Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky to máte fajn,že vypadáte mladě.Já naopak vypadám starší na svůj věk a tipujou mi víc
.Tak si přidávám na věku,říkám,že mi je 38 a pak mi řeknou že vypadám dobře na svůj věk
.
Já te´d byla synovi na třídních schůzkách ale je vše O.K. ![]()
Katy tak jsi to vyřešila fíkaně
ale co každý je tak starý nebo mladý na kolik se cítí ![]()
NJ,JE TO DIVNY…KDYBY JI ZAUCOVALA,TAK U NI PRECE JE,ALE DR.TO MUSELA BYT,BO TEN UTZ UKAZOVALA TE PRAKTIKANTCE,MERILI SLIZNICI A BYLA TEDA STARSI,NEZ STUDENTKA,ALE PRIJEMNA…
Sleduji teď TV JOJ a jaké město?
Jinak jak mi drbne tak se cítím na 20 let ![]()
Já jak byla u dr.Michnové tak jsem řekla že vzhledem k mému věku…a ona mi říká,co tím chcete říct jsme skoro na stejno? ![]()
no na Nově ve zprávách bylo, že ve St.Městě je vlak, který udělali pro papeža.
Katy nevím kolik ti je, ale Michnová je mladá a jestli jste na stejno toš si přece také mladá. Já si přijdu také mladá, ale co se dětí týče tak na první se cítím už stařena
Měla jsem to naplánované že ve 24 první a do třiceti odrozeno (druhé jsem chtěla dvojčátka:-) ) Teď budu vděčná za to jedno ![]()
TAK KURNA,KOLIK VAM JE,UZ SI LAMU PRSTY
ZADNY POPISKY PODPISKY NEVIDIM…
MNE BUDE TEPRV
33 ![]()
Papčo ty podpisy si můžeš zapnout(nahoře nad příspěvkama jak jsou čísla stránek tak vpravo nad tím), já tam žádný nemám, je mně 31 (skoro čerstvých
)
tak to se hlásím do klubu mladic - mě je taky 31 - teda ne čerstvých, ale 31 ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.