Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Peti,mimiskovi uz jsou tri roky
,to jsem tak mela u 1 ivf,ted stimuluju na druhy…
Papčo…promiň…jsem mimo
, tak ať se zadaří i na druhý pokus… ![]()
Pěkný večer i tobě Sisi ![]()
Dobré ránko,dnes bude krásně
chystáme se odpoledne grilovat.
Peti držím pěsti
Papčo ty jedeš ve čtvrtek na uzv, že? Já zítra tak snad se dozvím termín OPU, myslím, že už to je na spadnutí.Nemůžou mně ty vajca dozrát dřív,normálně mám strach, že začnu krvácet.
Marki ahoj,nojo,holka,už jdeš do finále…ano ja jdu ve ctvrtek,hele treba pujdes ve ctvrtek na OPU
a potkáme se..
me uz boli bricho,pripadam si jak balon..ja mela teda davkobani gonalu 3 dny 150 a od 3 dne 225..sila co?zitra pridavam menopur..
tak to já si 225 píchla dnes poprvé(doufám, že naposled), akorát jsem si nepichla celou dávku, protože mě vystřelila stříkačka od jehly a část vytekla ![]()
no vidis,jak to mame kazda jiny,to se pak nedivim,ze jsem uz ted jak balon…abych te s tema mejma davkama nedohnala ![]()
sisi,nevis,jak je to dal,prestanes pichat a zhruba za dva dny jdes na odber,ne?nebo nevis,za jak dlouho je ten odber?ja myslim,ze se pichne pregnyl a uuz je odber.
jeste se chci zeptat,mate nektera i pichani pro manzela?
Papčo, tak napřípklad, když mě zítra kontrola dopadne ok, tak večer píchnu Pregnyl a ve čtvrtek by byl odběr.
U nás je problém(spíš tedy několik problémů) jen ve mně takže přítel nic brát nemusí(naštěstí, protože kdyby si měl něco píchat to by do toho asi nešel
)
tak muj ma taky jednu vcelku..proto se ptam.pokud bys sla ve ctvrtek na odber..tak se asi stejne nepotkame,bo odber je hned rano…my jedem na utz,jsme zvedava,jak to bude vypadat.
ahoj děvčátka
tak u nás opět nic nového. Dr. Březinová sice s manžou ráno mluvila, ale že si jen matně pamatuje, že něco takového dělala, že bohužel bližší info až poté co nahlédne do karty a že se uvidí po dnešním spg. Do telefonu výsledek neřeknou, ale máme domluvenou konzultaci přímo s ní zítra na 15.00
snad už budeme vědět jestli bude stačit co našli minule a příp. dnes + to co se snad najde před OPU nebo jestli opravdu budeme muset na M/T.
já mám teda dávkování mezi váma -75 první 2 dny, od 3 dne 150…
Hele Kačko nejedeš náááhodou zítra taky do Olmiku? ![]()
jinak holky můj muž už laškuje se setřičkama dnes tam potkal tu sestru co bývá s Dr. Dostálem v ordinaci – ta co nám řekla v pátek že našli 4 potvůrky – prý na něj mrkla
a ať se prý snaží
ať je to lepší jak v pátek
Ahojky holky, posl. pár dnů sleduji Vaši diskuzi a chtěla bych se zeptat - je tady někdo, kdo prodělává nebo prodělá IUI? Přemýšlím, že si vyberu toto car, tak chci získat informace… sice mám bližší Ostravu, ale tady zas až tak dobré reference nejsou
předem děkuji za informace - jakékoliv ..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.