Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kačí neboj - teplotu nemá - to je hlavní - to není dobré na spermijky. Zánět přeléčí a bude to v pořádku. Uvidíš
já mám po echokardiocosi - srdíčko v pořádku - už mě čeká „jen“ oční a rentgen…
Ahojky,
No manžel měl už dávno udělané spermioogram vzhledem k tomu,že proděl operaci varlat..No ael i přes to si to hezky všechno vykázali na pojiš´tovnu a nechali si to zaplatit i genetiku, kterou mu v žádném případě nedělali.Nedělali jí ani mě.Prostě viděli mladou holku tak jaké pak by mohla mít potíže.A nakonec by se ještě divili.Mám i zvýšený nějaký hormon, takže u mě jen minimální stimulace.A to ve Zlíně taky nepoznali a vesele do mě valili ty svoje šílenosti.No ale tak doufám, že teď už to bude vše v pořádku.. ![]()
Dobré ráno holky
včera už jsem nestihla dorazit - přijela jsem pozdě ze stavby, doma ubrečená ségra - po 2,5 letech se rozešli s přítelem (brečeli u toho prý oba) tak uvidíme jeslti jim pomůže trochu ubrzit - prý se budou dál stýkat tak se uvidí. Není to špatný kluk, jen vyrůstal bez táty, mámin nový druh ho neměl rád a nikdy mu s ničím nepomohl… Tak to na něm nechalo nějaké „následky“.
Kačí jaké jsou zprávičky z nemoncice????
Maki jak je? všechno v pohodě?
Sari myslíš AMH? vysoké?
jejda, chudera, ale tak je dobré, že se rozešli v dobrém a zůstávají přáteli:-)
Já jsu furt v pohodě, ale počítám, že to přejde
Dnes poprvé budu večer pichat ten Fraxiparine, vůbec se netěším. Mám problém i s tím Godalem a to vůbec nebolí. Fraxik má tupé jehly a aplikace štípe jako sviňa(omlouvám se za to slovo, ale je to tak)
Sisi já doufám že se to utřepe a dají se zpět dokupy - jen prostě si asi musí ujasnit co chtějí. A já myslím, že ségra s ním chce být, jen prostě potřebuju mít v tom vztahu nějaké slovo a potřebuje aby se jí věnoval trochu více - nejen svým koníčkům.
Já jsem myslela, že máš pero?
jo jo, G. je v peru, ten je v pohodě, ten Fr. je v takových předplněných injekcích.
Strsim píše:
Sisi já doufám že se to utřepe a dají se zpět dokupy - jen prostě si asi musí ujasnit co chtějí. A já myslím, že ségra s ním chce být, jen prostě potřebuju mít v tom vztahu nějaké slovo a potřebuje aby se jí věnoval trochu více - nejen svým koníčkům.Já jsem myslela, že máš pero?
jo táák-jakože si uvědomí co v tom vztahu bylo špatně a co by měl změnit…ti chlapi jsou přitroublí, u mě to tak nikdy nevyšlo
nevím Maki jak to dopadne - ale je to čerstvé tak se snad nějak domluví… a když ne tak ne ![]()
no dyť jo, hlavně ať to dopadne k její spokojenosti ![]()
No a co ty? Kdy tě čekají další vyšetření?
no já mám jít 19. na oční a už to rovnou protáhnu i na rtg. Ještě bych chtěla v pondělí stihnout skočit na gyn. musím ještě cytolku…
no a v pátek hurá do Olmiku.
tak to máš teda na příští týden bohatý program…já teď jdu k internistce pro předoperační vyšetření.
třeba to stihnu všechno za pondělí - že bych první skočila na rentgen - pak na gyn a nakonec na to očí… no uvidíme
ahoj holky,preji hezke poledne......venku slunicko…
kaci,takhlavne,at ti daji manzilka do kupy a nakonec vse dobre dopane,neboj se…
ojojoj,rozchody,jo?treba se to jeste vstreba a vse si vyrikaji a vysvetli a zase bude bude dobre… ![]()
my uz jeden v utery do Ol,to tak uteklo a snad zacne pichani,au au
papča tak to budeš těsně týden za mnou:-) nebooj, to píchání vůbec nebolí.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď