Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj Beru - bohužel - všechny jedeme na IVF - ale za mě spokojenost s tímhle carem - dělají komplet testy - ne očesané jako třeba ve Zlíně (utekla jsem odtud)…
Beru jinak Kačka utekla z Ostravského caru - nevím z jakého - budeš muset počkat až přijde - určitě ti řekne jak to bylo jinde…
Ahoj holky
Simi Kačka by zítra měla jet, ale nevim v kolik hodit, se tam třeba potkáme
a ani o tom nebudeme vědět ![]()
Ahoj holky
dnes mám volno ale byli jsme s manžou vyřizovat dědictví po jeho babičce.
Jj Simi jedeme zítra do Olmíku.Jsem zvědavá jak tatranská veverka. ![]()
Ahoj Beru,já s IUI nemám zkušenost ale chodila jsem do Ostravy do Eurofertilu.Někdo tam je spokojen ale já nebyla.Ne proto že se nepovedlo ale proto že se nedělalo ani len zákl.vyšetření.Ale prý se tom tam zlepšilo ale mě vadilo i to že je tam otevřeno jen 3 dny v týdnu a to je na CAR dost málo
.
Mě vycházel ET na sobotu ale že bylo zavřeno tak bych musela čekat až do pondělí a bylo toho víc.
A Gyncetrum je strašně na prachy.
neni to nahodou takova blondyna,starsi?Pak je tam takova mlada s copem,ne?
a pak je tam ještě jedna s menším culíkem(myslím) a jmenuje se Danča.Tak tu mám moc oblíbenou ![]()
papči asi jo - starší (tak max 35) blondýna nakrátko. Byla tam pokaždé co jsme tam byli…
Kačí a na kolik jdete?
ale celkově holky - já tam snad nepotkala nějakou blbou sestřičku - zatím
Simi manžílka si hlídej víš že je na starší ![]()
Jedeme tam na 11.30h
tak to je fakt svělé se tam během dne prostřídáme - my jdeme až na 15.00 ![]()
dnes mi kamarádka doporučila homeopatika - volně dostupné v lékárně - na stres… už mě to nebaví - být pořád jak na pérkách… v práci mě vytáčí jeden kolega - jen čumí a předstírá práci a nic v podstatě nedělá… pak přijdu na stavbu - tam narazím na tchána a to je tím tuplem kapitola sama pro sebe
takže v rámci zachování psychického zdraví zkusím i homeopatika…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.