FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17327
12.10.11 12:14

Kačí pokud vím za minimálku bez ET je právě 5 tis… podle ceníku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
12.10.11 12:20

Jj už jsem si to vyhledala na netu.Minimálka bez ET 5tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
12.10.11 13:02

Katy jaktože vám jen pošlou složenku-oni ví, že už dál nechceš pokračovat? By mělo proběhnout nějaké zhrnutí situace ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
12.10.11 13:04

to mě taky Maki napadlo - trochu to shrnout proč…

jinak Maki ještě mám otázku: Jak dlouho jsi byla mimo po OPU? Jak dlouho ti bylo špatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
12.10.11 13:05

Simi mě nebylo špatně vůbec, hned jak mě přivezli na pokoj jsem si začala číst, akorát jsem se moc nesoustředila protože jsem byla nešťastná z těch 4 vajíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
12.10.11 13:11

právě holky píšou jak jim bylo špatně a že nemohly vůbec chodit - mám pocit, že i Kačka psala že po té minimálce jí bylo zle po OPU.
Právěže u nás to vychází zřejmě mezi OPU a ET na tu svatbu tak přemýšlím jestli to má vůbec smysl řešit a jestli to mám rovnou odpískat. švagrová totiž chce aby neteř přespala u nás, zašla se mnou ráno ke kadeřnici a přijela by s náma rovnou k nevěstě. Ona by měla čas na sebe, švagra a maličkou… švagr je totiž taky takové „malé“ dítě…

tak nevím jestli jí to vůbec slibovat. Podotýkám, že nechci aby věděli o IVF… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
12.10.11 13:20

Simi tak to ti nikdo nezaručí jak ti bude, myslela jsem, že větší bolesti bývají u moc vajíček a Kačku bolelo bříško hodně. Já jsem na bolest břicha zvyklá,bolí mě permanentně už dva roky kvůli endošce a srůstům, tak jsem to možná vnímala trošku jinak,ale fungovala jsem druhý den uplně normálně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
12.10.11 13:27

Holky oni nám řekli(teda manžovi)že ví o té situaci a že nám pošlou složenku a máme se objednat na někdy do poradny.
Jinak mě dali na pokoj a hned jsem kecala s Papčou.Ale jak jsem odcházela tak jsem byla v předklonu :mrgreen: .Doma jsem odpočívala a na druhý den jsem už uklízela kuchyň a vysávala.Ale cítila jsem pobolívání ale už to bylo O.K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
12.10.11 15:07

Val tak jak????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
12.10.11 15:07

Ahojky holky.Tak jsem to hezky přežila.Jen jsem neměla čásek se sem dostat.Byla jsem třetí na řadě,takže jsem šla až o půl deváté.Všechno je ok,jen vajijinek je šest.V pátek mám volat,takže už teď s přítelem koušeme nehty… :roll: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
12.10.11 15:08

Strsim,vcelku to jde,ale bříško bolí jak blázen… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
12.10.11 15:09

Přestaňte žužlat palce oba dva - koukni na SISI jak jí to krásně vyšlo :wink:

pak mi to prosím taky zopakujte :mrgreen: :jazyk: jestli se tak daleko dostaneme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
12.10.11 15:10
Val78 píše:
Strsim,vcelku to jde,ale bříško bolí jak blázen… :cry:

tak to teda díky za info - no jsem zvědavá jak to bude u nás.
A je to z toho zákroku, nebo obecně z uvolnění tekutiny jako u klasické ovulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
12.10.11 15:13

Je to spíše z toho zákroku.Ale zítra už bude dobře.Nebudeme tedy žužlinkovat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
12.10.11 15:32

Val tak gratulace k 6 vajuchám :potlesk:
Já to ale stejně holky nechápu.Já při minimálce 4 oocyty a vy po dlouhém protokolu po 4,5,6 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.