Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky holky.Taáák dneska všechno ok,ve středu na punkci.Trošičku bojím,bojím… ![]()
Val ty jsi byla dnes v Olmiku? Já taky ![]()
JInak vyfasovaná včelička
a začínáme
Val78
nebooj, žádná hrůza to není, ani se nenaděješ a půjdeš si pro embroušky ![]()
hm a pak to užasný čekaní…asi me picne
chtela bych usnout a vzbudit se min.za tyden… ![]()
Papčo já jsu nějak podezřele v klidu, pro mě bylo nejhorší těch 5 dnů co jsem čekala, jestli to v té laboratoři zvládne nebo ne, to jsem aj obrečela ![]()
sisi-to je dobre,ze jsi v klidu…pro tebe i pro prcka-jako ja jsen taky v klidu,ale chvilkama me prepadne panika,nebo spis strach z neuspechu ![]()
holky
,mam dilema,mam jich tedy vic..
,ale chodim co 3 tydny ny masaz,zada+krk,žadny sado maso,ale co myslite,mam ve ctvrtek jit
![]()
Papči já bych asi šla - nevím proč bys nemohla… Nenechávala bych si asi dělat nic drastického, ale klasickou masáž proč ne.
Já byla v sobotu na hotelu a byla to parádička. Určitě k výročí (10 let) koupím mužíčkovi něco. Byl taky a moc se mu to líbilo
Simi,jsu pdlá,vid? ![]()
za chvily se budu ptát,jestli mám jit vubec na wc ![]()
Jako Papči nejsi - my jsme v sobotu domlouvali masáže pro lidi z TD a jedna holčina co kojila říkala že na masáže nemůže… taky jsem čučela ![]()
papča píše:
Simi,jsu pdlá,vid?za chvily se budu ptát,jestli mám jit vubec na wc
a na WC můžeš ![]()
tak treba nechtela proto,aby ji tam nekapalo mlicko
a sla nakonec?
treba mela fakt nality prsa anemohla by lezet… ![]()
mne je tak strasna zima.....ja chci leto!!!!!!!!!!
Joo dnes tam byla Michnová - po mě teda odcházela na OPU takže jsem to stihla tak tak… ale mám tak nějak lepší pocit z Dostála ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.