FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17327
23.9.11 17:18

jj, u DOstála - vyfasovala jsem tolik léků že si připadám jak průměrný feťák.
a začínám jak dorazí mrška :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
23.9.11 17:20

Tak to je supééér :dance: :dance: :dance:
Simííí a dotaz platila si něco? :jazyk: Kdy máš dostat MS?
Já jsem tááák zvědavá co bude semnou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
23.9.11 17:26

vyfasovala jsem GONAL, FRAXIPARINE, MENOPUR, DOSTINEX (na zvýšený prolaktin)m ACIDUM FOLICUM (listovka asi)- to jsem si včera nemusela kupovat asi femibion, co???
PREDNISON a DIPHERILINE

doplácela jsem asi 360 Kč v lékárně - nejspíš za recepty… a za tabletky pro Aldu.

Jsem dnes 21 DC, ale mám zpožděnou OVU takže počítám tak 5.-7.10. přiletí mrcha a jdeme na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
23.9.11 17:27

1-2 DC na kontrolu jestli nejsou cysty a hurá na tu injedci Diphereline na zastavení fce vaječníků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
23.9.11 17:30

Simi ty máš jak dlouhý cyklus?Já mám 26 a dnes jsem 19DC MS má u mě dorazit 30.9.
To budeš mít teda dlouhý protokol?Že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
23.9.11 17:32

jo - dlouhý - já mívám tak 29-31 jak kdy - teď myslím že bude spíš delší - no uvidíme jak to nakonec dopadne. Jestli mi potvůrko o týden utečeš :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
23.9.11 18:14
Strsim píše:
ahoj holky,

tak jsem zpět z konzultace…
na začátku nás sestřička v podstatě nastolila pravdu otázkou na chodbě: Už jste byli na urologii??? Odpověděli jsme že ne a tak nějak nám bylo jasné že se opět nic nenašlo…
Jenomže pak vylezl doktor a začal se omlouvat, že čekáme ještě na embryoložku… a zase zalezl - sestřička mezitím zase vykoukla a když viděla jak se na sebe díváme tak nám řekla, že našli a zamrazili 4 pěkné spermijky :dance:
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
takže v pondělí znovu spg, znovu zkusí všechno zamrazit aby byla větší možnost úspěchu při rozmrazování na IVF. Snad se najdou potvůrky i v pondělí a snad i následně před IVF a nebude muset Alda na operaci… JInak v pondělí pohovor s embryoložkou co si myslí, jestli to půjde bez M/T… tak snad jo, snad nejsme nadšeni předčasně a nebudeme pak zklamáni

někdo se raduje z milionů - my ze 4 spermijek

Simi tak to je skvěléééééé, jupíííí :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
23.9.11 18:27

ještě se bojím radovat Maki…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
23.9.11 18:34

Simi já vím, ale lepší než kdyby řekli nenašli jsme nic, tak máš aspoň nějaké mršky zamražené a novou naději, že by to šlo i bez týrání manžílka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
23.9.11 18:36

no ještě nemáme vyhráno - v pondělí uvidíme co ještě řekne embryoložka.
Ještě mi řekni Maki k čemu je to frexi cosi…????
a to acidum cosi je k čemu????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
23.9.11 18:46

Simi tak fraxiparine je na ředění krve, mám to taky, páč mě nevyšli ty trombofilie a to způsobuje potraty a acidum folicum je kyselina listová…to mě právě Dostál předepsal, i když jsem nechtěla, že užívám Femibion. Řekl mě, že ten je zbytečně drahý a teď že stačí ta listovka,já užívám obojí páč femibion je prý nejlepší páč tam tu listovku má už naštěpenou a některé ženské mají právě s tím štěpením problémy tudíš ju dobře nevstřebávají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
23.9.11 18:48

Holky já tam jdu zítra na tu kontrolu.Myslíte, že tam bude normálně otevřeno nebo budu muset zvonit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
23.9.11 18:48

aha - děkuji
já jsem právě byla překvapená že jsem to dostala ten F. jInak jsem koukala, že myslím MENOPUR má psaný lepší vliv při nižší ovariální rezervě - jsem koukala - teĎ je otázka jestli to jsou jen kecy nebo na tom je kus pravdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
23.9.11 18:49

Maki to netuším - mě dnes říkali, že kdybych šla na úvodní UTZ o víkendu tak mám dát dopředu vědět, ale tebe si pozvali tak tam snad budou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
23.9.11 18:54

jo jo já jsu objednaná na 9:00, jsu zvědavá co mě řeknou, ale aspoň už cítím, že se něco děje. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.