Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
tak to jsem na této naší diskusi nejstarší ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s3870.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s3870.gif
Simi na zítra držím palečky.
ááá,tak Simča jede do Ol,hodne stesti..
nejedete tam nektera ve ctvrtek?
jo,tak Michnove bych rekla rozhodne min…ale na te fotce,co ma na plasti,tam je jak panenka
mne teda obcas taky hadaj min,ale nevim,jestli to neni taktika ![]()
dobré ránko
tak můj včerejší jobovkový den dnes pokračuje… ráno se vzbudím a další problém na světě OVU místo 17DC dnes - 21DC. Tudíž nestihnu první UTZ do úterý, takže budu čekat do dalšího úterý a dopadne to tak, že manža půjde týden po M/T a já týden po ET na svatbu… omluvenky se neberou - musely bychom říct proč nejdeme a to by to do týdne věděl celý okres - tchán je horší jak ty staré drbny ve slunce seno…
Proč proboha aspoň tuhle věc nemůžu mít jednodušší…
HOlky díky, ale tak nějak je mi to dnes asi jedno… ať už si to dopadne jak chce
dobré ránko holky
Simi žádné jak chce, dobře ať to dopadne!!! ![]()
Myslím na tebe. ![]()
Díky Maki, prostě nějaký debilní den, týden…
jdeme až na 13.00 nebo na 13.30 - envím… ví to mužíček
Papčo já jedu v sobotu a pak nevím,doufám, že v pondělí k punkci, i když to jsu asi hodně naivní
Břuch už mám jak cedník, už mě i trochu narostl a od včera bolí, že čekám pokáždé když jdu na WC, že v těch gaťkách něco najdu ![]()
Simi pak hned info, i když já sem pak juknu až večer, od dvou do šesti mám vycházky a přijela k nám rodina z Čech(jezdí jen 2× do roka) tak se na ně půjdu juknout ![]()
Maki já taky asi ani dříve nedorazím - chci se kouknout po obchodech po něčem na tu svatbu… Ať nesháním zase na poslední chvíli
Ahoj holky ![]()
Já jsem asi debil ale nechápu to co tím chceš říct Simi,že OVU a UTZ a tak… ![]()
no jednoduché
na první UTZ jdeš 2DC. Pak čekáš 14 dnů až 3 týdny na další úterý na kontrolní UTZ a od středy pak pícháš injekce (8) a další středu na kontrolní UTZ, kde ti přidají příp. léky a naplánují další kontrolu a OPU.
no a mi to pěkně vycházelo časově, že okolo toho státního svátku by bylo OPU - svatba za 14 dnů po ET.
takhle se mi to celé o týden posune, protože nestihnu dodržet těch 14 dnů - 3 týdny… nestihnu druhou UTZ kontrolu 18.10…
Kačí nejsi debil - mě trvalo dlouho než jsem to pochopila - ale kdyžtak kukni do těch papírů co jsem ti poslala - v tom stimulačním schematu je to napsané.
Ty mi čteš Simi myšlenky teď jsem do toho koukla zrovna,díky ![]()
Já mám od dnes kritické dny
dnes je 19 DC a minule jsem dostala MS o týden dříve.Já jen doufám,že MS příjde na čas a minule to byl jen nějaký omyl
.
21DC cyklu mám v neděli myslíte že vadí jak pojedu na odběr v pondělí?Na gyndě mi řekli,že to nevadí
a v úterý jedeme do Olmíku.
Katy já nevim, ale myslim si, že by to mělo být ten 21.D, že se ty hodnoty rychle mění, ale nevim, možná jim bude stačit, když na žádanku napíšeš, že je to brané 22D a oni to nějak odečnou
Já bych zašla brzo ráno na pohotovost ať mi to vezmou(kdyby bylo na mě).
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.