FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16732
15.10.11 07:43

Katy tak to je první dobrá zpráva co jsem se dnes dověděla :dance: :dance: :dance: mám z tebe radost holka jedna naša :hug:
Jinak já jsu jasná ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s12511.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s12511.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
15.10.11 09:37

Maki jak to myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
15.10.11 09:43

No v noci jsem se vzbudila na záchod a na toaleťáku jsem měla už i trochu krve, takže od tří hodin nespim a bulim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
15.10.11 09:45

Makisku tak okamžitě přestaň bulit - mazej pro test ať se to rozlouskne. To že jsi měla trochu krve nic neznamená - třeba někde praskla žilka - je to prý normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
15.10.11 09:47

Ahoj holky :-)
Můžu se přidat sem k Vám? Taky jezdíme do FN Olomouc a právě rozjíždíme 2. IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
15.10.11 09:48

ahoooj Vanilko a kdy máš napsaný kontrolní UTZ??? já 25.10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
15.10.11 09:50

Simi špiním furt, je to horší než včera, v noci jsem cítila i břicho, myslím, že to je normální MS akorát ji drží ten utroš. No test udělám v pondělí a když bude negativní tak volám do CAR, aby mě vzali hned v tu středu-to budu 14-tý den. Nechcu do sebe cpát zbytečně léky další týden, ale zas je nechcu vysadit bez testu krve páč bych si pak říkala co kdyby…
:nevim:
Ahoj vanilko a vítej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
15.10.11 09:51

Strsim, ahoooj :-D Mám pocit, že my už jsme si na některé diskuzi psaly, nepletu se?
Kontrolní UTZ mám 18.10. 4.října mi píchli Dipherelin, tak teď vyčkávám. Pokud bude toho 18. vše vpořádku, začínám stimulovat. Mám takové smíšené pocity, ale doufám, že to tentokrát dobře dopadne. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
15.10.11 09:53

Vanilko je to možné - někde jsem tě už viděl :jazyk:
Maki to je mi moc líto :hug: :hug: :hug: ale třeba to fakt nic neznamená :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
15.10.11 09:54

Sisi, děkuju za přivítání a držím i palce na nohách, aby to dobře dopadlo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
15.10.11 09:57

Strsim, teď koukám, že budeme válčit spolu, máme to zhruba na stejno, rozdíl pár dní.
Já se teď modlím, abych po tom dipherelinu neměla cysty jako minule a nemusela na odsátí. Mám hrůzu z narkozy :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
15.10.11 09:58

jojo - tak to jsem taky původně měla v plánu - jít 18.10 . na kontrolní UTZ, ale moje tělíčko si řeklo něco jiného :zed: :zed: :zed: a mrcha na sebe nechala týden čekat :zed: :zed: :zed:

děvčátka :mavam: mizím s obědem na stavbu a pak natírat :mavam: :mavam: :mavam: později odpoledne se ukážu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
15.10.11 09:58

No Simi vlastně jsem to mohla čekat a jsem se na to i snažila připravit, že to tak může skončit, ale slzám se člověk neubrání. Kdyby aspoň šlo začít rovnou znovu, abych nemosela ukončovat PN páč jak začnu chodit do práce tak zas musím zajistit ubytování a na 3 měsíce a pak znovu všechno rušit a tak. Jsou s tím starosti, nehledě na to, že v práci to bude holkám líto :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
15.10.11 09:59

Marketko,myslim,ze jeste neni nic ztraceno.....bud hlavne v klidu,ja vim..se to rika…udelej testik,jak budes moct,ja si myslim,ze se ti s tim terminem krve stejne upsali,mam kamaradku co byla na ET az po me ve stredu a jde na krev jak ja,tudis ty jsi o tyden napred pred ni a mas jit za buh vi kdy???blbost!zavolala bych tam a optala se,drzim ti palecky a myslim na tebe!!

jinak vitam Vanilku a ostatni zdravim.

Katy,jsi :palec: ,gratuluju k rozhodnuti.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
15.10.11 10:00

Vanilko nestraš - myslela jsem si, že při umělém přechodu bud epohoda - ale mě pořád píchá okolo vaječníků a nemám tucha proč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.