Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Marketko dobrý tah ![]()
Papčo věř jim!!! ![]()
Ale holky stejně se mi zdá,že je málo vajíček po dlouhém protokolu ![]()
Katy po krátkém prý bývá víc a včera tam byla paní po minimálce a měla 7! ![]()
Nadruhou stranu čím víc vajec vezmou tím víc bolí břicho a tím blíž k přechodu a když jich z toho třeba polovinu vyhodí, že nejsou kvalitní
![]()
Marketko a ty si chtěla na ET Dostála nebo jak to je? ![]()
A OPU ti dělal kdo?
Kači já bych to viděla tak, že kdo má zrovna čas tak je na sále ![]()
Katy asi tak jak píše Simča-kdo má zrovna čas. OPU mi dělala dr Michnová a ET Dostál. Kdyby bylo na mě tak bych chtěla dr Michnovou, zdá se mi srdečnější, ale ono to je asi jedno, hlavně, že mám broučka u sebe
Na krev mám jít až 26 ![]()
Jo jo, děkuju. Já myslela, že po ETu začnu být teprve nervózní,ale já v moment kdy mě tam to embryjko dávali(strašně mě to lechtalo
) jsem se uplně zklidnila. Ale to je myslim jenom dobře ![]()
holky diky…Marki,vim,co jsem ti psala,od toho tu jsme,abysme se podporovali..ale v dane situaci mame i nejake pocity,zejo.A treba mam dve vajicka a myslim si,ze malokdy se vse oplodni,takze ta sance je.. ![]()
ahojte holky.. ráda bych se přidala… sice do CARu nechodíme, ale chystám přítele na spermiogram… nemáme doporučení od mudra, chci tam jít na vlastní pěst, tak tady od vás budu akorát trošku tahat rozumy, za to se omlouvám ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.