FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10572
16.9.11 19:30

Ahoj Simíí.Marki a papčo ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s11957.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s11957.gif manžílka už mám doma :dance: je teda vyhublý ale už má náladu na ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s9090.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s9090.gif tak je to o.k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
16.9.11 20:25

Katy tak to je supeeer :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
16.9.11 21:39

Katy,hurá hurá hurá…tak ted honem navarit pro vyhublouna a mužete začít,když má manža elán :potlesk: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
17.9.11 07:20

Kačí tak to je super, je vidět že to na něm nenechalo následky - pár dnů si odpočine a bude to v pohodičce. :dance:
Já přijela včera po 6 hodně ale než jsem nachystala spaní bratránkovi co přijel pomoct se střechou (řezal dřevo a pomáhá to skládat), pak přijeli chlapi tak večeři nachystat, pivko natočit - koupila jsem jim bečku…
Spát jsem šla ve 12 protože ti kecali tak dlouho a v 6 ráno nachystat snídaňku - no zombii hadra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
17.9.11 07:47

Strsim ty joo, tak to ti teda nezávidím, zaměstnání a ještě makačka doma :zed: dneska bude „jenom“ ta makačka coo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
17.9.11 09:27

jojo - dnes jen makačka doma - polívečka už je uvařená, masíčko se peče v troubě, nálev na zítřejší svíčkovou uvařen, chladí se, brambory naškrabány, okurkový salát se „luhuje“… Ale buď v klidu - tím že bydlíme u našich tak mi pomáhá máma, jinak bych fakt musela začít vařit už v těch 6 ráno…

holky normálně existuje spravedlnost… mám sestřenku, ta vyluští křížovku a přes net posílá odpovědi - posílá to vždycky tak na 5-10 lidí… už jsem takhle „vyhrála“ motorovou pilu, pánskou kosmetiku atp. Ale vždyyky mi to bylo prd platný. Teď vyhrál můj muž… hádejte co :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dámskou kosmetiku tak jsem se tak škodolibě řechtala :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
17.9.11 11:37

Holky díky moc :kytka:
Simi ty máš toho teda hodně :roll: Nezávidím ti to ale pak budete ve svém :palec:
Dnes jsem v práci až do 20h ale vzala jsem si ntb,tak snad to uteče :evil: ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
17.9.11 18:56

jéé tak to už máš za pár Kači…
jsem vám úplně zapomněla říct, že ten můj truhlík včera sletěl ze střechy - resp. z trámů… naštěstí měl tolik štěstí že se stihnul aspoň jednou rukou částečně zachytit jiného trámku a srovnal se a spadnul rovnou na nohy. ale stejně se majznul blbě do zápěstí… celý večer chladil - tvrdil že je to v pohodě, ale asi moc ne - docela ho to dnes bolelo.

Dnes byl na stavbě skouknout domeček manželů šéf i s manželkou - jeli na výlet na kolech tak to vzali okolo nás. S šéfovou ženou si tykáme (oba) takže pohodička. Ale jsem grogy - nějak utahaná a to jsme nestihli zdaleka to co jsme chtěli stihnout. Kluci jsou ještě na stavbě, ale já jsem už zdrhla. Uklidila po obědě (co jsem přivezla) a připravila propriety na večeři (smažená vajíčka) - stejně to zalijou tím pivkem co mají v bečce. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
19.9.11 09:22

Ahoj holky hezký začátek nového týdne :mavam:
Tady nám to nějak vázne?Kde jste Marki,papčo,Simi?A co ostatní? :think:
Simi manžu mi je moc líto ,chudák měl velké štěstí 8-o .A pofoukala si mu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
19.9.11 11:02

ahoj holky…
Kaci,tak jak je?
u nas prsi,zitra jedem do OL,berem i malou,at ma oraz ze školky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
19.9.11 11:19
Ahojík papčo :mavam:
Manža už jde zítra do práce,tak je myslím o.k. :palec:
Jééé vy jedete zítra do Olmíku tak super,dej pak vědět.Držím palečky.
papča píše:
ahoj holky…
Kaci,tak jak je?
u nas prsi,zitra jedem do OL,berem i malou,at ma oraz ze školky:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
19.9.11 12:32

Ahoj holky,jak je po víkendu,Katy jsu moc ráda,že je manžel ok, Papčo já jedu do Ol ve středu, ty si od st začneš píchat :dance: ,já se dozvím jak na tom jsu, fyzicky žádná změna,ale dnes jsem si poprvé pichla Menopur tak očekávám,že něco bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
19.9.11 12:35

Marki :mavam:
Papča zítra do Ol,ty ve středu,Simi v pátek a já pak další úterý :palec: .
Gratulace k píchanečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
19.9.11 12:41

No přítel myslím trpí za mě,dnes mě objal a řekl, že jsu moc statečná, že mě za každou injekci snad přinese dárek :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
19.9.11 13:12

Marki a ty máš ten dlouhý protokol,že jo?
Tak já jedu na tu gyndu ať vím co mě čeká? :nevim: Zatím papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.