Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
jo
začínám mít trochu vztek, ani nevim kdo ten telefon bral, ten hlas neznám
Nevim kdybych tam měla 5 embryjek, ale jedno
to jim musí být jasné, že jsu na prášky ![]()
Holky tak bojovníček bojuje
zítra v 10 mám volat a když bude vše ok tak ve středu transfér
MArki v kolik se chodi na transfer,ja jdu taky ve stredu,se potkame:-)
Papčo to nevim, to mi řeknou zitra. Myslim že tak kolem 9,10 hod. To by bylo prima ![]()
no,tak to by jsme se meli potkat
budu ti drzet fleka vedle na posteli,jo
kdybych spala,tak me vzbud ![]()
Ahoj holky, zdravim. ![]()
Sisi gratuluji k bojovnickovi, no vidis
, jestli pujdes ve stredu na transfer, tak to uz bude tak 8 nebo 16 bunecne ![]()
Papco, tak hodne stesti na OPU.
Kaci, Simi ![]()
Marky osmibuněčné je dnes, tak doufám, že hezky pokračuje v dělení
Simi jak se máš? Nějaké novinky?
Já doufám, že se emrýsek bude vyvíjet dál, to víš furt se bojím, ale to se budu bát ještě několik měsíců(a moc ráda)
Dnes mi psal kámoš-narodila se mu holčička ![]()
no vidíš - to jsou pozitivní zprávičky
Já nic nového - mrcha stále nikde - tak uvidíme
Jinak vymýšlím soutěž na firemní akci - manželův šéf vyhlásil na večery soutěž o nejlepší zábavu. Tak mě včera večer napadla živá verze člobrdla - dnes jsem ji dovedla k dokonalosti
na blbosti mě užije… jinak nic nového
Holky mám dotaz - ve čtvrtek startuju směr jeseníky a odpočinek a nemám sebemenší tušení co za taletky krom té listovky si mám vzít ????
Ještě nepřišla MS a netuším kdy dorazí…
Simi jen to co momentálně užíváš nebo máš začít užívat. Nebo jak jsi to myslela?
no já právě nevím - se v tom nemůžu vyznat. vypadá to, že z jeseníků se budu muset vypravit na ultrazvuk do Olmiku a nevím jestli se něco po dipherelinu bere nebo nebere… možná ty tabletky???
Takže musím vzít injekci toho D.??? a pak až po druhém UTZ začnu píchat a zobat prednison…? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.