Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak jsem se dnes dozvěděla holky, že Březinová skončila a místo ní tam je prý někdo z reprofitu
Ahoj Simi ![]()
To jako fakt?A proč?Ona tam byla ten super článek,jí každý chválil
.
Papči já krvácela 3 dny plus 2 dny špinění, to u normální MS nemívám.
Papči a jak krvácíš? Je přece možnost, že se jedno embryjko pustilo a to druhé tam je ![]()
ahoj sisi,tak treba jeste sanci mas?ja uz procetla tolik diskuzi…
,ze uz nevim,ci jsu ![]()
jsem uz vybrecena,tak dobry.Spinila jsen nekolik dnu,mela nekoli pozitivnich testu,dokonce i vcera rano,ale je to klasicka menzes…vubec se mi tam zitra nechce,ale co nadelam,sice jsme se zarekla,ze uz vice nejdu…ale..uvidime,no.
Ahoj holky,
papco, je mi lito, ze krvacis, ale nevzdavej to, kdyz jsi mela pozitivni test. Mohlo se ti uchytit treba jen jedno. Vydrz do zitra na krev a doufam, ze to vyjde a prineses nam dobre zpravy.
Marketko,diky..ja si myslim,ze kdyby se jedno uchytilo,tak bych nemela normalne menzes,ikdyz nekdy se to asi stava..ja uz to vzdala
,na tu krev tam musim,zejo,to bude muj z nejhorsich dnu,jak pak pujdu a reknou,nepovedlo se,coz ja uz vim ted..ale jit tam musim,pro ortel.vyplacu se doma a tak budu ok.
treba u prvniho tehu se mi dvojka pustila nekdy ve 3.mesici a nebylo ani krvicky,to pak bylo prekvapeni ![]()
Papči já uplně vím jak se cítíš
ale ty máš velkou šanci-máš pozitivní testy a 2 embryjka-jedno určitě drží ![]()
Co se týká mě-semtam mě to napadá, ale hned to zas zavrhuju, abych jim tam nebulela. Nemám žádné příznaky a to by po 3 týdnech měla mít aspoň trošku naplá prsa nebo tak něco. Teď jen doufám, že kontrola dopadne dobře v tom smyslu, že rychle naplánují něco nového.
sisi,tak sis mela zkusit testik,ten by ti napovedel a hele,vubec neres nejaka prsa..ja jsemnemela u prvniho vubec zadne priznaky,vubec ani pozdeji se mi nenalivaly prsa,akorat jsem pak,jak vlastne po krvi zvou na UTz,tak pak jsme zacla silene blit,jinak fakt nic,nejaka pachut v ustech,nic......je to velice individualni..
Ahoj, nikde nikdo ![]()
Papco, preji na zitra hodne stesti.
Ja jedu pracovne pryc a na net se dostanu v utery vecer, tak doufam, ze si prectu pozitivni zpravu
zatim holky a hezky vecer ![]()
dobré ráno holky ![]()
Papčo myslím na tebe a držím pěsti ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s12622.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s12622.gif
ahoj holky,
musím vám dát vedet,takze tehu jsme byla,ale uz nejsem,bylo to biochemicke tehu.....v krvi je ještě zbytek hcg…takze jeste pujdu na kontrolu,at se to muze uzavrit.
mejte se tu krásně a hodně uspěchu s těhotněním ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.