Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
tak to jsi mě uklidnila - 14 dnů po OPU jdeme na svatbu tak nechci být jak balon
Strsim no popravdě mě ani nenapadlo se zvážit až ses mě zeptala…vzhledem k tomu že jsu jak chrůst tak mě to až tak netrápí ![]()
na druhou stranu kromě bolavého břicha od píchanců nic nasobě nepozoruju tak to třeba teprve přijde až ty hormony začnou pořádně pracovat, teprve ode dneška kombinuju gonal s menopurem
Katy opravdu jediné co jsem zatím platila byl regulační poplatek, prodloužená kultivace a něco za fraxiparine. Vestředu budu vědět víc,předpokládám, že budu dokupovat.
Tak chrouste to ti závidím - já doufám že nedopadnu jak nafukovací balon… ![]()
No mě právě znepokojuje,že nic nepozoruju,mám už druhý den kombinaci gonalu a menopuru a nic se neděje,ani břicho ani prsa,co čtu tak většinou břicho jak baloon ![]()
Maki hele zítra uvidíš - ale já myslím že proč by všichni museli být jak balon???
Nevim, to jen z toho co čtu,každý to asik snáší jinak(když si vezmeš tak i premenstruační bolesti někdo má šílené a někdo žádné),myslím že mně zitra změní dávkování podle toho co uvidí,asi mě nechtěli dávat zbytečně moc když neví jak budu reagovat ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.