Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Katulko,más manzu zlaticko!!!
Ja ti nevim,spermiogram si myslim,ze ne a predoperacni asi plati jen nekolik dnu,ale presne fakt nevim ![]()
tak at je vase rozhodnuti to nejspravnejsi.. ![]()
Kačko já myslím že nee. Vždyť všechno už jste podstoupili ![]()
Holky mám dotaz - pořád je mi strašná zima a netuším proč. To že se mi občas zvedne žaludek - na to jsem si už od pondělí docela zvykla. Ale proč je mi pořád zima netuším…
Katy předoperační budeš muset mít určitě znovu, ostatní nevim ![]()
Simonko a nemůže to být počasím, že se zrazu tak ochladilo?
Jinak já mám dneska návaly horka a chladu a od odpoledne se necítím moc ok a teď mě začala bolet hlava ![]()
Maki netuším - myslím že nee - do 7 jsem natírala v garáži při otevřených vratech a v pohodě. teď jsem hodinu v pokoji a je mi šílená kosa. Musela jsem do horké sprchy a je to trochu lepší… to je jediné comi pomůže. Vím že teda se s ní na nějakou dobu budu muset rozloučit ![]()
Sisi137 píše:
Katy předoperační budeš muset mít určitě znovu, ostatní nevim
Simonko a nemůže to být počasím, že se zrazu tak ochladilo?
Jinak já mám dneska návaly horka a chladu a od odpoledne se necítím moc ok a teď mě začala bolet hlava
Katy zavolej přímo do poradny, číslo v těch lejstrech co ti dali k ivf.
Sisi137 píše:
Katy zavolej přímo do poradny, číslo v těch lejstrech co ti dali k ivf.
Kačko myslím že nedělají - aspoň to teda nemají v ceníku - ale třeba ti řeknou bližší info - třeba o tom aspoň uvažují ![]()
Fakt nevím jestli by to nestálo za to?
Jak píšou holky na září.
Katy.co je PICSI?uz jsem to nekde cetla,ale zatim nezjistovala,oc jde?
Simco a neofouklo te?Mne se to taky stava,jsme v poho na pruvanu a pak to prijde ![]()
A vite co mam zas ja?Normalne v nocich cumim do zdi a posouvam hodiny ocima ![]()
Papči to právě netuším - ale dnes to vypadá docela v pohodě…
PICSI je vylepšené ICSI - hledají nejlepší spermijky pomocí nějaké tekutiny…
Val78 jo jo měli jsme ICSI i AH, v některých centrech AH považují za zbytečné, mě ho embryoložka doporučila, že je vhodné když se dělá ICSI a já osobně jsem ji o to chtěla požádat aj kdyby mě ICSI nedělali.
Sisi nám ani nic jiného nezbývalo než tohle řešení.Já jsem úplně v pořádku,mám desetiletého klučinu,ale přítel má už skoro 40let a děti nemá žádné.Má málo spermijí,jen několik tisíc a navíc jen padesátiprocentní pohyblivost
tak nevím jak tohle všechno dopadne.Už ať je zítra deset dopoledne…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.