FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10572
13.9.11 07:50
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ahoj papčo,dobré ránko :mavam:
Já už se tak těším až pojedeme do FN a řeknou mi co a jak :andel: .
My třeba byli objednaní k Dostálovi a vzala si nás Michnová.
papča píše:
pro ostatni,až budete delit ten balik penez,jak piseste,tak k nam taky trosku,jo? :-D :-D :-D :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
13.9.11 13:55

ahoj holky, tak od zítřka pichám :dance: a od pátku fraxiparine - auvajs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
13.9.11 13:55

co to znamená MAki?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
13.9.11 13:59

tak teď nevim co myslíš- od zítra začínám stimulovat Gonalem a od pátku budu píchat fraxiparine kvůli trombofílii a ten budu pichat až do ukončeného třetího měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
13.9.11 14:01

tak už vím - to od F v rozpisu nemám takže proto se ptám víš…
Gonal mám taky napsaný…
Takže opravdu jen 14 dnů mezi prvním UTZ a teď kontrolním?
Jdeš na neschopenku? A kdy jdeš na další UTZ - v harmonogramu psali co 2 dny…

tý jo to je otázek naráz, co???? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
13.9.11 14:07

ano, opravdu to je po 14-ti dnech, další kontrolu mám 21/9, tzn zhruba po týdnu, to mi udělají zase kontrolní uzv a podle toho budu dopíchavat a to pak budou ty kontroly třeba obden. A PN jsem si nechala napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
13.9.11 14:09

aháá tak to já jsem myslela, že už teď máš tu finální část před OPU - těch posledních 8 injekčních dnů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
13.9.11 14:12

ne ne, teď budu 7 dní aplikovat injekce a pak začnou ty kontroly a eventuelní dopíchávání, předběžný termín punkce mám 25/9

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
13.9.11 14:15

já právě předpokládám, že bych okolo 2.10. mohla jít na první UTZ. Pak 14 dnů počkat do dalšího úterý teda na 18.10. pak týden injekce do 26.10. jak píšeš ty takže plus minus 30.10. OPU… U nás je to spojené ještě navíc s manželovou operací tak jsem zvědavá jak to nakonec vyjde časově…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
13.9.11 14:16

proto jsem tak zvědavá na ten tvůj průběh.
Z toho co jsem četla jsem myslela, že tam budu muset jezdit častěji. Tak to já asi na PN nepůjdu… asi až v té poslední fázi… a to ještě musím ukecat obvoďáka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
13.9.11 14:17

jéžiškotky to je parádička - jsem nadšená za tebe.
A kolik jsi dostala jednotek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
13.9.11 14:23

já taky chtěla co nejdýl chodit do práce, ale každý tam na mě prská a plive tak se bojím abych nedostala nějakou chřipku nebo angínu. Budu si píchat 75 j Gonalu, poslední dva dny 150j a Menopur poslední dva dny(myslím, nemám to teď u sebe) a pak ta kontrola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
13.9.11 14:23

jo a děkuju, že jsi nadšená aji za mě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
13.9.11 14:29

Maki tak to bych viděla docela optimisticky - moc se omlouvám jestli tě nějak irituju - ale jsem nadšená jak kdybych tam byla dnes sama.
1. jsem se strašně bála, že vzhledem k tomu AMH dostanu vysoký dávky hormonů a vidím že tys dostala normální dávku tak mě to nějak uklidnilo
2. a tak nějak to do mě dnes konečně vlivo trochu optimismu

Na mě v práci nikdo neprská - spíš jsem v tom harmonogramu četla, že se musí na kontrolu obden. To bych nedala, proto jsem chtěla na PN ale když je to tak, tak asi nepůjdu. Spíš kdyby mi bylo zle tak to zkusím. Šla bych až od OPU…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
13.9.11 14:30

tak to jsu moc ráda, že ti to pomáhá alespoň takto. Na tu kontrolu obden se chodí až těsně před tou punkcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.