Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Market1111 jako už se tu objevila i špatná zkušenost s FN Olomouc, ale teda za sebe jsem zatím spokojená. Když se koukneš do diskusí každá holka má jiné zkušenosti. Na netu čtu třeba výborné zkušenosti ostatních s CAR Zlín a za mě bych tam už nepáchla ani za zlatý prase…
Jinak musím konstatovat, že jsi z nás nejmladší tak buď v klidu.
Sníženou ovariální rezervu mám já a taky SISI. Nám (mě a manžovi) k tomu navíc chybí spermijky - teda teď naposledy byly 4 ![]()
uvidíme co nám řekne embryoložka dnes odpo
Ahoj holky, jsem zpátky,jak jsem čekala v tom kumbálku než mě zavolají toš jsem se uplně bála, že mě zas nějaký folík zmizel, ale rozrostly se
zítra tam musíme oba na odběr krve a v pátek hurá OPU ![]()
Rozrostly
je jich 11 a mají kolem 2 cm. plus mínus ![]()
Mě budou brat E2 (
) a prog, obou nám budou brát na infekční nemoci a přítel tam má donést ještě moč.
jejižkotky co to je Maki???
ale teda zprávičky úúúúúžasné
ty jedeš teda ze 7 je najednou 11 vidíš ![]()
jéžiškotky já normálně umřu než se dostanu k netu - kačka má konzultaci.
Holky zázrak se nekonal - tentokrát nenašli nic. Mluvili jsme s embryoložkou a doporučila M/T že 4 zmražené spermijky jsou opravdu málo.
Takže to vypadá tak, že manža půjde ráno - den před OPU na spermiogram, když najdou dost aby nemusel jít na M/T tak nebude muset, v opačném případě varianta M/T.
Podle embryoložky, zřejmě je někde funkční ložisko spermatogeneze a je otázkou jestli se jim při M/T to ložisko podaří najít. takže pořád všechno dál na vodě…
Simi-tak to me mrzi..at se problem co nejdrive vyresi-odstrani..
![]()
Marky,super,myslim,ze to je tak akorat,tech foliku,co?
ja uz mam trosku tremu ze ctvrtka.. ![]()
Simi-tak to me mrzi..at se problem co nejdrive vyresi-odstrani..
![]()
Marky,super,myslim,ze to je tak akorat,tech foliku,co?
ja uz mam trosku tremu ze ctvrtka.. ![]()
Ahoj holky já jsem taky zpět ![]()
Market tak to je krááááásnééééé že se folíky rozrostly to už je úrodička ![]()
Jinak my dnes:manža ještě horší spg než při 1IVF.Jinak já AMH O.77
a vyšší prolaktin.Jinak vše v pořádku.V pátek mám dostat mrchu a v sobotu jestli bude vše O.K.začínám stimulovat.
Simi kolik si ty měla ten prolaktin???
Já minulý měsíc 229 a teď 583 ![]()
Kači tak já něco přes 1000 a podruhé více než 1500 ale mám to doma tak kuknu tam - dopracovávám hodiny - chybí mi hodinka co jsem ujela do Olmiku
a když říkám dopracovávám hodiny tak se neděste že bych předváděla extravýkony… za půl hodiny co tu jsem jsem zvládla UŽ výpis z jednoho bankovního účtu - výkonově teda fakt nejdeu ![]()
héééj babo to je ale mazec - přijde do Olmiku po mě a začíná stimulovat přede mnou
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.