FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16732
25.9.11 12:49
:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sarkinka007
25.9.11 13:27

Ahojky Strcim,
No asi ano , říkala, že u mě bez problémů mohlo dojít k nějakým ovariálnímu syndromu nebo tak nějak se to jmenovalo..:)

• Citovat
  • Upravit
Sarkinka007
25.9.11 13:35

Holky, jinak všem moooc držím palečky!!

• Citovat
  • Upravit
1098
25.9.11 13:38

holky,budme v klidu,uzivejte slunicka a nemyslete na to…ja vim,ze nam to v hlavickach srotuje,ale ono to dobre dopadne.Ja pri 1 ivf byla uplne vyrizena,vynervovana…uplne jsme se pak divila,ze to to mimco vydrzelo,i dve vlastne.. :lol:
chce to hlavne pozitivne myslet!!!!!ja od zacatku verila,ze to vyjde a nepripoustela si jinou variantu,pak jsme byla prekvapena ze dvou a pak zase smutna,ze jedno odeslo..ale ten darecek doma mi to bohate vynahrazuje :lol:
takze hlavinky vzhuru,usmev a kliiiid,za 9 mesicu bude po klidecku,tak si ho uzijte a mejte vsechny pekny nedelni slunecni den :mavam: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
25.9.11 13:45

Šarki děkuju :-)
Papčo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sarkinka007
25.9.11 13:46

Jinak já jsem 16 den po inseminaci a zítra jdu na kontrolu ..Tak jsem zvědavá jak to všechno dopadne..:)Ve Zlíně jsem absolvovala 7× inseminaci a jednou IVF. Nemám ani odvahu si udělat test :roll: Takže zítra bude překvápko…Chtěla jsem se jen zeptat, jsem tam objednaná až na půl dvanáctou a na krev mám jít už ráno, tu mě vezmou až v poledne?

• Citovat
  • Upravit
16732
25.9.11 13:50

Šarki tak to tfuj tfuj držím pěsti ať to dobře dopadne.
Já tam na krev ještě nebyla, ale myslím, že ti ráno vemou krev a pak tě pošlou někam projít a v tu půl dvanáctou budou výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
25.9.11 14:06

SARKINKA,MYSLIM,ZE JE TO TAK JAK PISE SISI.OBDIVUJU TVOJI PEVNOU VULI NETESTOVAT :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sarkinka007
25.9.11 18:25

Papca; zaprisahla jsem se ,.ale nutkani mam kazde rano:-D. Diky za radu holky:-) Zitra pisnu jak jsem dopadla

• Citovat
  • Upravit
1098
25.9.11 18:48

SARKINKA,HODNĚ ŠTĚSTI :srdce:
TY UZ MAS NEJAKE DITE?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.11 19:51

Ahoj holky !

Jsem nováček, ale už delší dobu si pročítám vaše diskuze.
Papčo:
Chci se zeptat, kolikátý den po ET ti odešel ten jeden mimísek a jak se to projevilo?

Já jsem 15. den po ET (zavedena 2 embryjka), ale 13. den u mě začlo špinění, včera už silnější a dnes je i čerstvá krev (ale nic velkého). Myslíš, že už je vše ztraceno? Zítra jdu na krev. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
25.9.11 19:54

PEti určitě není nic ztraceno - znám holčinu co měla normálně MS - slabší ale MS a pak zkusila testnout a byly tam //, teĎ má krásnou holčičku. Takže nevzdávej to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
25.9.11 20:02

Peti,to druhy odeslo nekdy kolem 2 mesice a zjistilo se to na utz,jinak nai kapka krve..
A netestovala jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.11 20:02

Díky za podporu Strsim ! :-)
Dnes jsem testovala RapiClearem Strip a negativní. Nechápu to, celou dobu v pohodě a teď takhle. Jak dlouho se drží HCG v krvi po možném odchodu mimíska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.11 20:03

Děkuji za odpověď, Papčo a mimísek roste? Jste v pořádku?

Jsem úplně na nervy…vyšťavená…Ale myslím, že je to v háji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.