FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16732
25.9.11 20:10

Hezký večer děvčata :mavam:
Zdravím Peti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
25.9.11 20:20

Peti,mimiskovi uz jsou tri roky :-D ,to jsem tak mela u 1 ivf,ted stimuluju na druhy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.11 20:29

Papčo…promiň…jsem mimo :lol: , tak ať se zadaří i na druhý pokus… :-D

Pěkný večer i tobě Sisi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
26.9.11 08:45

ahoj vsem…
jakpak se vsechny mate?
Petousku,myslim na tebe… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
26.9.11 09:02

Dobré ránko,dnes bude krásně :-) chystáme se odpoledne grilovat.
Peti držím pěsti
Papčo ty jedeš ve čtvrtek na uzv, že? Já zítra tak snad se dozvím termín OPU, myslím, že už to je na spadnutí.Nemůžou mně ty vajca dozrát dřív,normálně mám strach, že začnu krvácet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
26.9.11 09:03

Simi dej vědět jak jsi dopadla s tou embryoložkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
26.9.11 09:28

Marki ahoj,nojo,holka,už jdeš do finále…ano ja jdu ve ctvrtek,hele treba pujdes ve ctvrtek na OPU :-) a potkáme se..
me uz boli bricho,pripadam si jak balon..ja mela teda davkobani gonalu 3 dny 150 a od 3 dne 225..sila co?zitra pridavam menopur..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
26.9.11 09:54

8-o 8-o 8-o tak to já si 225 píchla dnes poprvé(doufám, že naposled), akorát jsem si nepichla celou dávku, protože mě vystřelila stříkačka od jehly a část vytekla :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
26.9.11 11:08

no vidis,jak to mame kazda jiny,to se pak nedivim,ze jsem uz ted jak balon…abych te s tema mejma davkama nedohnala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
26.9.11 11:23

sisi,nevis,jak je to dal,prestanes pichat a zhruba za dva dny jdes na odber,ne?nebo nevis,za jak dlouho je ten odber?ja myslim,ze se pichne pregnyl a uuz je odber.
jeste se chci zeptat,mate nektera i pichani pro manzela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
26.9.11 12:45

Papčo, tak napřípklad, když mě zítra kontrola dopadne ok, tak večer píchnu Pregnyl a ve čtvrtek by byl odběr.
U nás je problém(spíš tedy několik problémů) jen ve mně takže přítel nic brát nemusí(naštěstí, protože kdyby si měl něco píchat to by do toho asi nešel :nevim: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
26.9.11 15:08

tak muj ma taky jednu vcelku..proto se ptam.pokud bys sla ve ctvrtek na odber..tak se asi stejne nepotkame,bo odber je hned rano…my jedem na utz,jsme zvedava,jak to bude vypadat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
26.9.11 17:01

ahoj děvčátka

tak u nás opět nic nového. Dr. Březinová sice s manžou ráno mluvila, ale že si jen matně pamatuje, že něco takového dělala, že bohužel bližší info až poté co nahlédne do karty a že se uvidí po dnešním spg. Do telefonu výsledek neřeknou, ale máme domluvenou konzultaci přímo s ní zítra na 15.00
snad už budeme vědět jestli bude stačit co našli minule a příp. dnes + to co se snad najde před OPU nebo jestli opravdu budeme muset na M/T.

já mám teda dávkování mezi váma -75 první 2 dny, od 3 dne 150…

Hele Kačko nejedeš náááhodou zítra taky do Olmiku? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
26.9.11 17:07

jinak holky můj muž už laškuje se setřičkama dnes tam potkal tu sestru co bývá s Dr. Dostálem v ordinaci – ta co nám řekla v pátek že našli 4 potvůrky – prý na něj mrkla :wink: a ať se prý snaží :jazyk: :jazyk: :jazyk: ať je to lepší jak v pátek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
26.9.11 17:28

Ahojky holky, posl. pár dnů sleduji Vaši diskuzi a chtěla bych se zeptat - je tady někdo, kdo prodělává nebo prodělá IUI? Přemýšlím, že si vyberu toto car, tak chci získat informace… sice mám bližší Ostravu, ale tady zas až tak dobré reference nejsou :( předem děkuji za informace - jakékoliv ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.