Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
teď přemýšlím kde se mi touláte a už mi to cvaklo… MAKI je dnes na OPU a Kačka s ní
![]()
Maki sice to máš už asi za sebou ale držím
všechny co mám.
Tak jsem tady, zvládla jsem to dobře, ale tedy žádná sláva. Dá se říct, že jsu aj zklamaná
4 vajca mi odebrali
Ani nevím jestli kvalitní, doktorka mi řekla, že se to musí prvně prohlédnout a když za mnou potom byla embryoložka tak taky nevěděla,ale řekla, že na zmrazení nebude. Tak mám strach, aby vůbec bylo co zavádět ![]()
Sisi,netahuj kalhoty kdyz brod je jeste daleko,je jich malo,ale budou zas kvalitni…kdy si mas volat?My jedem zitra a pocitam,ze v po bude opu…
kolik vas tam bylo?jak dlouho jsi tammusela lezet..
Market jak píše Papča budou kvalitní ![]()
V kolik hodin si tam dnes byla?
V nedělu v 10 hodin mám volat. Já tam byla hned ráno v 7:15, 7:45 jsem šla na sál a v půl 11 už jsem šla dom.
Ještě jsem dostala Utro-cosi na podporu děl.sliznice, jenže mi neřekli jak to užívat(na balení je napsané buď pusou nebo vaginálně) ![]()
Katy možná ses tam potkala s mojím páč si zašel akorát na snídaňu a jinak tam na mě vesměs čekal v čekárně.
já jsem si říkala, že přes den budu polykat a na noc zavádět
zkusím se zeptat té embryoložky, teda pokud mi nevyrazí dech nepříjemnou zprávou ![]()
Ahoj Sisi,
verim, ze ty 4 vajicka budou kvalitni
Ty jsi psala, ze na posledni kontrole jsi mela 10 foliklu, promin, ze se tak ptam, ale ty ostatni byly prazdne? Jinak pokud jde o utrogestan tak ten jsem si zavadela vzdycky vaginalne, protoze se lepe vstrebava a pry te z toho neboli zaludek. Ale nevim co holky. ![]()
jo po zavedeni utrogestanu je lepsi pul hodky lezet, ale kdyz jsem ho brala pres den, kdyz jsem byla v praci, tak jsem normalne chodila a je pravda, ze po chvili mi pak rozpusteny zbytek vytekl.
Sisi, akorat nechapu, jak pises, ze embryolozka rikala ze na zmrazeni to nebude, kdyz se na to jeste teda nepodivala a ani nevedela ![]()
Ahoj Marky, měla jsem 11 folíků tak proto jsem z toho zklamaná, že jenom 4 vajucha. Nevím jestli byly ostatní prázdné,u mě byla obtížná punkce tak mi možná brali jen z jedné strany,ale dr za mnou byla hned po výkonu a to jsem byla ještě trošku mimo.
Sisi, to me mrzi
, ze byl problem s punkci. Tak snad ti to priste vysvetli.
Jinak budu na tebe myslet, at ty 4 vajicka jsou supr kvality a hezky se oplodni. Budes chtit prodlouzenou kultivaci?
jj, prodlouženou kultivaci,ICSI aj AH, ať to co nejvíc pojistím, víc dělat nemůžu
sisi,taky pujdem do vsech nadstandardu..jestli teda bude co,zejo…
jsem zvedava na zitrek…co mi tam napocitá ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.