Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
jo ještě když jsme u toho menopuru tak jsem včera četla tady v poradně jak nějaká dr tam říkala, že je nelogické aplikovat gonal i menopur zároveň, tak jsu z toho trochu jeleň ![]()
nevím - teĎ jsem si to našla - tu poradnu ale píše to Veselá a kdysi jsem četla že s ní lidi nejsou moc spokojení, že tahá prachy z lidí
no uvidíme…
když koukám na ten rozpis mám to celé poškrkané… Prednison 1/2 - 0 - 1
MENOPUR ten mám napsaný snad až 7 den 1
Gonal mám první dva dny 75 jednotek zbytek 150 jednotek…
a ten F mám napsaný první den a pak až 6 a 7 den… ![]()
já měla první 4 dny gonal 75, pak po 150j a od 6 dne menopur 1 amp, fraxik mám od 3 dne a prednison stejně jak ty
tak to mam stejne ty leky jak vy,holky,vy zbytek,nechodte tam uz,berte to jak my
…jsme na tom stejne ![]()
ja to taky v te poradne cetla a byla z toho vedle..nj,musime jim verit
nekdo se ptal na tu sobotu,ano,to tam jsou,posledne si dal dr.sice na cas,ale dorazil…
teprve jsme dnes pichla po druhy,trosinku poboliva bricho,jinak nic,co ty?
mě břicho začalo pobolívat od středy, tzn po týdnu píchání, včera se mi trochu zvětšilo, tak jsem zvědavá co mi zitra řeknou
uz se ti to blizi,ze?
rekli ti priblizne,kdy udelaji punkci?
uz se ti to blizi,ze?
rekli ti priblizne,kdy udelaji punkci?
Holky vy se máte,vy už všechny pícháte.Simi bude taky za chvilku.Já jsem posledníček. ![]()
Simi acidum folicum beru taky.Femibion jsem brala jen měsíc ale pak se mi zdálo hodně 300,–za něj.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.