FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10572
27.9.11 17:37

Tak to je mazec až tolik 8-o 8-o 8-o ???
Ale u mě je to Simíí,že já mám kratší cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
27.9.11 17:41

no to můžeš mít ale předbíháš :jazyk:
teda já jsem stejně zvědavá kdy to dostanu tenhle měsíc…
Vidíš a ty jsi měla strach…

při tom kecání s embryoložkou jsme zabrousili i na rovinu jedno nebo dvě embryjka. Říkala že obecně je tak 20 % šance že se uchytí obě, ale že je určitá skupina ženských, u kterých je šance až 60 %… poznávají to podle výšky děložní sliznice a ještě čehosi - to si už ale nemůžu uvědomit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
27.9.11 17:55

My dnes byli u Michnové a říkala že vzhledem k věku doporučuje AH :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
27.9.11 18:01

Ahoj holky,
Simi tak to mě moc mrzí, hlavně ať to nakonec všechno dobře dopadne.
Katy super, že už také začneš :palec:
Papčo a co bříško? Mě bolelo asi jen 2 dny, zbytek mě pobolívá tak celkem snesitelně(jsem na to zvyklá, díky endometrioze mě bolí břicho permanentně přes rok, někdy víc někdy míň), s tím počtem folíků jsem spokojená, čekala jsem, že to bude ještě horší než při posledním uzv, takže jsem byla mile překvapená. Dnes jsem byla u dr Michnové, takže taky spokojenost, ale byl tam i dr. Dostál páč něco řešili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
27.9.11 18:48

ahoj holky,

Sisi gratuluji k foliklum, je jich hodne a je supr, ze ti tak krasne dorostly :lol: Jestli to spravne procitam, tak sis pichala injekce 14 dni ze?

Simi, s manzelem je mi to lito. Ale jestli te to trosku uklidni, tak Dr. Michnova mi rikala, ze jednou meli pani, ktera otehotnela i se 4 spermijkami a to pry vypadaly, ze moc dlouho nevydrzi, ale zadarilo se :dance: Takze nemame mit obavy.

Jinak holky, chtela jsem se zeptat, nechali mi dobrovolne na vyber jestli chci jit na pruchodnost vejcovodu a delohy. Na utrazvuku zadne abnormality nemam, bolesti taky ne, takze je to jen na me. Na laparoskopii bych nesla, pak byla jeste moznost jit na metodu vysetreni pod rentgenem, kdy jsou vejcovody plneny kontrastni latkou, ale pry je to hodne neprijemne az bolestive. No a posledni metoda je Hycosy, takova setrna, taky kontrastni latka, ale pod ultrazvukem, takze zadne ozareni.(tu ale na fakultce nedelaji). U poslednich dvou metod se ale jen podivaji jak to vypada, ale pripadne srusty a tak neodstrani.
Uvazovala jsem nad tou Hycosy, ale zase si rikam, kdyz nema problem, tak jestli je to nutne, kdyz jdu na IVF, navic bych mohla mit z te procedury treba zanet a vse by se odlozilo. Tak to asi necham byt..
Jo jinak ja mam AMH 0,96 ale ve fertimedu jsem ho mela nizsi, asi zalezi na laboratori jake maji rozpeti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
27.9.11 19:04

Market,mě taky doporučoval laparku můj gyndař.V CAR mi o tom nic neřekli tak to asi být nemusí na IVF :nevim: .
jinak já AMH nemůžu porovnat,páč mi to předtím nedělali.Teď poprvé co mi dělají takové vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sarkinka007
28.9.11 10:31

Papca:ja deti zatim nemam:-( Market me taky pani dok. Michnova rikala,ze by bylo lepsi absolvovat laparoskopii a nebo rtg.pres cipek ,ale odmitla. jsem to.Pri IVF to ani nepotrebujes absolvovat.Pokud by jsi mela jit na inseminaci tak mi lekarka rikala ze je to lepsi tohle vys.podstoipit
No jinak holky moje ani jsem tomu nemohla uverit,ale prvni inseminace ve FN a vysledek?HCG 350:-D Tak uvidime jak moc se fazolce bude libit b brisku a zda to se mnou vydrzi.Akorad jsem chytla chripku mam teplotu a rymu s kaslem.Hruuuza.tak doufam ze nas to nejak neohrozi:-(

• Citovat
  • Upravit
10572
28.9.11 10:41

Jéééé Sarki,to je supééééééééééééér zpráva :potlesk: moc gratuluji :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
28.9.11 12:40

ahooooj

Sarki-gratulace :palec:

sisi-dotaz-ten pregnyl si pichnes sama,nebo nekam musis?

zitra mám UTZ,tak jsem zvedavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
28.9.11 12:55

Ahoj papčo :mavam: já si píchla Pregnyl do břicha,trochu to štípalo ale dalo se. :palec:
Manža mi to odmítnul píchnout do zadku :mrgreen: .V CAR mi řekli že mžu i do břicha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
28.9.11 13:20

ahoooj holky

Sakri gratuluju - to je parádička - hlavně pozor na prášky ať mimiskovi neublížíš.
manže si píchal pregnyl asi 3 měsíce sám doma… Říkal teda že to je mazec, ale zvládnul to…

jájsem zrovna na stavbě - manža něco šroubkuje na střeše - jsem dostala důvěru a hoblovala desky - budete se divit, ale mám všech 10 prstů :-D a teď jsem dostala pauzu na kafíííčko po obídku. za snahu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
28.9.11 13:44

tak to je fajn,ze se prgnyl muze do bricha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
28.9.11 13:48

Simi teda kdy ty odpočíváš :think: ???
Já teď jedu do práce ale beru ntb sebou to snad uteče :zed: .
Papčo směle do toho :palec: !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
28.9.11 13:51

No však teď Kači odpočívám ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
28.9.11 13:53

tý jo holky vysvětlete mi, jak je možné že papča začala později a píchá pregnyl stejně jako SISI????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.