FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
354
19.10.11 07:58

Hezké ráno všem přeji děvčátka. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
19.10.11 08:06

Maki díky - já to asi tak nechám. dnes ráno už je to zase lepší, tak snad to bude v pohodě.
Promiň další debilní otázku nás nezkušených… proč je sex s utroušem :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
19.10.11 08:14

No mně to příjde hnusné jak to ze mě vytéká, můj mi taky říkal, že to přece nevadí, už mu „to“ chudáčkovi myslím teče aj ušima, od Dipherinu nic nebylo :oops: a před tím také žádná sláva protože jsem byla furt v práci :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
19.10.11 08:28

já taky nemám vůbec chuti - po té injekci :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
19.10.11 09:37

tak mi právě volal manža - už jede zpátky - tak prý plná ordinace mediků - tak že řekl, že si nepřeje aby byli přítomni - tak prý tam zůstali 4 doktoři… No to bylo něco na něho… ale zlvádl to - budiž mu pondělí (tchánovci) odpuštěno…
Vysvětlili mu operaci - jeden den operace, druhý den ráno jde domů… Takže to bude probíhat tak, že mu kousek tkáně odeberou - pošlou do laborky a čekají na zprávu jestli našli a jsou použitelné. Když ne tak udělají další odběr a zase se to opakuje. Takže snad v pohodě… Časovět to celé záleží na mě - kdy budu mít OPU. takže je vyřešená i otázka kdo mě odtamtud odveze… Já tam zavezu manžu na operaci a počkám jak to s ním dopadne. Druhý den ráno se „odvezu“ a maža si mě vyzvedne v CARu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
19.10.11 09:38

Ahoj holky se divíte jste byli v přechodu :mrgreen: .
Simi ty už to máš za pár a začne stimulka :palec:
Val ahoj tak co těhule??? :kytka:
Pááááápčóóóóóóó háááálóóóóóóóóó :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
19.10.11 09:40

Teda Simi vy to máte zapeklité :nevim: to by v tom byl čert, aby to nevyšlo hned na poprvé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
19.10.11 09:52

právě jsem si vařila kafíčko a u toho vaření mi docvaklo, že v prosinci budeme mít 10 let spolu, tak by to bylo úplně úúúžasné kdyby to vyšlo. Já se na to bojím jen pomyslet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
19.10.11 09:56

Ty joo 10 let, to už je doba-to vás hned tak něco nerozdělí :palec: doufám, že to taky zažiju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
19.10.11 10:01

Maki nerozdělí - za poslední 2 roky jsme si prožili svoje… (14 dnů před svatbou mi zemřel šéf v práci, večer před svatbou měl manža bouračku, pak přišly problémy se sousedama na pozemku - udávali nás za všechno naco si vzpomeneš, podezřívali nás z pojistného podvodu při té nezaviněné bouračce, na rok přesně po srmti šéfa druhá totálka, pak šok s azoo a boj za miminko, v březnu umřela babuška…)
prostě nás už nic nerozdělí…

je to fantastické najít takového chlapa, který za tebou stojí a víš že v něm máš stoprocentní oporu. i když se občas na sebe zlobíte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
19.10.11 10:05
:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
19.10.11 19:03

Koukám koukám a nikde nikdo…To už tady nikdo nic nepisinkuje? :nevim: :think: :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
19.10.11 19:04

Ahoj Kačko.Celkem to jde,ale dneska trošičku bolí bříško… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
19.10.11 19:05

A copak je nového u tebe?jakpak se máš Kači?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
19.10.11 19:05

Val,bříško je ještě podrážděné z OPU.To přejde a pak už tě bude bolet jen z miminek :dance: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.