Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Market1111 jako už se tu objevila i špatná zkušenost s FN Olomouc, ale teda za sebe jsem zatím spokojená. Když se koukneš do diskusí každá holka má jiné zkušenosti. Na netu čtu třeba výborné zkušenosti ostatních s CAR Zlín a za mě bych tam už nepáchla ani za zlatý prase…
Jinak musím konstatovat, že jsi z nás nejmladší tak buď v klidu.
Sníženou ovariální rezervu mám já a taky SISI. Nám (mě a manžovi) k tomu navíc chybí spermijky - teda teď naposledy byly 4 ![]()
uvidíme co nám řekne embryoložka dnes odpo
Ahoj holky, jsem zpátky,jak jsem čekala v tom kumbálku než mě zavolají toš jsem se uplně bála, že mě zas nějaký folík zmizel, ale rozrostly se
zítra tam musíme oba na odběr krve a v pátek hurá OPU ![]()
Rozrostly
je jich 11 a mají kolem 2 cm. plus mínus ![]()
Mě budou brat E2 (
) a prog, obou nám budou brát na infekční nemoci a přítel tam má donést ještě moč.
jejižkotky co to je Maki???
ale teda zprávičky úúúúúžasné
ty jedeš teda ze 7 je najednou 11 vidíš ![]()
jéžiškotky já normálně umřu než se dostanu k netu - kačka má konzultaci.
Holky zázrak se nekonal - tentokrát nenašli nic. Mluvili jsme s embryoložkou a doporučila M/T že 4 zmražené spermijky jsou opravdu málo.
Takže to vypadá tak, že manža půjde ráno - den před OPU na spermiogram, když najdou dost aby nemusel jít na M/T tak nebude muset, v opačném případě varianta M/T.
Podle embryoložky, zřejmě je někde funkční ložisko spermatogeneze a je otázkou jestli se jim při M/T to ložisko podaří najít. takže pořád všechno dál na vodě…
Simi-tak to me mrzi..at se problem co nejdrive vyresi-odstrani..
![]()
Marky,super,myslim,ze to je tak akorat,tech foliku,co?
ja uz mam trosku tremu ze ctvrtka.. ![]()
Simi-tak to me mrzi..at se problem co nejdrive vyresi-odstrani..
![]()
Marky,super,myslim,ze to je tak akorat,tech foliku,co?
ja uz mam trosku tremu ze ctvrtka.. ![]()
Ahoj holky já jsem taky zpět ![]()
Market tak to je krááááásnééééé že se folíky rozrostly to už je úrodička ![]()
Jinak my dnes:manža ještě horší spg než při 1IVF.Jinak já AMH O.77
a vyšší prolaktin.Jinak vše v pořádku.V pátek mám dostat mrchu a v sobotu jestli bude vše O.K.začínám stimulovat.
Simi kolik si ty měla ten prolaktin???
Já minulý měsíc 229 a teď 583 ![]()
Kači tak já něco přes 1000 a podruhé více než 1500 ale mám to doma tak kuknu tam - dopracovávám hodiny - chybí mi hodinka co jsem ujela do Olmiku
a když říkám dopracovávám hodiny tak se neděste že bych předváděla extravýkony… za půl hodiny co tu jsem jsem zvládla UŽ výpis z jednoho bankovního účtu - výkonově teda fakt nejdeu ![]()
héééj babo to je ale mazec - přijde do Olmiku po mě a začíná stimulovat přede mnou
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď