Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kačí pokud vím za minimálku bez ET je právě 5 tis… podle ceníku.
Katy jaktože vám jen pošlou složenku-oni ví, že už dál nechceš pokračovat? By mělo proběhnout nějaké zhrnutí situace ne? ![]()
to mě taky Maki napadlo - trochu to shrnout proč…
jinak Maki ještě mám otázku: Jak dlouho jsi byla mimo po OPU? Jak dlouho ti bylo špatně?
Simi mě nebylo špatně vůbec, hned jak mě přivezli na pokoj jsem si začala číst, akorát jsem se moc nesoustředila protože jsem byla nešťastná z těch 4 vajíček.
právě holky píšou jak jim bylo špatně a že nemohly vůbec chodit - mám pocit, že i Kačka psala že po té minimálce jí bylo zle po OPU.
Právěže u nás to vychází zřejmě mezi OPU a ET na tu svatbu tak přemýšlím jestli to má vůbec smysl řešit a jestli to mám rovnou odpískat. švagrová totiž chce aby neteř přespala u nás, zašla se mnou ráno ke kadeřnici a přijela by s náma rovnou k nevěstě. Ona by měla čas na sebe, švagra a maličkou… švagr je totiž taky takové „malé“ dítě…
tak nevím jestli jí to vůbec slibovat. Podotýkám, že nechci aby věděli o IVF… ![]()
Simi tak to ti nikdo nezaručí jak ti bude, myslela jsem, že větší bolesti bývají u moc vajíček a Kačku bolelo bříško hodně. Já jsem na bolest břicha zvyklá,bolí mě permanentně už dva roky kvůli endošce a srůstům, tak jsem to možná vnímala trošku jinak,ale fungovala jsem druhý den uplně normálně ![]()
Holky oni nám řekli(teda manžovi)že ví o té situaci a že nám pošlou složenku a máme se objednat na někdy do poradny.
Jinak mě dali na pokoj a hned jsem kecala s Papčou.Ale jak jsem odcházela tak jsem byla v předklonu
.Doma jsem odpočívala a na druhý den jsem už uklízela kuchyň a vysávala.Ale cítila jsem pobolívání ale už to bylo O.K.
Ahojky holky.Tak jsem to hezky přežila.Jen jsem neměla čásek se sem dostat.Byla jsem třetí na řadě,takže jsem šla až o půl deváté.Všechno je ok,jen vajijinek je šest.V pátek mám volat,takže už teď s přítelem koušeme nehty…
![]()
Přestaňte žužlat palce oba dva - koukni na SISI jak jí to krásně vyšlo ![]()
pak mi to prosím taky zopakujte
jestli se tak daleko dostaneme
Val78 píše:
Strsim,vcelku to jde,ale bříško bolí jak blázen…
tak to teda díky za info - no jsem zvědavá jak to bude u nás.
A je to z toho zákroku, nebo obecně z uvolnění tekutiny jako u klasické ovulace?
Je to spíše z toho zákroku.Ale zítra už bude dobře.Nebudeme tedy žužlinkovat ![]()
Val tak gratulace k 6 vajuchám ![]()
Já to ale stejně holky nechápu.Já při minimálce 4 oocyty a vy po dlouhém protokolu po 4,5,6 ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.