FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17327
15.9.11 12:27

Kačí neboj - teplotu nemá - to je hlavní - to není dobré na spermijky. Zánět přeléčí a bude to v pořádku. Uvidíš

já mám po echokardiocosi - srdíčko v pořádku - už mě čeká „jen“ oční a rentgen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sarkinka007
15.9.11 20:00

Ahojky,
No manžel měl už dávno udělané spermioogram vzhledem k tomu,že proděl operaci varlat..No ael i přes to si to hezky všechno vykázali na pojiš´tovnu a nechali si to zaplatit i genetiku, kterou mu v žádném případě nedělali.Nedělali jí ani mě.Prostě viděli mladou holku tak jaké pak by mohla mít potíže.A nakonec by se ještě divili.Mám i zvýšený nějaký hormon, takže u mě jen minimální stimulace.A to ve Zlíně taky nepoznali a vesele do mě valili ty svoje šílenosti.No ale tak doufám, že teď už to bude vše v pořádku.. :-)

• Citovat
  • Upravit
16732
16.9.11 07:39

Dobré ránko holky! Jak se máte?
Katy co nového s manželem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
16.9.11 08:02

Dobré ráno holky

včera už jsem nestihla dorazit - přijela jsem pozdě ze stavby, doma ubrečená ségra - po 2,5 letech se rozešli s přítelem (brečeli u toho prý oba) tak uvidíme jeslti jim pomůže trochu ubrzit - prý se budou dál stýkat tak se uvidí. Není to špatný kluk, jen vyrůstal bez táty, mámin nový druh ho neměl rád a nikdy mu s ničím nepomohl… Tak to na něm nechalo nějaké „následky“.

Kačí jaké jsou zprávičky z nemoncice????

Maki jak je? všechno v pohodě?

Sari myslíš AMH? vysoké?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
16.9.11 08:12

jejda, chudera, ale tak je dobré, že se rozešli v dobrém a zůstávají přáteli:-)
Já jsu furt v pohodě, ale počítám, že to přejde :roll: Dnes poprvé budu večer pichat ten Fraxiparine, vůbec se netěším. Mám problém i s tím Godalem a to vůbec nebolí. Fraxik má tupé jehly a aplikace štípe jako sviňa(omlouvám se za to slovo, ale je to tak)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
16.9.11 08:24

Sisi já doufám že se to utřepe a dají se zpět dokupy - jen prostě si asi musí ujasnit co chtějí. A já myslím, že ségra s ním chce být, jen prostě potřebuju mít v tom vztahu nějaké slovo a potřebuje aby se jí věnoval trochu více - nejen svým koníčkům.

Já jsem myslela, že máš pero?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
16.9.11 08:27

jo jo, G. je v peru, ten je v pohodě, ten Fr. je v takových předplněných injekcích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
16.9.11 08:29
Strsim píše:
Sisi já doufám že se to utřepe a dají se zpět dokupy - jen prostě si asi musí ujasnit co chtějí. A já myslím, že ségra s ním chce být, jen prostě potřebuju mít v tom vztahu nějaké slovo a potřebuje aby se jí věnoval trochu více - nejen svým koníčkům.Já jsem myslela, že máš pero?

jo táák-jakože si uvědomí co v tom vztahu bylo špatně a co by měl změnit…ti chlapi jsou přitroublí, u mě to tak nikdy nevyšlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
16.9.11 08:48

nevím Maki jak to dopadne - ale je to čerstvé tak se snad nějak domluví… a když ne tak ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
16.9.11 08:52

no dyť jo, hlavně ať to dopadne k její spokojenosti :-)
No a co ty? Kdy tě čekají další vyšetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
16.9.11 09:56

no já mám jít 19. na oční a už to rovnou protáhnu i na rtg. Ještě bych chtěla v pondělí stihnout skočit na gyn. musím ještě cytolku…
no a v pátek hurá do Olmiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
16.9.11 10:00

tak to máš teda na příští týden bohatý program…já teď jdu k internistce pro předoperační vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
16.9.11 10:03

třeba to stihnu všechno za pondělí - že bych první skočila na rentgen - pak na gyn a nakonec na to očí… no uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
16.9.11 11:36

ahoj holky,preji hezke poledne......venku slunicko…

kaci,takhlavne,at ti daji manzilka do kupy a nakonec vse dobre dopane,neboj se…

ojojoj,rozchody,jo?treba se to jeste vstreba a vse si vyrikaji a vysvetli a zase bude bude dobre… :srdce:

my uz jeden v utery do Ol,to tak uteklo a snad zacne pichani,au au

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
16.9.11 14:29

papča tak to budeš těsně týden za mnou:-) nebooj, to píchání vůbec nebolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.