Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky,přišla jsem vás pozdravit.Jestli já nejsu závislá ![]()
Tak mám embrýska u sebe
je ve stádiu blastocysta, tak snad ok.
Papčo ráda jsem tě poznala
a moc držím pěsti ![]()
Ahoj holky,
Sisi,
je gratuluji, tak at se ma u tebe co nejlepe a hezky se zabydli
Odpocivej a pak nam dej vedet, jak se citis.
Papco, tak jak jsi dopadla?
Market tak to je úžasné,blastocystička no nádhera
Bojovníček bojuje
Nedělal ti ET Dostál?
Papčo a co ty?
Marketko
![]()
Ano ano já vím,jsem tam byla jak volali Dostála na ET,tak jsem si na tebe vzpoměla
jestli to nejsi ty?
Ahoj,hlasim se az ted.predevcirem me luplo v zadech,je to des,vcera celkem taky des,jen dve vajicka muzou pouzit,takze jsme uz hodila flintu do zita..zitra mam sice volat,ale nedavam zadnou nadeji.Takze uz premyslim a zvazuju,jak pujde zivot dalůa je cas na to shánět si práci… ![]()
Marky,moc na tebe myslim,drzim palecky,vse dobre dopadne,taky jsem te rada poznala.. ![]()
Ahoj,hlasim se az ted.predevcirem me luplo v zadech,je to des,vcera celkem taky des,jen dve vajicka muzou pouzit,takze jsme uz hodila flintu do zita..zitra mam sice volat,ale nedavam zadnou nadeji.Takze uz premyslim a zvazuju,jak pujde zivot dalůa je cas na to shánět si práci… ![]()
Marky,moc na tebe myslim,drzim palecky,vse dobre dopadne,taky jsem te rada poznala.. ![]()
Prosím tě Papčo co blázníš? podívej se na Maki jak jí krásně dorostl bojovníček ![]()
Papči kdybych nevěřila, tak do toho nejdu a už bych byla dávno na psychině - musíš věřit do poslední chvilky. Až ti emb. řekne že to žádné nezvládlo tak potom se můžeš soustředit na malou. Do té doby věř.
papča píše:
Sisi,netahuj kalhoty kdyz brod je jeste daleko,je jich malo,ale budou zas kvalitni…kdy si mas volat?My jedem zitra a pocitam,ze v po bude opu…kolik vas tam bylo?jak dlouho jsi tammusela lezet..
Papčo tak jsem si schválně našla co jsi mi psala před týdnem…já to měla taky tak jak ty, mě ani neřekly kolik vajíček je použitelných,až jak jsem tam volala.Myslím na tebe ať to dobře dopadne a oplodní se obě ![]()
Simi cítím se fajn,jsu zklidněná a tak, akorát jsem na diskuzích četla jak se má dodržovat klid na lůžku minimálně 3 dny,jedna dokonce jela z nemocnice vleže na zadním sedadle,chtěla jsem se na to doktora zeptat ale po ET už jsem ho neviděla-měli tam frmol. Tak jsem se zeptala sestřiček a ony řikaly, že to není nutné, že se mám chovat jak potenciálně těhotná, ale dělat všechno jak běžně, akorát se vyhýbat zvětšené fyzické námaze, necvičit aerobic a nechodit do bazénu. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.