Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
tak to jsi mě uklidnila - 14 dnů po OPU jdeme na svatbu tak nechci být jak balon
Strsim no popravdě mě ani nenapadlo se zvážit až ses mě zeptala…vzhledem k tomu že jsu jak chrůst tak mě to až tak netrápí ![]()
na druhou stranu kromě bolavého břicha od píchanců nic nasobě nepozoruju tak to třeba teprve přijde až ty hormony začnou pořádně pracovat, teprve ode dneška kombinuju gonal s menopurem
Katy opravdu jediné co jsem zatím platila byl regulační poplatek, prodloužená kultivace a něco za fraxiparine. Vestředu budu vědět víc,předpokládám, že budu dokupovat.
Tak chrouste to ti závidím - já doufám že nedopadnu jak nafukovací balon… ![]()
No mě právě znepokojuje,že nic nepozoruju,mám už druhý den kombinaci gonalu a menopuru a nic se neděje,ani břicho ani prsa,co čtu tak většinou břicho jak baloon ![]()
Maki hele zítra uvidíš - ale já myslím že proč by všichni museli být jak balon???
Nevim, to jen z toho co čtu,každý to asik snáší jinak(když si vezmeš tak i premenstruační bolesti někdo má šílené a někdo žádné),myslím že mně zitra změní dávkování podle toho co uvidí,asi mě nechtěli dávat zbytečně moc když neví jak budu reagovat ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď