Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
tak pokud by se stal zázrak a já to do večera dostala (což teda moc nepředpokládám) tak bych zítra jela ![]()
Ahoj holky,
Simi, ty makas jak barevna, jde videt, ze jsi sikovna a panove te hodne zapojuji do prace. Ja kdyz jsem na chate a neco tam prestavujem, tak taky pomaham v ramci svych moznosti, minule jsme delali jezirko. ![]()
Sisi, na tebe taky myslim, dnes bys mela volat jak se vyvyji mimisci ze? Jsem napnuta jak hrom a doufam, ze dobre.
Papco, ja myslim, ze tech 5 jde, z tech urcite neco vyberou, nebud smutna. Jak dlouho si vlastne uz pichas, ze dokupujes?
Jinak mi tam vzdycky taky cekame. Jsem si rikala, ze by to meli mit rozdelene, jedne operace, druhy poradny a treti ultrazvuky..
Katus, tak jsetli jsi byla na injekci, tak to od 18.10. zacinas stimulovat? ![]()
Market11 makám makám - baví mě to, ale nesmí být v blízkosti tchán. To chytám nerva, jen otevře tlamku… Nemám ho ráda…
Jinak taky by mě zajímalo jak je na tom MAKI…
Ahoj holky, tak z těch 4 vajec byly zralé 3 a podařilo se oplodnit 1
Prej tam máme pěkné 4 buněčné embryo. Zítra mám v poledne volat, ale mám strach, že to nedopadne. Ať máte hezkou neděli, my se chystáme grilovat.
I ty jedna,nesmutni,to bude bojovnicek jak blazen ![]()
Počkej,jak povyroste,jak ti dá pokouřit ![]()
nebud smutna a uzivej krásnou nedeli a nemysli na to…dobře to dopadne…uvidiš! ![]()
Ahoj Sisi, tak alespon jedno pekne
Verim, ze to bude zitra v pohode. Urcite dej vedet. Taky preji hezkou nedeli a uzite si grilovani.
Makisku to je určitě ten bojovníček co vyhraje - uvědom si jaká je šance na přirozené těhu - vy jste mu to navíc ulehčili takže odhoď starosti a těš se na embrouška ![]()
Ahoj holky ![]()
Market,neboj to bude silné embryjko
.
Simi a co řeknete když na svatbu nepůjdete?Jak to vypadá s tvojí MS? ![]()
Markétko,Papčo
![]()
hoj holky! Tak já se k vám přidávám, chodili jsme do Fertimedu, ale nebyli jsme spokojeni a tak jsme se rozhodli pro FN. No snad se to podaří. Chceme první zkusit IUI, ale jestli se to nepodaří tak IVF. Já jsem zdravá, ale můj toho má málo nevíte na kolik by to tak to IVF vyšlo
.
marki,to jsou galeje,vid?napinavy…urcite uz pujdes na ET.
ja jdu ve stredu na OPU,dnes jsme jako prijela v 8h…a byla asi 6-tá,zacli brat v 9h.tak uz snad mam to sezeni tam za sebou…
Papčo tak to je fajn, budu na tebe myslet ať máš úrodu krásných vajuch ![]()
no zadna velka uroda se nekona,ale porad doufam,ze budou kvalitni
......
uvidime,musim byt v klidu a co se má stát se stane..
já sa z toho pos… prej že měli moc punkcí a paní dr je v laboratoři a tam se nesmíchodit tak že mě zavolají ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.