FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16732
4.10.11 10:10

Tak zítra si jedeme pro embryjko :dance: tak doufám, že nic zlého nestane :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
4.10.11 10:12

Maki neboj - nestane se vůůůbec nic - jen dostaneš bojovníčka zpátky k sobě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
4.10.11 11:58

jasan,co by se melo stat?pekne mu nacechrej perinku a smele do toho… :-D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
4.10.11 12:03

holky,napadla me jedna vec…jak se pocita pripadne tehotestvi po dlouhem protokolu?od posledni menzes?to asi ne,ze?kdyz tam byl ten prechod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
4.10.11 12:04

já myslím že od první injekce, ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
4.10.11 12:13

Tak nad tím jsem ještě neuvažovala :think: no když se zadaří tak si to budu jen tak pro sebe počítat od OPU-to se přece vajo spojilo se spermijkama ne?No a pak se to stejně bude měnit podle UZV

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
4.10.11 12:53

to me prostě jen napadlo,ze ten cyklus je prostě delší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
4.10.11 15:56

FN Olomouc

Ahojky,také již pár měsíců navštěvujeme FN Olomouc.Je to celkem fajn. V.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
4.10.11 16:12

FN Olomouc

A ke komu chodíte?Doktorka Michnová je fajn.Mám z ní dobrý pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
4.10.11 17:52

Ahoj Val, nás má na starosti dr. Michnová, ale vlastně jsem byla několikrát i u dr. Dostála.
A v jaké fázi se nacházíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
4.10.11 18:50

ahoj holky :mavam:

Sisi, to je super, na zitra hodne stesti, to uz bude embryjko blastocysta?

Papco, tobe zitra hodne stesti na OPU.

Jinak tady jsem nasla info, jak se pocita tehotenstvi po IVF:
Při otěhotnění přirozenou cestou není většinou znám den otěhotnění, neboť ovulace mohou být nepravidelné v rozmezí i více jak týdne. Porodníci tedy počítají těhotenství od prvního dne poslední menstruace a trvá 40 týdnů /+-14 dní/.
Při otěhotnění pomocí IVF léčby je přesně znám den přenosu embrya do dělohy. Dle „porodnické matematiky“ tedy v den transferu začíná 3. týden těhotenství. Pozitivní test je pak v 5. týdnu a ultrazvuk v 7. týdnu.

Termín porodu takto vzniklého těhotenství lze jednoduše vypočítat tak, že se k datu ET připočítá 38 týdnů, nebo od data ET odečíst dva týdny a připočítat 40 týdnů.
Termín porodu je však matematika. Biologická zralost těhotenství a začátek porodu bývá zcela individuální a proto se za termínové těhotenství považuje období od 38. do 42. týdne.

papa M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
4.10.11 18:58

Maky tak tajně si to přeju aby bylo blastocysta,hlavně ale ať se aspoň nějak vyvíjí, když se chytne v bříšku tak to pak dožene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
4.10.11 19:33

Holky když to zítra dobře dopadne tak se tu asi pár dnů neukážu, ale hned jak budu mít příležitost tak sem juknu :pankac:
Papčo na zítra hodně štěstí ať ti vezmou kvalitní vajucha :palec: a kdoví třeba se zítra potkáme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
4.10.11 22:04

Maki držím palečky ať je všechno vpořádku a nenapínej nás dlouho :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
5.10.11 05:30

ahoj holky,vcera jsem se tu uz nedostala,hlavne Marketce na zitra hodne stesticka.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.