Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj holky,
Marky tak jak je,Jdu napsat,ze ja normalne citim pichani v brichu,presne v tech mistech,jak mi zavadel embrya..totiz,ja nevim,jestli jak kdyz to tam vpoustel,nebo kdyz se tam dostaval,tak me to tam pichlo,ze mne cukla nozka
a ted tam citim chvilkama taky pichani,tak nevim,jestli to tak ma byt,nebo je to spatne
![]()
Ahoj Papčo, tak to ti neporadim
mě při ET nic nepichalo,když mě to zaváděl tak to lechtalo, ale potom mě pobolívalo břicho až do včerejška. Dneska už mě nic nebolí tak snad se prcek zabydlel dobře. Hezky odpočívej ať mají embrýsci klid na zavrtávání ![]()
Ahoj Katy
já nemám v plánu dělat test, nevim sice jestli se mi to podaří uskutečnit, trošku začínám uvažovat nad tím, že bych se na to ten 14-tý den mrkla, ale nevim-nechcu se stresovat, ale zas bych se nechtěla hroutit na klinice, když by to nevyšlo ![]()
A jak se cítíš ty? Bříško už tolik nebolí?
Katy ![]()
Sisi,dala jsem na tebe a uz lezim u tv,s notasem a kavou,zabalena v dece.Ditko ve skolce,uzivam pohodu,ale stejne porad smejdim po netu ![]()
Břicho už tolik nebolí ano
.To ti držím palečky já bych to nedala
.Holky jak ste si volaly na embryjka s kým jste mluvily?S embryoložkou?
papča píše:
KatySisi,dala jsem na tebe a uz lezim u tv,s notasem a kavou,zabalena v dece.Ditko ve skolce,uzivam pohodu,ale stejne porad smejdim po netu
Papčo ![]()
Katy mně to vždycky zvedla sestra a předala tel embryoložce.
Ty jo holky už vím jak jste se cítily ![]()
U 1IVF musel volat manža já nebyla schopná. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.