Sisi, akorat nechapu, jak pises, ze embryolozka rikala ze na zmrazeni to nebude, kdyz se na to jeste teda nepodivala a ani nevedela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
30.9.11 18:53

Ahoj Marky, měla jsem 11 folíků tak proto jsem z toho zklamaná, že jenom 4 vajucha. Nevím jestli byly ostatní prázdné,u mě byla obtížná punkce tak mi možná brali jen z jedné strany,ale dr za mnou byla hned po výkonu a to jsem byla ještě trošku mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
30.9.11 18:58

Sisi, to me mrzi :-( , ze byl problem s punkci. Tak snad ti to priste vysvetli. :nevim: Jinak budu na tebe myslet, at ty 4 vajicka jsou supr kvality a hezky se oplodni. Budes chtit prodlouzenou kultivaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
30.9.11 19:06

jj, prodlouženou kultivaci,ICSI aj AH, ať to co nejvíc pojistím, víc dělat nemůžu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
30.9.11 19:19

sisi,taky pujdem do vsech nadstandardu..jestli teda bude co,zejo… :-? jsem zvedava na zitrek…co mi tam napocitá :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.