Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky manža je horník a byl dlouho bez vody v tom vedru,tak je silně dehydrovaný a ještě nevím co dál,páč ho nechtějí pustit domů
.
Simi my budem druhá vlna stimulace
.
Kaci,tak at je manžel brzy fit ![]()
jasan holky,budete dalsi vlny,aspon vas budem informovat co a jak:-)ze Marki
Simi ani nevedel jak dojel domu a to jel autem.Ja prijela z prace v 17.30h a jak jsem ho viděla v křečích a jak zvraci tak jsem ho hned vzala do auta jeli jsme do nemocnice
Jen doufam že bude brzo v pořadku
.
JEžiškotky chudák - to se ti nedivím že jsi z toho špatná. A pořád žádné zprávy z nemocnice?
Kačí to přese nic nemusí znamenat - uvidíš že to bude v pořádku
jestli bych dehydrovaný tak se není čemu divit
Kači,určitě ti ho daji brzy do pořadku,nesmutni… ![]()
a pak se budete těšit na mimiska!
no,tojo,to by bylo,abysme se nepotkali…:-)MArki
Katka1311 píše:
Holky manža je horník a byl dlouho bez vody v tom vedru,tak je silně dehydrovaný a ještě nevím co dál,páč ho nechtějí pustit domů.
Simi my budem druhá vlna stimulace.
ahojky Katy, neboj, oni ho zavodní infuzema, brzo se mu uleví a bude ok ![]()
Ahoj sluníčka moje
Tak jsem byla za manžílkem vypadá teda lépe ale strašně zhubnul ani bych nevěřila jak
?
Tak snad bude o.k pokud budou vysledky dobré tak ho zítra pustí
.
Jinak jsem přemýšlela jsetli to nebude mít nějaký dopad na spermoušky??? ![]()
KAty,ja doufám,ze ne,no jestli mu daj kapajdy,jako ze asi jo,tak to je leda dobre,ne?ja jednou lezela na kapajdach,no na urcity problem mi to nepomohlo,ale pak jsem mela super nehty-chichi,ale jasne,ze zalezi,co mu daji,ale nic spatnyho to urcite nebude,ne?
Jj má kapáky,tak doufám že to nebude problém
???
Já už chci taky stimulku
.No snad se dočkám.
no jasan,jasan ze se dockas..utece to cobydup…no ja jsem na nas zvedava,tenkrat to poprve jsem proste verila,ze to vyjde a nepripoustela jsme si jinou variantu..no a ted na to nemam pomalu ani cas pomyslet a stradat pocity…
Marki a papčo musíte pak poslušně vše hlásit jak to probíhá a prostě všechno
.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.