FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10572
7.10.11 18:33

Ano ano pátek.Ještě zítra musím opatrně v práci a pak mám volnóóóóó :dance:
Jj Val měla dnes UTZ jsem se chtěla zeptat jestli mě tam dnes neviděla? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
7.10.11 19:04

ahoj holky :mavam:
papco, to jsem taky moc stastna, ze se ti embryjka drzi :dance:

Kaci ty uz jdes ted v nedeli na OPU? ja jsem myslela, ze jsi teprve byla na te injekci po ktere je 14 denni pauza, asi jsem si to nejak popletla.

Sisi, to je dobre, ze te obcas pobliva brisko, to se urcite bobisek zavrtava :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
7.10.11 19:07

kdy bude ET nevím,zítra si mám zase volat,jak to vypadá,pokud vse bude ok a budu to budu mit jak Sisi,tak v pondeli,pokud by to byla nedele,vubec bych se nezlobila..

jinak nevim,poboliva me bricho…dnes jsem uz trosku klidnejsi.. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
7.10.11 19:11

Jedničková Marketko,ne ne já mám IVF s minimální stimulací.My jsme se rozhodovali s manžou i dr.Michnovou jestli minimálka nebo dlouhý protokol a vyzkoušíme minimálku.
Papčo už se nemůžeš dočkat mimísků :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
7.10.11 19:15

FN Olomouc

Ahojky byla jsem na UZ před devátou jsem seděla na chodbě i s přítelem,a která jsi byla ty? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
7.10.11 19:20

FN Olomouc

Sissi Uz nic moc,stále pokračujeme…snad v pondělí…asi mne z toho odvezou,jde to pomalu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
7.10.11 19:36

Val no tak jak si dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
8.10.11 00:30

ahojky děvčátka

zdravím z jeseníků - tak u mě žádná změna - mrcha ještě nedorazila - nechává na sebe čekat. už jsem to přestala řešit. Teda dnes jsem zhřešila - resp. už včera… Nerozdýchala jsem večeři. Přes půl restaurace ke mě přiběhla kolegova holčička - na celou restauraci křičela „ahoooj tetooo“ a okamžitě mě obejmula okolo pasu. Podotýkám, že malé je terpve 5 roků a naposledy mě viděla v lednu…
To mě dostalo a musela jsem to „uhasit“ vínem…

Jinak počasí stojí za prd, ráno pršelo, je tu kosa, ale aspoň si odpočinu. Zítra odpoledne mám objednanou masáž… dopoledne jedeme na dlouhé stráně na elektrárnu…

nějak ztrácím energii.

Kači gratuluju k rozhodnutí o minimálce
Papči já říkala že to bude v pohooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
8.10.11 09:51

dobré ráno všem.....

Sisi-si tu? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
8.10.11 11:41

Papčo co nového s embryjkama? Já jsu dneska nějaká nesvá, občas mě pichá jakoby u pravého vaječníku tak přemýšlím nad blbostma :nevim: . Ale snažím se byt v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
8.10.11 11:49

Sisi,asi se zahnizduje :lol: to je vporadku.

ja jdu zitra na ET,dnes jsem volala a opet pani dr.nemohla,tak mi vzapeti volala zpet a a pry se krasne vyviji,tak zitra..hned rano na 7,30,to jsem rada,ze nemusi manza brat dovolenou..

to si asi rano ten utros nemam zavadet,ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
8.10.11 12:19

Tak to je super a jakto že nemusíš čekat do pondělka? Jakože jsou bobíšci v předstihu :potlesk: ? Jinak ten Utrogestan zaveď, já se na to schválně ptala, pak mě bylo nepříjemně sice, upozornila jsem doktora, že mám ho mám ráno zavedený a on že to je dobře, že s tím počítají.
No právě aby se nezavrtávalo tam kde nemá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
8.10.11 12:20

Jééé teď mě napadlo: Kačka má zítra OPU, tak se možná taky potkáte :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
8.10.11 12:56

Sisi,dobře,utroš zavedu…ja se pravě zapomnela zeptat,nebo spiš mě to napadlo az po telefonatu.. :roll:

fakt,Kačka tam zitra bude?Kačí,tak se hlas :lol: ,tak jako já se Sisi,natvrdo jsem se zeptala,jestli chodi na Emimi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
8.10.11 15:50

Kači ty už máš zítra OPU… to teda čučím.
u mě pořád žádná změna, ale možná se tam zítra uvidíme. u mě se může stát fakt všechno…

jinak máme za sebou první sníh - na horní přečeprávací nádrži dlouhých strání bylo zasněženo a chumelenice …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.