Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
holky dotaz
je mi strašná zima - od včera jak jsem dorazila do práce a pořád… Včera odpo v druhé práci mi bylo krásně teplo - možná to bylo tím, že tam táta seděl jen v tílku… ráno v autě jsem si přitopila na 27 a taky mi bylo dobře.
Je možné že by to bylo po diphereline?
Jinak omezila jsem kafčo - teď mám první a poslední dnes ![]()
Ahoj holky.Tak nemám dobré zprávy ani jedno vajíčko se nám neoplodnilo
.
Tak tady krásně stimulujte a těhulkujte!Držím palečky.
Mějte se hezky holky.
Katy neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
je mi to moc lito holka
tak pujdete do dalsiho?
moc na tebe myslim a posilam pofoukaničko
![]()
Ne ne holky už nepůjdeme do dalšího IVF.
Já mám smlouvu jen do listopadu a na další pokus nejsou peníze.
Simi tobě přeji příjemné stimulování a ať manžovi najdou ty zdravé spermoušky. ![]()
Kači a nezkusíte ani minimálku ještě jednou? moc mě to mrzí ![]()
koukni co máš na profilu „Nevzdávám to, budu bojovat dál!“ zkus nad tím ještě popřemýšlet
![]()
Ahoj Katko je mi to taky moc líto,držela jsem palce.Opravdu to nechceš skusit ještě jednou???
Katy,nech to ulezet a uvidiš,treba se jeste rozhodnete…viš jak to bylo doposud… ![]()
a nebo se zadari prirozene,vime o tom svý,vid..
asi jsi klikla na Anonymní příspěvek Papči…
doufám že si to Kačka ještě promyslí - třeba se nakonec zadaří… holky a Kačka měla klasické IVF nebo ISCI?
Simi nevím jestli Kačka měla ICSI, také doufám, že si to rozmyslí, vždyť tento pokus se jakoby stornuje, když nedošlo k transféru.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.