Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, dneska je ale nadherne ze? Cely tento mesic je krasne:-) Ja si snad zacnu brat dovolenou v zari.
Sari, gratuluji k uspesne inseminaci, to je moc fajn, ze se ti to takto povedlo. ![]()
Jinak dekuji holky za info k pruchodnosti, uz jsem se rozhodla, ze na to nepujdu, pockam az po prvnim IVF.
Sarkinka007 píše:No jinak holky moje ani jsem tomu nemohla uverit,ale prvni inseminace ve FN a vysledek?HCG 350:-D Tak uvidime jak moc se fazolce bude libit b brisku a zda to se mnou vydrzi.Akorad jsem chytla chripku mam teplotu a rymu s kaslem.Hruuuza.tak doufam ze nas to nejak neohrozi:-(
No to je nádhera
opatruj sebe aji fazolku
![]()
papča píše:sisi-dotaz-ten pregnyl si pichnes sama,nebo nekam musis?
zitra mám UTZ,tak jsem zvedavá
Pregnyl bych si sama nepichla, na to faakt nemám, šla bych na pohotovost, ale moje kosmetička je sestřička tak jsem ju poprosila a zajdu k ní ![]()
Holky co se týká toho Pregnylu, řekli mě, že se to má píchat i.m. tak jsem se ani nepídila po tom jestli i jinak. Dnes jak jsem byla na té krvi tak mi sestřička řekla, že pokud nemám možnost na pohotovost musela bych do Olmiku, aby mi ho píchli
Simi i.m. je injekce do svalu, do břicha se pichají injekce určené do podkoží, tedy s.c. ![]()
pomaličku se odebéřu pro tu injekci, mám stažené půlky aj se žaludkem, nesnáším injekce do zadku ze všeho nejvíc, brrr
neboj broučku to zvládneš
a kdy jdeš na OPU - nějak si nemůžu uvědomit, ale mám pocit, že už v pátek…
tak už to mám za sebou, šikulka to je, vůbec to nebolelo.Je to aj tím že se známe tak jsem byla asi uvolněnější ![]()
Dobré ráno všem a hezký den ![]()
Papčo ať ti to dnes dopadne a máš brzo punkci ![]()
Jéé Papča jde vlastně na kontrolu…
Holky já vám tak závidím - ale já se té mrchy taky dočkám a začnu stimulovat taky…
Ahoj holkýýý ![]()
Mě MS dorazila dnes tak zítra do Olmíku na UTZ.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.