FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16732
27.10.11 12:27

ahoj Katy, nevím, říkal mi, že se znovu do toho pustíme po novém roce z důvodu, že budou zastavovat provoz. V létě to tak měli taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
27.10.11 12:32

holky prosím jaké je číslo do poradny? teď jsem byla na první konzultaci a řekli, ať se objednám do poradny, tak nevím zda na to stejné číslo či ne… a jaká je čekací doba než mne objednají??? díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
27.10.11 12:35

berusko 588 443 178

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
27.10.11 13:26

Market,díky :kytka: .Ty jo fakt bych tam měla zavolat a domluvit se :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
27.10.11 13:28

Já už objednaná jsu, není na co čekat a taky chcu co nejdřív vědět na čem jsu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
27.10.11 13:32

Market a kolik si ty měla to AMH?Když ti řekli že že max.3 roky?
To bych měla začít konat,já jsem ještě starší než ty!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
27.10.11 13:32

0,75

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
28.10.11 12:25

Ahoj holky, nikde nikdo. Co je u vas noveho? Ja uz cekam na ms, mela by prijit v utery, ale jsem trochu nachlazena, tak doufam, ze dorazi jak ma a pak na injekci. Mam z toho smisene pocity, tak doufam, ze vse bude ok. Kdyz jdu na tu injekci na prechod, tak si vezmu sebou na kontrolu jenom ji ze? Nebo mi budou ukazovat jak si mam pichat? diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
28.10.11 12:52

Marky to jak si máš píchat injekce ti budou ukazovat až při kontrolním UZV(cca 14 dní po Dipherine) takže ti stačí sebou vzít Dipherine plus všechny papíry a nejsu si jistá jestli i peníze na prodlouženou kultivaci(neby ty taky až na kontrolním uzv :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
28.10.11 14:40

Ahoj děvčátka :mavam:
Market s ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s3859.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s3859.gif :mrgreen: tak ty už budeš mít v sobě včeličku na přechod :palec: a pak stimulka :pankac:.
Jinak holky všimly jste si že všechny máme sníženou ovarial.rezervu 8-o ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
28.10.11 19:48

Ahoj holky,dneska je to jedenáctý den od ET…ráno jsem si udělala test,holky,byl pozitivní!!!! :dance: Dvě úplně krásně fialové čárky. V pondělí na UZ,jsme zvědaví jestli je tam jen jedno nebo obě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
28.10.11 21:58

Val no to je skvělééé :dance: Konečně aspoň někdo a teď to půjde jako po másle :palec: Myslela jsem, že půjdeš teprve na krev…? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
29.10.11 08:24

Krásný ráno všem :kytka:
Val, super zpráva :palec: :palec: :palec: Gratuluju :kytka:
Holky, mám dotaz. byla jsem minulý pátek na odstranění cysty. V úterý na kontrolním UTZ se mě paní doktorka ptala, jestli jsem po zákroku krvácela. Řakla jsem že vůbec, ale ještě ten den odpoledne jsem začala špinit. Od středy si píchám Gonal a normálně krvácím, jako při slabší MS. Jsem z toho docela rozhozená. Nevím, jestli je to ještě k té cystě, nebo takhle tělo raguje na injekce. Ve středu jedu opět na UTZ, ale přemýšlím, zda v pondělí nezavolat do CARu a nepoptat se. Modlím se aby nebylo něco špatně :-( Neměla jste to některá taky tak? Že by jste krvácely v průběhu stimulky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
29.10.11 09:10

Val, gratuluji :dance: to je povzbuzujici zprava pri sobote, super, super zprava :-D , doufam, ze se ted rozjedem a budu jedna pozitivni zprava za druhou. Muzu se zeptat, ty jsi mela nejaky problem, nebo byl problem na strane partnera? Nemas to v popisku a ja jsem hlava derava :-) Jo a dodrzovala jsi klidovy rezim, nebo jsi normalne fungovala?

Vanilko, ja bych zavolala, tim nic nezkazis a alespon budes vedet,zda je to tak po te cyste normalni.

Holky zdravim :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
29.10.11 09:45

Marketko,já jsem byla úplně v pořádku,partner né.Málo spermií..Dodržovala jsem klidový režim.Hodně jsem ležela,spala.Ale také samozřéjmě jsem musela zároveň fungovat co nejvíce normálně.Mám desetiletého kluka,takže jistě chápeš že jsem musela dělat takové ty běžné věci.

Holky,já vám všem strašně moc přeji ať vám všechno dopadne co nejlépe.Držím vám všem pěsti.
Jinak je jasné že ještě pořád nemáme vyhráno,víš jak to je…Ale věřím že vše bude ok. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.