Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
dobré ráno děvčátka
hele vím že to bylo psané v papírech od FN, ale stalo se vám, že jste začaly špinit po tom diphereline?
Já jsem právě včera začala špinit…
Ahoj Simi, já jsem po tom začla taky špinit a tys mě přeci uklidňovala, že to může být
A mohlo ![]()
Ahoj holky ![]()
Strsim: já po tom Dipherelinu minule taky špinila. Prý je to 10 - 12 den po aplikaci normální.
Já jsem právě dorazila z CARu, mám po tom Dipherelinu cystu na pravém vaječníku, takže v pátek musím pod narkozou na vypíchnutí a od pondělka snad začnu stimulovat. ![]()
Vanilko to je mi líto
, já budu začínat ve středu (doufám) tak do toho půjdeme skoro stejně
Super, aspoň mám spolubojovnici ![]()
Já jsem strašnej stresař, tak mám strach, už abych to měla za sebou. Ale minule jsem měla těch cyst víc, dneska jen jedna, paní doktorka říkala, že to bude chvilička, prý se nemám čeho bát, tak jí budu věřit:-)
Strsim, držím ti na středu palce, ať je všechno vpořádku ![]()
broučku ale já jdu na kontrolu až 25. tj. příští úterý - tak snad to bude v pořádku…nikdy jsem na cysty netrpěla tak mi to snad vydrží ![]()
Strsim, já jsem trubka. To neva, držím pěsti na příští středu
![]()
Já právě na cysty taky netrpím, mám je až po tom Dipherelinu
Jinak jsem ji jaktěživa neměla.
No už ať je to za mnou.
Tak já se na 2 dny loučím, jsem teď 2 dny v práci a v pátek nástup do nemocnice. Po zákroku písnu. Mějte se hezky holky
![]()
tak já byla před 2 hodinama ještě na stavbě - holky ale máme konečně dolaťkováno - sice mi asi sleze nehet, jak jsem se majzla po palci, ale hotovo a už čekáme jen pokrývače. Měli začít v pondělí, domluvili jsme se na středu, ale dnes nezvedali manžovi telefon - zřejmě nestíhají tak jsem zvědavá kdy nastoupí - mají nastoupit 42 pracovní týden
Ahoj holky, ![]()
Sisi, jak se citis? Nerozmyslela sis to s tim testem?
Papca uz tu druhy den nebyla, jsem zvedava jestli uz testikuje.
Vanilko, te komplikace je mi lito.
holky prosím vás - debilní otázka - špinění už není špinění, ale v podstatě slabá MS - mám zavolat do Olmiku? injekci dip. jsem dostala minulé podnělí
![]()
Dobré ráno holky,
Simi pro jistotu zavolat můžeš, ale myslím, že je to v pořádku, mně to dr vysvětlila tak, že mi tam mohla prasknout cysta a tak se dostat ven, což je dobře, takže pokud nekrvácíš vyloženě moc tak by to snad mělo být ok ![]()
Marky cítím se líp, přestala jsem krvácet tak mi to už ani tak nepřijde. Dokonce jsem včera ani nebrečela
Nad testem uvažuju, ale jen z toho důvodu, abych mohla v klídku skočit na mojého, páč jak nastoupím do rachoty tak se budem vidět tak jednou za měsíc a to při mém štěstí budu mít MS ![]()
Jenže na druhou stranu sex s utrogestanem ![]()
No ta Papča nás teda napíná ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.