FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17327
27.9.11 11:26

Market1111 jako už se tu objevila i špatná zkušenost s FN Olomouc, ale teda za sebe jsem zatím spokojená. Když se koukneš do diskusí každá holka má jiné zkušenosti. Na netu čtu třeba výborné zkušenosti ostatních s CAR Zlín a za mě bych tam už nepáchla ani za zlatý prase…
Jinak musím konstatovat, že jsi z nás nejmladší tak buď v klidu.
Sníženou ovariální rezervu mám já a taky SISI. Nám (mě a manžovi) k tomu navíc chybí spermijky - teda teď naposledy byly 4 :mrgreen:
uvidíme co nám řekne embryoložka dnes odpo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
27.9.11 11:26

tak mám takový pocit, že Kačka už je v ordinaci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
27.9.11 12:47

Ahoj holky, jsem zpátky,jak jsem čekala v tom kumbálku než mě zavolají toš jsem se uplně bála, že mě zas nějaký folík zmizel, ale rozrostly se :lol: zítra tam musíme oba na odběr krve a v pátek hurá OPU :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
27.9.11 12:48

jakto? odběr krve???
Takže 7 folíků??? :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
27.9.11 12:49

počkej jak rozrostly je jich více??? nebo „jen“ narostly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
27.9.11 12:52

Rozrostly :dance: je jich 11 a mají kolem 2 cm. plus mínus :lol:
Mě budou brat E2 ( :?: ) a prog, obou nám budou brát na infekční nemoci a přítel tam má donést ještě moč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
27.9.11 13:00

jejižkotky co to je Maki???
ale teda zprávičky úúúúúžasné :dance: :dance: :dance: ty jedeš teda ze 7 je najednou 11 vidíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
27.9.11 13:00

jéžiškotky já normálně umřu než se dostanu k netu - kačka má konzultaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
27.9.11 13:05

tak snad jsem dobré zprávy začala a vy budetete pokračovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
27.9.11 16:52

Holky zázrak se nekonal - tentokrát nenašli nic. Mluvili jsme s embryoložkou a doporučila M/T že 4 zmražené spermijky jsou opravdu málo.
Takže to vypadá tak, že manža půjde ráno - den před OPU na spermiogram, když najdou dost aby nemusel jít na M/T tak nebude muset, v opačném případě varianta M/T.
Podle embryoložky, zřejmě je někde funkční ložisko spermatogeneze a je otázkou jestli se jim při M/T to ložisko podaří najít. takže pořád všechno dál na vodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
27.9.11 17:16

Simi-tak to me mrzi..at se problem co nejdrive vyresi-odstrani.. :srdce: :srdce:

Marky,super,myslim,ze to je tak akorat,tech foliku,co?
ja uz mam trosku tremu ze ctvrtka.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
27.9.11 17:16

Simi-tak to me mrzi..at se problem co nejdrive vyresi-odstrani.. :srdce: :srdce:

Marky,super,myslim,ze to je tak akorat,tech foliku,co?
ja uz mam trosku tremu ze ctvrtka.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
27.9.11 17:21

Ahoj holky já jsem taky zpět :mavam:
Market tak to je krááááásnééééé že se folíky rozrostly to už je úrodička :pankac:
Jinak my dnes:manža ještě horší spg než při 1IVF.Jinak já AMH O.77 :-( a vyšší prolaktin.Jinak vše v pořádku.V pátek mám dostat mrchu a v sobotu jestli bude vše O.K.začínám stimulovat.
Simi kolik si ty měla ten prolaktin???
Já minulý měsíc 229 a teď 583 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
27.9.11 17:22

Jinak Simi moc mě mrzí že nemáš dnes dobré zprávičky :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
27.9.11 17:24

Kači tak já něco přes 1000 a podruhé více než 1500 ale mám to doma tak kuknu tam - dopracovávám hodiny - chybí mi hodinka co jsem ujela do Olmiku
a když říkám dopracovávám hodiny tak se neděste že bych předváděla extravýkony… za půl hodiny co tu jsem jsem zvládla UŽ výpis z jednoho bankovního účtu - výkonově teda fakt nejdeu :mrgreen:

héééj babo to je ale mazec - přijde do Olmiku po mě a začíná stimulovat přede mnou :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.